**Myynti loppunut, ota uutiskirje seurantaan ja kuulet seuraavasta matkasta ensimmäisenä**Lumoava Islanti – Saagamatka Luonnon Keskelle 12.-18.06.2023

7 Päivää

Islanti on viides Pohjoismaa ja meille niistä tuntemattomin. Eksoottinen Islanti on täynnä erikoista ja eksoottista luontoa, kulttuuria, uskomuksia ja saagoja. Islannin kansa elää omaa elämäänsä omaan tahtiinsa keskellä Atlantin valtamerta. Maassa on kuitenkin myös paljon tuttua, yhteispohjoismaista ja jopa suomalaista.

Huikeassa nosteessa oleva pieni Pohjoismaa toivottaa suomalaiset matkustajat tervetulleeksi ja matkustammekin paikan päälle suorilla lennoilla Helsingistä. Matka kestää maanantaista sunnuntaihin ja yövymme Reykjavikissa hotellissa, sekä tien päällä Víkissä. Matkan vetää suomalainen Islannissa asuva opas ja näemme kaikki pääkaupunkiseudun tärkeimmät nähtävyydet ja luontokohteet, sekä jäätikköä, Geysirin, mustan rannan ja muun muassa vesiputouksia.

Lupinus matka Islantiin on matka täynnä tarinoita. Matkalla rentoudumme sinisessä laguunissa, syömme hyvin ja näemme kuinka islantilaiset juhlivat itsenäisyyspäiväänsä. Näemme kuinka geysir purskauttaa tulikuumaa vettä maan uumenista ja kuinka kaunis, mutta petollinen pikimusta ranta voikaan olla. Kurkistamme myös haltijoiden asuinpaikkaan. Pääsemme myös näkemään Netflixin Katla -sarjan kuvauspaikkoja.

Matka pähkinänkuoressa

Islanti, tuo eksoottinen ja jännittävä maa, jossa puhutaan kuitenkin Ruotsin sukuista kieltä. Islanti on monen ihmisen haavematka, eikä ihme, sillä Islannissa sielu lepää. Islannin luonto yhdistettynä paikalliseen elämänmenoon ja paikallisten uskomuksiin ja tapoihin tarjoaa loistavan lomaelämyksen. Kesäkuu on paras aika matkustaa Islantiin, sillä sää on vähiten huono ja islantilaiset vaihtavat vapaalle juhlien itsenäistymistään Tanskasta.

Vikingit, saagat, haltijat ja vaarallinen, mutta näyttävä luonto odottavat sinua. Lähde Islantiin Lupinus-matkalle ja saat loman, jota et tule ikinä unohtamaan. Me pidämme huolen siitä, että näet kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja luontokohteet ja ehdit myös ottaa rennosti ja nauttia paikallista tunnelmaa! Lupinus lomalla pääset ottamaan rennosti, sillä suomalainen opas hoitaa kaiken logistiikan ja metatyön, joten sinun ei tarvitse kuin seurata mukana!

Lähdemme Islantiin 12.06 suoralla lennolla. Paluu on sunnuntaina 18.06. Majoitumme mukavissa hotelleissa ja tutustumme pääkaupunkiseudun lisäksi myös ympäröivään alueeseen. Koe unelmiesi Islanti ja anna sen yllättää. Varo, sillä voi olla että et loman jälkeen halua enää lähteä saarelta!

Kohokohdat

 • Islannin uskomaton luonto
 • Rentoutumista sinisessä laguunissa
 • Ruokaelämyksiä maistelumenun muodossa
 • Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Reykjavíkissä
 • Aktiiviloma, joka sopii kaikille

Matkasuunnitelma

Päivä 1 :
Maanantai 12.6

Iltapäivälento Helsingistä Reykjavíkiin. Näillä näkymin lennämme kello 15:05 lähtevällä Icelandairin lennolla, mutta lentoaikataulu saattaa vielä muuttua meistä riippumattomista syistä. Saapuminen aikaeron ansiosta 15:45 paikallista aikaa.

Siirtymä lentokentältä Reykjavíkin keskustaan hotelliin. Check-in ja tervetulojuhla. Maistelemme islantilaisia ruokia ja juomia. Tämän jälkeen vapaa ilta, lepoa, shoppailua tai vaikkapa lähiympäristöön tutustumista.

Päivä 2 :
Tiistai 13.6

Aamupala hotellilla. Lähtö päiväretkelle. Tänään vierailemme Reykjanesin niemellä, jossa pysähdymme geotermisella alueella, jossa maanpinta kuplii. Pysähdymme aktiivisella tulivuorella ja Grindavíkin kylässä jossa mahdollisuus omakustanteiselle lounaalle tai kahvitauolle.

Tämän jälkeen suuntaamme sinisen laguunin ulkokylpylään rentoutumaan. Kylpyläpakettiin kuuluu geotermisten kuumavesialtaiden käytön lisäksi myös kasvomaski, sekä yksi juoma baarista. Laguunissa on lisäksi saunoja. Kylpemisen jälkeen on aika palata hotellille, jonka jälkeen on aikaa vapaalle iltaohjelmalle.

Päivä 3 :
Keskiviikko 14.6

Aamupala hotellilla. Lähtö päiväretkelle. Tänään vuorossa on kultainen kolmio. Ajamme ympyränmuotoisen reitin, jonka varrelle jäävät muun muassa kuuluisa Geysir, Thingvellirin kansallispuisto ja Gullfossin vesiputous. Näemme kuuman lähteen purskauttavan vettä taivaalle, ihmeellisiä maanmuodostumia, mannerlaattojen rajan ja paikan, jossa Islannin demokratia sai alkunsa. Omakustanteinen lounasmahdollisuus järjestyy retken aikana ja ilta on vapaata. Illalla voi halutessaan vaikkapa käydä ostoksilla ja hankkia mukaan villalangat seuraavaan islantilaiseen villapaitaan.

