WRC Rally Latvia | Latvian ralli 2024 17.-22.07.2024| Reissu uutuusralliin myynnissä nyt!

6 Päivää

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
17.7.2024 - 22.7.2024 Saatavilla 699€
24 Saatavilla

Latvia saa ensimmäistä kertaa ikinä MM-rallin! Latvian ralli 2024 tulee ja Lupinuksen matkalla sinä pääset kokemaan sen kokonaisuudessaan. Matkalla katsotaan rallia parhailta paikoilta (n. 6 EK, sisältäen PowerStagen), saunotaan, syödään, juodaan ja nautitaan kesästä. Tällä reissulla räväytämme ja käymme myös Shakedownilla, sillä siellä pääsee kunnolla ralliautoilun makuun.

Latvian ralliin lähdetään minibusseilla Tallinnan satamasta. Matka alkaa keskiviikkona niin, että laiva lähtee 15:15 Helsingistä. Näin mukaan ehtii junalla vaikkapa Rovaniemeltä tai Kuopiosta saakka. Koti-Suomessa ollaan maanantaina ihmisten aikoihin eli kello 14:15.

Latvian rallin pääpaikkana on Liepāja. Meidän porukka yöpyy idyllisessä majatalossa Talsin alueella. Talsi on perjantain EK:den ajopaikka eli välimatkat ovat siedettäviä. Majatalossa on ulkosauna ja neuvotteluissa on myös paljun vetäiseminen paikalle 🙂

Rallimatkapakettiin kuuluu laivat Helsinki-Tallinna-Helsinki, ajomatkat Virossa ja Latviassa, rallipassi, aamupalat ja lounaat ja kahvi. Lounaat otetaan tuttuun tapaan mukaan EK:lle 🙂 Matkaa tehdään minibusseilla ja mukana on todennäköisesti ainakin yksi 1+19 auto, joka on edelleen näppärän pieni, jotta sillä pääsee joka paikkaan, mutta joka mahduttaa hyvin ihmisiä. Sen kuski tuntee paikalliset tieolot ja puhuu venäjää jos tarve. Lisäksi otamme toisen samanlaisen auton tai näppärät pienemmät pakut. Ryhmän koko majatalon alueella on 30-40 hlö, mutta autoja on tosiaan useampi, jotta ei jouduta tylsään bussiparkkiin. Matkan opastaa Saana ja tiimi 🙂

Latvian ralli on eeppinen elämys kesäisessä Baltiassa. Lähde mukaan reissulle! Ja tutustu myös muihin myynnissä oleviin ja tuleviin matkoihimme!

Matka pähkinänkuoressa

Matka Latvian ralliin toteutetaan 2-3 minibussilla. Meille on varattuna kokonainen majatalo Talsista, luonnon keskeltä. Lähimmät EK:t ajetaan juurikin Talsissa eli ne tulevat hyvin lähelle. Ympäristössä pääsee luontoon ja uimaan. Lisäksi pihapiirissä sauna, kota, istuma-alueita ja mahdollisuuksien mukaan myös palju mikäli vettä ei tarvitse tuolloin säästellä. Isäntäperhe pitää päiväsaikaan kahvilaa noin 100 m päässä samassa pihassa. Sieltä saamme pakettiin kuuluvat aamupalat ja lounaat ja sieltä voi ostaa ruokaa ja juomaa mikäli haluaa. Ihan lähellä ei ole kauppaa, mutta hoidamme kauppapysähdykset matkan aikana. Menopäivänä otamme stopin rajalla, jossa Latvian SuperAlko.

Majatalo on simppeli, mutta siisti ja toimiva rallimatkaa ajatellen. Osassa huoneista on oma vessa ja suihku, osassa ei, mutta tällöinkin käytävällä olevalla vessalla ei ole montaa käyttäjää. Jonoja tuskin siis muodostuu. Huoneet ovat eri kokoisia (2-4 hlö) ja niissä on 90-120 cm leveitä yhden hengen sänkyjä ja muutamassa parivuode.

Alakerrassa on suurempi “takkahuone” oleskeluun ja makuuhuoneet ovat yläkerrassa.  Majatalossa on jääkaappeja omia juomia ja ruokia varten ja simppelit keittiötilat. Mikäli reissuun lähtee lapsiperhe, pystymme jopa varaamaan teille huoneen omalla keittiöllä ja lasten kanssa matkaaminen helpottuu. Järjestämme autoon modernit turvaistuimet tai -kaukalot maksutta ja hyväksytämme istuinmallin ensin teillä.

Matkalle lähdetään virallisesti Helsingistä Länsiterminaali T2:sta. Laiva lähtee kello 15:15 keskiviikkona, joten paikalle ehtii kauempaakin. Ensimmäisenä iltana ajetaan Riian lähistölle, jotta ehditään Shakedownille torstaina aamusella.

Shakedownilla näkee paljon rallia, mutta se on vapaaehtoinen, sillä sinne pitää ajaa noin 2h ja sen jälkeen samat 2h takaisin. Halutessaan päivän voi viettää myös Riiassa kaupungilla, ostoskeskuksessa tai rannalla. Aikataulut tarkentuvat vielä kun ne ovat saatavilla, mutta ilta huipentuu joka tapauksessa Riian ensimmäiseen EK:hon ja avausseremonioihin.

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina käymme 2 EK:ta/päivä. Sunnuntaina käymme PowerStagen ja sen jälkeen loppuseremoniat. Sen jälkeen lähdemme ajelemaan kotia päin ja yövymme matkalla. Näin ehdimme aikaiseen laivaan maanantaina ja Helsingin päästä pääsee kotiin näppärästi ilman ylimääräistä yöpymistä.

