Kesä on täällä ja sen myötä myös festarit! Tuo maaginen aika vuodesta, jolloin kokoontuminen pellolle sadetakin ja kumisaappaiden kera tuntuu yhtäkkiä erittäin hyvältä idealta. Festarit ovat suomalaisen kesän huippuhetki, jolloin ystävät, musiikki ja hieman liikaa nautittu kesäjuoma yhdistyvät unohtumattomaksi kokemukseksi. Sukelletaanpa syvemmälle festarien maailmaan!

Festarit ovat musiikin ystävien paratiisi. On aivan uskomatonta, kuinka monta erilaista bändiä ja artistia voi nähdä yhden viikonlopun aikana. Onko mitään parempaa kuin tuntea basson jytke jalkapohjissa ja kokea se hetki, kun lempikappaleesi alkaa soimaan ja koko yleisö räjähtää hurraa-huutoihin? Festarit tarjoavat mahdollisuuden nähdä sekä suuret legendat että uudet tulokkaat, ja jokainen keikka on oma ainutlaatuinen elämys.

Festarit ovat täynnä kimallusta ja väriloistoa. Glitter-Prinsessat ja -Prinssit, jotka säihkyvät kuin liikkuvat diskopallot, tuovat mukanaan taianomaista tunnelmaa. Heidän asunsa ovat niin värikkäitä, että aurinkolasit saattavat olla tarpeen. Ja hei, glitteriä löytyy kaikkialta – telttasi lattialta, hiuksistasi, ja todennäköisesti löydät sitä vielä jouluna sohvaltasi. Mutta kuka voisi vastustaa pientä säihkettä? Ei kukaan, joka arvostaa festarien huumaa!

Festarielämää

Telttailu festareilla on taidetta, joka vaatii pientä harjoittelua ja paljon huumoria. Telttaa pystyttäessä käy usein ilmi, että ohjeet ovat mystisesti kadonneet ja teltanpystyttäminen muistuttaa enemmän Twister-peliä kuin suunnitelmallista rakentamista. Mutta kun teltta vihdoin seisoo – ehkä vähän vinoon, mutta seisoo kuitenkin – voit olla ylpeä saavutuksestasi. Ja kyllä, teltan kaataminen yöllä on osa kokemusta. Se lisää vain jännitystä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun ystävät auttavat sen nostamisessa pystyyn (jälleen kerran).

Festariruoka on oma elämys. Onko mitään parempaa kuin herätä aamulla auringonpaisteeseen ja suunnata ensimmäisenä etsimään aamiaismuffinia? Päivän mittaan voit herkutella kaikella mahdollisella: gourmet-hodareista käsintehtyihin vegaanisiin herkkuihin. Ja muista, festareilla kalorit eivät laske – ne tanssitaan pois! Ruokakojujen tarjonta on niin monipuolista, että voit tehdä makumatkan ympäri maailmaa poistumatta festarialueelta.

Bajamajat ovat festarikokemuksen kulmakivi, eikä mikään festarijuttu olisi täydellinen ilman niitä. Bajamaja-bingo on suosittu peli, jossa yritetään löytää se yksi bajamaja, jossa on vielä jäljellä käsidesiä ja vessapaperia. Voittajalle tiedossa on suuri kunnia – ja ehkä myös vähemmän epämiellyttävä kokemus. Mutta hei, bajamaja-jonoissa syntyy usein parhaat keskustelut ja uudet ystävyyssuhteet, joten kaikki on lopulta sen arvoista!

Festarit ovat ennen kaikkea ystävien kanssa vietettyä laatuaikaa. On uskomatonta, kuinka paljon iloa ja naurua mahtuu yhteen viikonloppuun. Ja mikä parasta, festareilla solmitaan uusia ystävyyssuhteita, kun kaikki ovat samalla aaltopituudella ja valmis heittäytymään seikkailuun. Onko mitään hauskempaa kuin löytää itsesi tanssimasta ventovieraiden kanssa keskellä yötä, ja huomata seuraavana päivänä, että olette parhaat kaverit?

Pienet seikkailut

Festarit ovat täynnä pieniä seikkailuja ja yllätyksiä. Ehkä eksyt hetkeksi ystävistäsi ja päädyt mukaan improvisoituun joogatuntiin tai kitarasessioon. Tai ehkä löydät itsesi katsomassa festivaalin erikoisnäytöstä, jossa tanssitaan jättimäisten saippuakuplien keskellä. Festarit ovat kuin suuri leikkikenttä, jossa vain mielikuvitus on rajana – ja parasta on, että koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Festareiden parhaita puolia ovat yllättävät kohtaamiset ja tapahtumat. On aivan tavallista törmätä lempibändisi laulajaan ruokakojulla tai osallistua spontaaniin karaokekilpailuun keskellä yötä. Nämä pienet, odottamattomat hetket tekevät festareista erityisiä ja ikimuistoisia. Jokainen päivä on täynnä mahdollisuuksia ja uusia seikkailuja, ja juuri siksi festarit ovat niin uskomattomia kokemuksia.

Festarit ovat elämän ilo ja kreisi karnevaali yhdessä paketissa. Ne tarjoavat mahdollisuuden heittäytyä täysillä mukaan, nauttia musiikista, ystävistä ja kaikista pienistä ja suurista kommelluksista. Festarit muistuttavat meitä siitä, että elämä on parhaimmillaan silloin, kun uskallamme olla oma itsemme, nauraa sydämemme kyllyydestä ja tanssia niin villisti kuin haluamme.

Joten pakkaa telttasi, laita glitteriä kaikkialle ja valmistaudu kesän parhaisiin hetkiin. Festarit odottavat – ja siellä, pellon keskellä, kaikki on mahdollista. Nähdään festareilla!

Lupinus Oktoberfest 2023
4 päivää
1099€
Oktoberfest 2024 matka 26.-29.09 ja 03.-06.10. Matka syksyn kuumimmalle olutfestarille myynnissä mainioon ennakkohintaan nyt!
Seuraava lähtö
 • 26.9.202418 saatavilla
 • 3.10.20240 saatavilla
Lupinus Bratislava Wien Wienin joulutori
5 päivää
999€
Bratislava & Wien -viinimatka - Koe Pezinokin viinifestivaali, kaunis ja pirskahteleva Bratislava ja ikinuori ja uskomaton Wien! Varaa nyt!
5 päivää
999€
Wienin joulutori ja Bratislavan joulutunnelma. Lähde joulutorimatkalle ja koe kaksi Euroopan pääkaupunkia yhdistelmämatkalla!
Lupinus Tallinnan joulutori 2023 Tallinna joulutori
4 päivää
449€
Tallinna Joulutori 2023 | Varaa Lupinus pakettimatka lähde kokemaan Tallinnan kuuluisa joulutori! Matkan hinta alk. 399 €/henkilö!
Available through out the year:
 • tammi
 • helmi
 • maalis
 • huhti
 • touko
 • kesä
 • heinä
 • elo
 • syys
 • loka
 • marras
 • joulu