Mäkiviikko 2023-2024 | 28.12-07.01 koko viikko mäkihuumaa hintaan 2199 €/hlö! | Myynti loppunut vuodelle 2023-2024

11 Päivää

Myynti loppunut vuoden 2023-2024 mäkiviikolle. Ota uutiskirje tilaukseen TÄSTÄ ja saat seuraavan vuoden mäkiviikon ennakkovaraajan edut!

************************************************************************************************

Koe unohtumaton ja ikimuistettava mäkiviikko. “Neljän mäen kiertue” on mäkihypyn ehdottomasti kovin turnaus, sillä se on paitsi perinteinen ja ikoninen, myös suorastaan armoton. Mäkiviikon voittaja ei ole päivän onnekkain tai tuulilotossa voittanut vaan viikon voittajaksi kruunataan aina vain kovin mäkimies.

Suomalaiset ovat tunnetusti mäkikansaa ja mäkiviikon voittoja on plakkarissa paljon. Nyt emme lähde hakemaan voittoa vaan ennen kaikkea kovaa penkkiurheilukokemusta, johon kuuluu alppidisco, mäkimonttuun tarjoiltava höyryävä glögi ja hurjapäistä omien ja vieraiden kannustusta.

Lupinus mäkiviikko on myynnissä nyt ja tarjolla on koko viikko kilpailuineen ja karsintoineen! Lennämme Müncheniin ja liikumme minibussilla kiertäen kaikki neljä kilpailupaikkakuntaa! Yövymme kolmessa eri hotellissa ja otamme uuden vuoden vastaan asianmukaisin meiningein! Matkalla on oppaana Saana, joka on kiertänyt mäkiviikon ennenkin ja tietää missä olla ja mitä nähdä!

Lähde mukaan kokemaan mäkiviikko, nyt hintaan 2199 €/hlö!

PS. Kaudella 2023-2024 tarjolla myös Planican päätösosakilpailu!

Matka pähkinänkuoressa

Matka mäkiviikolle toteutuu 28.12.2023-07.01.2024. Matka alkaa lennoilla Helsingistä Müncheniin, josta siirrytään Alpeille minibussilla. Minibussi on käytettävissämme koko Mäkiviikon ajan ja käymmekin sillä kaikki kisat ja karsinnat. Yövymme kolmessa eri paikassa niin, että Saksan osakilpailuiden yöpyminen on yhdessä paikassa Oberstdorfin ja Garmisch-Partenkirchenin välimaastossa ja Itävallan osakilpailuissa yövytään Innsbruckissa ja Salzburgissa. Matkan hintaan kuuluvat lennot, majoitukset, kuljetukset, kisaliput ja karsintaliput, suomalainen opas, tervetulojuoma ja verot ja muut maksut.

 

Kohokohdat

 • Legendaarinen mäkiviikko livenä ja aitiopaikoilta
 • Aitoa alppitunnelmaa ja paikallista discoa
 • Uudenvuoden viettoa talvisissa tunnelmissa
 • Mahdollisuus vierailla vaikkapa Neuschwansteinin linnassa
 • Pikainen kaupunkiloma Innsbruckissa
 • Kuumaa glögiä tuiskuisessa mäkimontussa
 • Suomalaisia urheiluhetkiä ja historian havinaa
 • Mahdollisuus liittyä niiden ihmisten joukkoon, jotka ovat kiertäneet koko mäkiviikon

Matkasuunnitelma

Päivä 1 :
Torstai 28.12

Aamulento Müncheniin. Siirtyminen Oberstdorfiin katsomaan ensimmäinen karsinta. Karsinnassa valikoituvat parit huomiseen kilpailuun. Majoittuminen tukikohtaamme Füssenissä.

Päivä 2 :
Perjantai 29.12

Matka Füssenistä Oberstdorfiin (n. 1h ilman ruuhkaa) ja siellä ensimmäinen osakilpailu. Tuttuun tapaan ensimmäinen kierros käydään parikilpailuna, joten jännitystä riittää alusta saakka. Paluu tukikohtaan ja vapaata oleskelua.

Päivä 3 :
Lauantai 30.12

VÄLIPÄIVÄ Mahdollisuus vierailla omakustanteisesti Neuschwansteinin linnassa tai vaikkapa ajaa gondolilla vuorille.

Päivä 4 :
Sunnuntai 31.12

Matka Füssenista Garmisch-Partenkircheniin (n. 1h ilman ruuhkaa) ja karsinta. Illalla mahdollisuus laittaa päälle vähän parempaa seppälää, sillä nyt on uudenvuodenaatto! Halutessanne teemme pöytävarauksen johonkin ravintolaan valmiiksi.