Tarkennamme aikataulua tälle sivustolle kunhan se julkaistaan. Pääpiirteittäin rallissa kuitenkin ajataan torstaina illalla Riiassa, perjantaina Talsin ja Tukumsin alueella eli meidän kotiseudulla, lauantaina Kuldīgan, Dienvidkurzemen ja Liepājan alueilla ja sunnuntaina Liepājassa.

Kohokohdat

 • Rallia ja vanha kunnon roadtrip
 • Majoitus maalaismiljöössä siistissä majatalossa
 • Saunomista ja hauskoja illanviettoja
 • Helppo tapa lähteä ensimmäiselle Latvian rallille
 • Turvallinen ja hyvin suunniteltu rallimatka
 • Ruokahuolto mietitty, sillä paketissa ovat lounaat
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Hyvä porukka
 • Kalle Rovanperän kotikenttäetu Latvian teillä

Matkasuunnitelma

15:15 Eckerölinen Finlandia lähtee Helsingin Länsisatamasta
18:00 Bussit lähtevät Tallinnan satamasta
n. 22:00 Majoitumme Riian lähistölle

Päivä 2 :
Torstai 18.07

Aikainen herätys ja lähtö Shakedownille. Sen sijainti varmistuu, mutta hyvin todennäköisesti matkaa on useampi tunti suuntaansa. Näin ollen mikäli sen haluaa jättää välistä voi viettää päivän Riiassa tai Jūrmalassa. Illalla olemme joka tapauksessa takaisin Riiassa katsomassa seremoniat ja ensimmäisen EK:n. Sitten majoitumme Talsiin.

Päivä 3 :
Perjantai 19.07

Aamupala
2 EK:ta ja lounas välissä
Illalla saunomista ja rentoa oleskelua

Päivä 4 :
Lauantai 20.07

Aamupala
2 EK:ta ja lounas välissä
Illalla saunomista ja rentoa oleskelua

Päivä 5 :
Sunnuntai 21.07

Aamupala ja lähtö viimeisille EK:lle. Toinen niistä on PowerStage.
Loppuseremonien jälkeen ajamme Liepājasta kohti Tallinnaa ja majoitumme välille yhdeksi yöksi.

Päivä 6 :
Maanantai 22.07

Aikainen herätys ja matka kohti Tallinnaa. Näin saavumme satamaan niin, että jatkoyhteydet Suomen puolella on vielä helppo löytää. Laiva kotiin lähtee kello 12:00 ja se saapuu Helsinkiin kello 14:15.

Hintaan sisältyy

 • Laivaliput Helsingistä Tallinnaan ja takaisin
 • Kuljetukset Virosta Latviaan ja paikan päällä
 • Rallipassi
 • Majoitus Talsissa majatalossa 2-4 hengen huoneissa (saatavilla myös ns. naispaikat ja miespaikat)
 • Aamupalat
 • Kuljetukset EK:lle (pe 2 kpl, la 2 kpl, su 2 kpl)
 • Lounaat ja pullakahvit to-su. Ns. retkiruokailu tien päällä
 • Tervetulojuoma
 • Suomalainen opas (Matkalla mukana Saana)
 • Verot ja muut maksut. Ei piilokuluja, toimistomaksuja, maksutapamaksuja tai mitään muutakaan ylimääräistä

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
17.7.2024 - 22.7.2024 Saatavilla 699€
24 Saatavilla
Miksi valita Lupinus rallimatka?

Lupinus on kasvava matkatoimisto juuri rallimatkojen saralla. Meiltä saat kokonaisen hyvin mietityn ja suunnitellun paketin. Kävimme muun muassa tammikuussa 2024 tutustumassa Latvian rallin pelipaikkoihin ja majoitukseen etukäteen. Ei siis yllätyksiä vaan hyvä, joustava palvelu, kilpailukykyinen hinta ja kiva reissu!

Tuleeko Kalle Rovanperä?

Emme tiedä, mutta kerromme heti kun tiedämme 🙂 Pidämme sitä hyvin todennäköisenä, sillä hänellä on Latvian teistä kokemusta enemmän kuin muilla.

Milloin matka pitää maksaa?

Matkan varausmaksu on 50% ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen reissua. Mikäli haluat muunlaisen maksuaikataulun, ota yhteyttä!

Millaiset peruutusehdot matkalla on?

Matkan voi peruuttaa kuluitta 24 h varauksen jälkeen. Sen jälkeen, mutta ennen 60 päivän aikarajaa veloitetaan vähintään 20% matkasta tai toteutuneet kulut. Sen jälkeen rahoja ei saa takaisin. Ensisijainen korvaaja sairaustapauksissa on matkavakuutus, joten kannattaa maksaa luottokortilla mikäli korttiin on sidottu vakuutus.

Miten matka maksetaan?

Voit varata sen suoraan netistä ja maksaa kortilla tai PayPalilla saman tien. Mikäli valitset tilisiirron, saat maksutiedot ja voit maksaa matkan omassa pankissasi. Varausmaksu tulisi tehdä vähintään 72 tuntia varauksesta. Mikäli maksat varausvaiheessa puolet, lähetämme laskun ja korttimaksulinkin niin, että ne erääntyvät 60 päivää ennen matkaa. Voit myös varata soittamalla tai sähköpostitse!

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

WRC Rally Latvia | Latvian ralli 2024 17.-22.07.2024| Reissu uutuusralliin myynnissä nyt!
Alkaen 699€
/ Aikuinen