Puolan ralli 2024 | Matka WRC Puolan ralliin 26.06-01.07 | Myynnissä nyt!

6 Päivää

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
26.6.2024 - 1.7.2024 Saatavilla 999€
18 Saatavilla

Puolan ralli palaa WRC-kalenteriin kaudelle 2024 ja se on loistava uutinen! Puolan rallimatkan saa meiltä nyt hintaan 999 €/hlö. Hintaan kuuluu laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, 10 h bussimatka Puolaan, kaksi yötä tien päällä matkalla kohti Puolaa ja kolme yötä kylpylähotellissa. Pienessä kylpylässä on allas, poreallas ja sauna ja lisäksi pihassa on toinen allas, poreallas järvinäköalalla ja järvi. Hintaan kuuluvat aamupalat majoituksessa ja lounaspaketti kolmena päivänä.

Puolan rallissa tullaan ajamaan nopeita sorateitä hieman Suomen ja Latvian, sekä Viron rallien tapaan. Masuria on Puolan Järvi-Suomi ja siellä on järvien väliä mutkittelevia pieniä teitä ja nopeita kurveja.

Puola on ihana maa, joka on sopivalla tavalla rempallaan ja jonka hintataso on vielä kohtuullisella tasolla. Puola onkin loistava matkailumaa, joka tarjoaa historiaa ja rentoa elämänmenoa. Matkalta voikin odottaa hyvää ruokaa, hauskanpitoa, bussimatkan tunnelmaa ja rallia. Mikäli rallia on liikaa, voi päivän viettää altaalla ulkona, järvellä vaikkapa kanootin kanssa tai esimerkiksi Hitlerin sudenpesään tutustuen.

Koska ralli ajetaan koillis-Puolassa, ajaa sinne Tallinnan satamasta reilussa 10 tunnissa! Jaamme ajopätkän kahdelle päivälle, jotta se on helpompi sietää ja jotta muualta Suomesta matka ei venähtäisi liikaa mikäli joku ajaa aamulla 🙂 Yövymme perheomisteisessa kylpylähotellissa, jossa on meidän lisäksi vain muutama muu asiakas. Tiedossa onkin rentoutumista ja rallia kesäisessä Puolassa!

Suuret linjat ovat selvillä ja Lupinus on paikalla kokemassa eeppisen Puolan rallin! Varaa paikkasi nyt! Tutustu myös Latvian rallimatkaan 2024!

Missä on Puolan ralli 2024?

Puolan ralli 2024 ajetaan Mikołajkin kaupungin alueella koillis-Puolassa. Alue on tunnettu turistikohteena ja siellä on muun muassa kylpylöitä ja mahdollisuuksia luontolomailuun. Rallin keskuspaikkana on siis Mikołajki ja tarkemmat kartat tarkentuvat vielä kevään aikana.

Lupinuksen majoitus on Mrągowo -nimisessä kaupungissa noin 25 minuutin ajomatkan päässä pääpaikoilta. Aikaisempina vuosina lähin pätkä on jäänyt noin 5 km päähän majoituksestamme, eli Rezydencja Mazury Spa & Lake kylpylähotellista.

Kuten todettua, matkaamme paikan päälle laivalla ja Tallinnan satamasta bussikuljetuksella. Mikäli haluat lentää, otathan yhteyttä mahdollisimman pian ja teemme sinulle lentoihin liittyvän tarjouksen 🙂

Milloin ajetaan WRC Puola?

WRC Puola ajetaan 27.-30.06 eli kesäkuun lopussa. Se on kauden seitsemäs ralli ja ensimmäinen kolmesta Pohjolan- ja Baltian rallista. Sen jälkeen tulee Latvian ralli ja kolmantena seuraa elokuinen Secto Rally Finland 2024.

Se on siis loistava keino vaihtaa vapaalle juhannuksen jälkeen. Meidän rallimatkallemme lähtee vain yksi pikkubussi eli 18 asiakasta. Näin ollen nopeat syövät hitaat matkan varaamisen suhteen.

Kun varaat matkan 31.03 mennessä, saat sen 50 € edullisempaan aikaisen matkaajan hintaan.

Matka pähkinänkuoressa

Puolan rallimatka toteutetaan 1+19 hengen bussilla Tallinnasta. Matka alkaa laivamatkalla Helsinkiin ja ajopätkä on jaettu kahdelle eri päivälle. Varsinainen rallin katselu alkaa alkuseremonioilla torstaina illalla. Muina päivinä käydään 2 EK:ta ja nautitaan illat kylpylän ja hotellin ravintolan hemmottelusta. Hotelli on oikeastaan meitä varten auki, sillä meillä on huoneista yhtä lukuunottamatta kaikki. Voimmekin kokea olomme oikein tervetulleiksi ja hyvin huolletuiksi ja aamulla pääsemme starttaamaan rallihommiin rentoutuneena. Varsinainen rallin aikataulu tarkentuu lähempänä, kunhan se on tiedossa.