Päivä 5 :
Maanantai 01.01

Uusi vuosi ja legendaarinen Garmischin mäkikisa! Me ajamme paikalle Füssenistä ja illalla palaamme vielä viimeiseksi yöksi tähän majapaikkaan.

Päivä 6 :
Tiistai 02.01

Aamulla tavarat kasaan ja autolle. Siirrymme Itävallan puolelle Innsbruckiin, jossa onkin jo karsinta. Majoittuminen hotelliin Innsbruckin keskustan tuntumassa.

Innsbruckin kisapäivä! Koska jäämme vielä yhdeksi yöksi, on nyt hyvä mahdollisuus myös shoppailla tai vaikkapa käydä joulutorilla tai joulukaupassa!

Päivä 8 :
Torstai 04.01

Tavarat kasaan ja menoksi. Nyt on VÄLIPÄIVÄ ja ajamme Salzburgiin. Siellä yövymme taas keskustan tuntumassa ja päivän voi käyttää vaikkapa Sacher-kakun maisteluun, sillä se on Salzburgista kotoisin.

Päivä 9 :
Perjantai 05.01

Bischofshofenin karsinta. Bissenille siirtymä kestää Salzburgista autolla noin 45 minuuttia, mutta saatamme käyttää myös junaa. Siellä karsinta ja illalla kotiin.

Päivä 10 :
Lauantai 06.01

Lähtö Bisseniin ja kisapäivä. Mäkiviikko huipentuu tänään ja tunnelma on katossa. Kisan jälkeen illalla paluu Salzburgiin.

Päivä 11 :
Sunnuntai 07.01

Herätys ja tavarat kasaan. Siirtymä Münchenin kentälle ja lento kotiin. Lentoaikataulu tarkentuu vielä, sillä tässä vaiheessa aikataulut eivät ole niin luotettavia, että niitä uskoisi erkkikään. Lennämme kuitenkin kotiin niin, että siitä ehtii hyvin vielä jatkoyhteyksiin pohjoiseen ja muualle päin Suomea.

Matkan hinta alk. 2199 €/per henkilö! Koe koko mäkiviikko samalla rahalla!

Hintaan sisältyy

 • Lentoliput
 • Kisa- ja karsintaliput
 • Majoitus 9 yötä hotellissa 2 hlö huoneessa
 • Kuljetukset paikan päällä
 • Tervetulojuoma
 • Suomalainen opas
 • Verot ja muut maksut

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone

UKK

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Minimiosallistujamäärä on 6. Kerromme mielellämme varaustilanteesta sinulle kun varaat matkaa, jotta tiedät missä mennään.

Milloin matka tulee maksaa?

Varausmaksu 50% erääntyy 3 päivää varauksen teosta ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen matkaa eli 28.10. Olemme kuitenkin joustavia maksuissa, joten teemme sinulle yksilöllisen maksusuunnitelman mielellämme!

Mitä jos sairastun tai en pääse muuten matkalle?

Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa, sillä matkan voi peruuttaa maksutta ainoastaan 24h sen varauksesta. Sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan 20% tai enemmän, mikäli todellisia kuluja on syntynyt enemmän. Alle 60 päivää ennen matkaa tehdyistä peruutuksista ei saa rahoja takaisin, sillä joudumme maksamaan kulut joka tapauksessa.

Paljonko lapsen matka rallille maksaa?

Kerro meille lapsesi ikä ja laskemme hänelle hinnan. Emme ole laskeneet niitä valmiiksi, sillä hotellissa, laivalla ja tapahtumassa ikärajat vaihtelevat, joten erilaisia variaatioita tulisi liikaa. Laskemmekin sinulle täsmähinnan! Lupinuksen matkalla lapset ovat erittäin tervetulleita ja hankimme modernit turvaistuimet valmiiksi autoon. “Hyväksytämme” valitut istuimet teidän perheellä ennen reissua ja minibussi pysähtelee tarpeen mukaan, joten stressiä lasten kanssa reissaamisesta ei kannata ottaa!

Mitkä ovat matkan maksutavat?

Matkan voi maksaa tilisiirrolla tai kortilla, sillä voimme lähettää maksulinkin ja voit maksaa debit- tai credit-kortilla. Luottokorttimaksuissa on se hyvä puoli, että tällöin matkavakuutus astuu voimaan, mikäli sinulla on vakuutuksellinen kortti. Meille edullisinta olisi se, että maksat tilisiirrolla, mutta suosittelemme sinun kannaltasi ennen kaikkea luottokorttia juuri matkavakuutuksen vuoksi.

Sijainti

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Mäkiviikko 2023-2024 | 28.12-07.01 koko viikko mäkihuumaa hintaan 2199 €/hlö! | Myynti loppunut vuodelle 2023-2024