WRC Rally Latvia | Latvian ralli 2024 17.-22.07.2024

6 Päivää

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
17.7.2024 - 22.7.2024 Saatavilla 749€
12 Saatavilla

EDIT 23.05: Olemme 31.05 saakka EU:n ulkopuolella ja kenttä on paikoin heikko. Jos haluat soittaa meille ja mikäli puhelin tuuttaa varattua tai ei vastaa, jätätkö sähköpostilla tai WhatsAppissa soittopyynnön niin soitamme kun saamme kentän toimimaan.

EDIT 17.05: Matka uutuusralliin toteutuu, sillä lähdössä on hyvän kokoinen ja mukava porukka (nyt jo yli 20 kpl). Yövymme Talsissa kahdessa eri majatalossa. Touko/kesäkuun varaajat pääsevät Vizbuliteen ja aiemmin varanneet ovat Laumasissa. Mikäli sinulla on tuttavia lähdössä matkalle ja olette varanneet eri aikaan, otathan yhteyttä niin varmistetaan että olette samassa osoitteessa. Molemmissa majataloissa on aamupala, sauna ja palju ja molemmista on kuvia matkan galleriassa.

Latvia saa ensimmäistä kertaa ikinä MM-rallin! Latvian ralli 2024 tulee ja Lupinuksen matkalla sinä pääset kokemaan sen kokonaisuudessaan. Matkalla katsotaan rallia parhailta paikoilta (n. 6 EK, sisältäen PowerStagen), saunotaan, syödään, juodaan ja nautitaan kesästä. Tällä reissulla räväytämme ja käymme myös Shakedownilla, sillä siellä pääsee kunnolla ralliautoilun makuun.

Latvian ralliin lähdetään minibusseilla Tallinnan satamasta. Matka alkaa keskiviikkona niin, että laiva lähtee 15:15 Helsingistä. Näin mukaan ehtii junalla vaikkapa Rovaniemeltä tai Kuopiosta saakka. Koti-Suomessa ollaan maanantaina ihmisten aikoihin eli kello 14:15.

Latvian rallin pääpaikkana on Liepāja. Meidän porukka yöpyy idyllisessä majatalossa Talsin alueella. Talsi on perjantain EK:den ajopaikka eli välimatkat ovat siedettäviä. Majatalossa on ulkosauna ja neuvotteluissa on myös paljun vetäiseminen paikalle 🙂

Rallimatkapakettiin kuuluu laivat Helsinki-Tallinna-Helsinki, ajomatkat Virossa ja Latviassa, rallipassi, aamupalat ja lounaat ja kahvi. Lounaat otetaan tuttuun tapaan mukaan EK:lle 🙂 Matkaa tehdään minibusseilla ja mukana on todennäköisesti ainakin yksi 1+19 auto, joka on näppärän pieni, jotta sillä pääsee joka paikkaan, mutta joka mahduttaa hyvin ihmisiä. Sen kuski tuntee paikalliset tieolot ja puhuu venäjää jos tarve. Lisäksi otamme toisen samanlaisen auton tai näppärät pienemmät pakut. Ryhmän koko on parisenkymmentä per majatalo.

Latvian ralli on eeppinen elämys kesäisessä Baltiassa. Lähde mukaan reissulle! Ja tutustu myös muihin myynnissä oleviin ja tuleviin matkoihimme!

PS. Kaudella 2024 Lupinus tekee kolme vahvistettua rallimatkaa, joista Ruotsi on mennyt ja Puola ja Latvia tuloillaan. Yritämme lisäksi saada liput Japaniin ja mikäli se onnistuu, järjestyy matka sinne. Mikäli haluat tiedon uusista rallimatkakohteistamme ja Japanin reissun toteutumisesta, ota uutiskirje tilaukseen täällä.

Matka pähkinänkuoressa

Matka Latvian ralliin toteutetaan 2-3 minibussilla. Meille on varattuna kokonainen majatalo Talsista, luonnon keskeltä. Lähimmät EK:t ajetaan juurikin Talsissa eli ne tulevat hyvin lähelle. Ympäristössä pääsee luontoon ja majatalolla saunomaan ja paljuun. Majoitukseen kuuluu aamupala. Ihan lähellä ei ole kauppaa, mutta hoidamme kauppapysähdykset matkan aikana. Menopäivänä otamme stopin rajalla, jossa Latvian SuperAlko.