Päivä 4 :
Torstai 15.6

Aamupala hotellilla ja huoneiden luovutus. Tänään lähdemme pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja ajamme Vík í Mýrdaliin saakka. Ajomatka on noin 200 km ja sen varrelle jäävät muun muassa Seljalandfossin ja Skógafossin vesiputoukset.

Seljalandfossin putous on siitä merkittävä, että sen taakse pääsee kävelemään. Aivan kuin Muumeissa! Skógafossin putouksen korkeys on huikeat 60 metriä, joten se on yksi näyttävimmistä vesiputouksista. Lisäksi näemme jäätikön ja ylänkömaisemia. Omakustanteinen lounasmahdollisuus on tien päällä ja illan ja yön vietämme Víkin kylässä. Saatat tunnistaa joitain paikkoja mikäli olet katsonut Netflixin Katla-sarjaa?

Päivä 5 :
Perjantai 16.6

Aamupala majoituksessa ja huoneiden luovutus. Ensimmäisenä suuntaamme Reynisfjaran rantakallioille, jotka sijaitsevat niin sanotulla mustalla rannalla. Petollinen musta ranta tarjoaa mainioita kuvauspaikkoja ja on jylhä nähtävyys luolineen, kallioineen ja aaltoineen. Matka takaisin Reykjavíkin suuntaan alkaa.

Matkalla pysähdymme kauniissa kylissä ja näemme muun muassa paikan, jossa Islannin haltijat asuvat. Varo vain, ettet suututa niitä! Lisäksi lounaspaikaksi on mahdollista valita autenttinen viikinkiravintola.

Hotelliin kirjautuminen Reykjavíkissa ja vapaa ilta.

Päivä 6 :
Lauantai 17.6

Aamupala hotellilla. Tänään on Islannin kansallispäivä eli þjóðhátíðardagur, sillä tänä päivänä vuonna 1944 Islanti irtaantui Tanskasta kansanäänestyksen jälkimainingeissa. Päivä sisältää paraateja, puheita, juhlallisuuksia ja hauskanpitoa koko perheelle. Reykjavíkin kadut täyttyvät nauravista ja juhlivista islantilaisista ja matkailijakaan ei voi välttyä saamasta sini-valko-punaista Islannin lippua naamaansa. Kiertelemme kaupungilla tutustuen siihen samalla. Nautimme tunnelmasta ja ostamme tuliaisia kotiinviemisiksi. Illan ohjelma on vapaa ja opas on tarvittaessa käytettävissä.

Päivä 7 :
Sunnuntai 18.6

Aikainen herätys ja varhaisaamupala. Otamme näillä näkymin kello 07:30 lähtevän lennon Helsinkiin. Matka on päättynyt ja on aika mennä takaisin kotiin.

Matkan hinta

Hintaan sisältyy

 • Lennot Helsinki-Reykjavík-Helsinki (vain käsimatkatavara)
 • Majoitus 6 yötä 2 hengen huoneessa
 • Maistelumenu
 • Ohjelman mukaiset aktiviteetit: Reykjavík, Kultainen kierros, Etelärannikko ja Reykjanes
 • Kuljetukset kohteessa
 • Suomalaisen oppaan palvelut
 • Verot ja lentokenttämaksut

Lisämaksusta

 • Juna/bussiliput Suomessa (kysy hintaa)
 • Taksi Suomessa (kysy hintaa)
 • Taksit ja lisäkuljetukset paikan päällä esimerkiksi omavalinteista iltaohjelmaa varten (kysy hintaa)
 • Ateriat, varmat vieruspaikat ja ruumamatkatavara lennolla (kysy hintaa)

UKK

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Matka toteutuu osallistujamäärästä huolimatta eli minimimäärää ei ole.

Milloin matka tulee varata?

Matkan myynti loppuu 2kk ennen matkaa eli varaus tulee tehdä viimeistään 12.04.2023.

Miksi valita Lupinus Islannin matka?

Islanti on uskomaton kohde, johon jää koukkuun ja joka tulee kokea. Lupinuksen Islanti tarjoaa parhaat tunnetut ja tuntemattomammat kohteet, hauskan itsenäisyyspäivän juhlan, kaupunkia, rentoutumista ja hyvää ruokaa. Lupinuksen matkalla voit ottaa aidosti rennosti, sillä kaikki on suunniteltu valmiiksi ja opas huolehtii koko logistiikasta!

Milloin matka tulee maksaa? Millaiset ovat peruutusehdot?

Matkasta maksetaan varausvaiheessa 50% mikäli matkan alkuun on yli 60 päivää. Loput maksetaan 60 päivää ennen matkaa eli 13.04 mennessä. Matkan voi peruuttaa ilmaiseksi 24 tuntia varauksesta. Tämän jälkeen, mutta vähintään 60 päivää ennen matkaa tulee maksaa jo toteutuneet kulut tai vähintään 20% matkasta. Tämän jälkeen rahoja ei saa enää takaisin. Sairastapauksia varten suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Helpoiten vakuutuksen saa voimaan maksamalla matkan sellaisella luottokortilla, johon kuuluu matkavakuutus. Autamme mielellämme maksamiseen, vakuutuksiin ja peruutuksiin liittyvissä asioissa, joten ota yhteyttä!

Sijainti

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

**Myynti loppunut, ota uutiskirje seurantaan ja kuulet seuraavasta matkasta ensimmäisenä**Lumoava Islanti – Saagamatka Luonnon Keskelle 12.-18.06.2023
Alkaen 1999€
/ Aikuinen