Majatalo on simppeli, mutta siisti ja toimiva rallimatkaa ajatellen. Osassa huoneista on oma vessa ja suihku, osassa ei. Majatalossa on jääkaappeja omia juomia ja ruokia varten ja simppelit keittiötilat. Mikäli reissuun lähtee lapsiperhe, pystymme jopa varaamaan teille huoneen omalla keittiöllä ja lasten kanssa matkaaminen helpottuu. Järjestämme autoon modernit turvaistuimet tai -kaukalot maksutta ja hyväksytämme istuinmallin ensin teillä.

Matkalle lähdetään virallisesti Helsingistä Länsiterminaali T2:sta. Laiva lähtee kello 15:15 keskiviikkona, joten paikalle ehtii kauempaakin. Ensimmäisenä iltana ajetaan Riian lähistölle, jotta ehditään Shakedownille torstaina aamusella.

Shakedownilla näkee paljon rallia, mutta se on vapaaehtoinen, sillä sinne pitää ajaa noin 2h ja sen jälkeen samat 2h takaisin. Halutessaan päivän voi viettää myös Riiassa kaupungilla, ostoskeskuksessa tai rannalla. Aikataulut tarkentuvat vielä kun ne ovat saatavilla, mutta ilta huipentuu joka tapauksessa Riian ensimmäiseen EK:hon ja avausseremonioihin.

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina käymme 2 EK:ta/päivä. Sunnuntaina käymme PowerStagen ja sen jälkeen loppuseremoniat. Sen jälkeen lähdemme ajelemaan kotia päin ja yövymme matkalla. Näin ehdimme aikaiseen laivaan maanantaina ja Helsingin päästä pääsee kotiin näppärästi ilman ylimääräistä yöpymistä.

Tarkennamme aikataulua tälle sivustolle kunhan se julkaistaan. Pääpiirteittäin rallissa kuitenkin ajataan torstaina illalla Riiassa, perjantaina Talsin ja Tukumsin alueella eli meidän kotiseudulla, lauantaina Kuldīgan, Dienvidkurzemen ja Liepājan alueilla ja sunnuntaina Liepājassa.

Kohokohdat

 • Rallia ja vanha kunnon roadtrip
 • Majoitus maalaismiljöössä siistissä majatalossa
 • Saunomista ja hauskoja illanviettoja
 • Helppo tapa lähteä ensimmäiselle Latvian rallille
 • Turvallinen ja hyvin suunniteltu rallimatka
 • Ruokahuolto mietitty, sillä paketissa ovat lounaat
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Hyvä porukka
 • Kalle Rovanperän kotikenttäetu Latvian teillä

Matkasuunnitelma

15:15 Eckerö Linen Finlandia lähtee Helsingin Länsisatamasta
18:00 Lähdemme ajamaan Tallinnan satamasta
Pysähdys Latvian rajalla SuperAlkossa
n. 23:00 Majoittuminen Jūrmalassa (rantakaupunki Riian lähellä) pienessä hotellissa kävelymatkan päässä keskuskadusta ja rannasta

Päivä 2 :
Torstai 18.07

Kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Kyselemme sinulta mieluisamman vaihtoehdon varauksen jälkeen niin saamme logistiikan pelaamaan :)

1) Noin kello 04:00 lähtö Shakedownille Liepajaan. Sieltä Riikaan, jossa ryhmä jälleen kokoontuu ja näemme alkuseremoniat ja 1 EK:n. Tämä vaihtoehto sisältää paljon rallia, mutta tietää tosiaan aikaista herätystä ja noin 4h autossa istumista.

2) Herätys inhimilliseen aikaan ja päivän viettoa Riiassa tai Jūrmalassa esimerkiksi rannalla. Kokoonnumme taas iltapäivällä/alkuillasta ja lähdemme katsomaan seremoniat ja ensimmäisen EK:n. Tämä vaihtoehto on siis vapaa aamu/päivä ja rennompi aikataulu, mutta Shakedown jää välistä.

Joka tapauksessa illalla siis aloituspodium ja 1 EK, jonka jälkeen suuntaamme varsinaiseen majoitukseemme Talsiin.

Päivä 3 :
Perjantai 19.07

Aamupala
2 EK:ta ja lounas välissä
Illalla saunomista, paljuilua ja rentoa oleskelua

Päivä 4 :
Lauantai 20.07

Aamupala
2 EK:ta ja lounas välissä
Illalla saunomista, paljuilua ja rentoa oleskelua

Päivä 5 :
Sunnuntai 21.07

Aamupala ja lähtö viimeisille EK:lle. Toinen niistä on PowerStage.
Loppuseremonien jälkeen ajamme Liepājasta kohti Tallinnaa ja majoitumme rajan tuntumaan yhdeksi yöksi. Majoitus on siisteissä mökeissä ja huoneissa samat huonejaot pitäen kuin muissakin majoituksissa.

Päivä 6 :
Maanantai 22.07

Aikainen herätys ja matka kohti Tallinnaa. Näin saavumme satamaan niin, että jatkoyhteydet Suomen puolella on vielä helppo löytää. Eckerö Linen Finlandia lähtee kotiin päin kello 12:00 ja se saapuu Helsinkiin kello 14:15.

Hintaan sisältyy

 • Laivaliput Helsingistä Tallinnaan ja takaisin
 • Kuljetukset Virosta Latviaan ja paikan päällä
 • Rallipassi
 • Majoitus Talsissa majatalossa 2-4 hengen huoneissa (saatavilla myös ns. naispaikat ja miespaikat)
 • Aamupalat
 • Kuljetukset EK:lle (pe 2 kpl, la 2 kpl, su 2 kpl)
 • Lounaat ja pullakahvit to-su. Ns. retkiruokailu tien päällä
 • Tervetulojuoma
 • Suomalainen opas (Matkalla mukana Saana)
 • Verot ja muut maksut. Ei piilokuluja, toimistomaksuja, maksutapamaksuja tai mitään muutakaan ylimääräistä

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
17.7.2024 - 22.7.2024 Saatavilla 749€
12 Saatavilla
Miksi valita Lupinus rallimatka?

Lupinus on kasvava matkatoimisto juuri rallimatkojen saralla. Meiltä saat kokonaisen hyvin mietityn ja suunnitellun paketin. Kävimme muun muassa tammikuussa 2024 tutustumassa Latvian rallin pelipaikkoihin ja majoitukseen etukäteen. Ei siis yllätyksiä vaan hyvä, joustava palvelu, kilpailukykyinen hinta ja kiva reissu!

Tuleeko Kalle Rovanperä?

Emme tiedä, mutta kerromme heti kun tiedämme 🙂 Pidämme sitä hyvin todennäköisenä, sillä hänellä on Latvian teistä kokemusta enemmän kuin muilla.

Milloin matka pitää maksaa?

Matkan varausmaksu on 50% ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen reissua. Mikäli haluat muunlaisen maksuaikataulun, ota yhteyttä!

Millaiset peruutusehdot matkalla on?

Matkan voi peruuttaa kuluitta 24 h varauksen jälkeen. Sen jälkeen, mutta ennen 60 päivän aikarajaa veloitetaan vähintään 20% matkasta tai toteutuneet kulut. Sen jälkeen rahoja ei saa takaisin. Ensisijainen korvaaja sairaustapauksissa on matkavakuutus, joten kannattaa maksaa luottokortilla mikäli korttiin on sidottu vakuutus.

Miten matka maksetaan?

Voit varata sen suoraan netistä ja maksaa kortilla tai PayPalilla saman tien. Mikäli valitset tilisiirron, saat maksutiedot ja voit maksaa matkan omassa pankissasi. Varausmaksu tulisi tehdä vähintään 72 tuntia varauksesta. Mikäli maksat varausvaiheessa puolet, lähetämme laskun ja korttimaksulinkin niin, että ne erääntyvät 60 päivää ennen matkaa. Voit myös varata soittamalla tai sähköpostitse!

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

WRC Rally Latvia | Latvian ralli 2024 17.-22.07.2024
Alkaen 749€
/ Aikuinen