Kohokohdat

 • Koe unohtumaton WRC Puola
 • Nauti kesäisestä roadtripistä
 • Hyppää kyytiin hyvin suunnitellulle rallimatkalle
 • Ole suomalaisen oppaan kanssa turvallisissa käsissä
 • Nauti kylpylästä ja ulkoaltaista
 • Tilaa drikkejä, olutta tai hierontaa hotellilla
 • Nauti puolalaisen keittiön parhaista paloista

Matkasuunnitelma

09:00 Matka alkaa Helsingin Länsisataman T2 terminaalista. Laivana Eckerö Linen Finlandia
12:00 Startti Tallinnan A-terminaalista
Ajamme noin puoleen vähiin eli n. 5h ja saavumme yhden yön majoitukseen

Päivä 2 :
Torstai 27.06

Matka jatkuu
Alkuseremoniat Puolassa ja majoittuminen hotelliin.
Illanviettoa ravintolassa/baarissa/kylpylässä. Alakerran ravintolasta voi ostaa juomia ja ruokia hyvin varustellusta listasta. Kylpylässä on pieni allas ja poreallas sisällä ja ulkona ja lisäksi sauna.

Päivä 3 :
Perjantai 28.06

Aamupala
2 EK:ta. Lounas ja pullakahvi niiden välissä kuuluu paketin hintaan
Illanviettoa ravintolassa/baarissa/kylpylässä

Päivä 4 :
Lauantai 29.06

Aamupala
2 EK:ta. Lounas ja pullakahvi niiden välissä kuuluu paketin hintaan
Illanviettoa ravintolassa/baarissa/kylpylässä

Päivä 5 :
Sunnuntai 30.06

2 EK:ta, joista toinen PowerStage. Loppuseremoniat ja ajomatka kohti kotia alkaa. Ajamme taas puoliväliin ja yövymme.

Päivä 6 :
Maanantai 01.07

Loppupätkän ajo ja laiva kotiin.
Laiva lähtee 18:30 (Eckerö Linen Finlandia) ja saapuu Helsinkiin 21:00

Hintaan sisältyy

 • Laivaliput Helsingistä Tallinnaan ja takaisin
 • Kuljetukset Virosta Puolaan ja paikan päällä
 • Rallipassi
 • Majoitus Mragovossa hotellissa 2-4 hengen huoneessa
 • Kylpylän käyttö ja aamupalat
 • Kuljetukset EK:lle (pe 2 kpl, la 2 kpl, su 2 kpl)
 • Lounaat ja pullakahvit to-su. Ns. retkiruokailu tien päällä
 • Tervetulojuoma
 • Suomalainen opas (Matkalla mukana Saana)
 • Verot ja muut maksut. Ei piilokuluja, toimistomaksuja, maksutapamaksuja tai mitään muutakaan ylimääräistä

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone (+200€)

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
26.6.2024 - 1.7.2024 Saatavilla 999€
18 Saatavilla

UKK

Miksi valita Lupinus rallimatka?

Lupinus on kasvava matkatoimisto juuri rallimatkojen saralla. Meiltä saat kokonaisen hyvin mietityn ja suunnitellun paketin. Kävimme muun muassa tammikuussa 2024 tutustumassa Puolan rallin pelipaikkoihin ja majoitukseen etukäteen. Ei siis yllätyksiä vaan hyvä, joustava palvelu, kilpailukykyinen hinta ja kiva reissu!

Tuleeko Kalle Rovanperä?

Emme tiedä, mutta kerromme heti kun tiedämme 🙂

Milloin matka pitää maksaa?

Matkan varausmaksu on 50% ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen reissua. Mikäli haluat muunlaisen maksuaikataulun, ota yhteyttä!

Millaiset peruutusehdot matkalla on?

Matkan voi peruuttaa kuluitta 24 h varauksen jälkeen. Sen jälkeen, mutta ennen 60 päivän aikarajaa veloitetaan vähintään 20% matkasta tai toteutuneet kulut. Sen jälkeen rahoja ei saa takaisin. Ensisijainen korvaaja sairaustapauksissa on matkavakuutus, joten kannattaa maksaa luottokortilla mikäli korttiin on sidottu vakuutus.

Miten matka maksetaan?

Voit varata sen suoraan netistä ja maksaa kortilla tai PayPalilla saman tien. Mikäli valitset tilisiirron, saat maksutiedot ja voit maksaa matkan omassa pankissasi. Varausmaksu tulisi tehdä vähintään 72 tuntia varauksesta. Mikäli maksat varausvaiheessa puolet, lähetämme laskun ja korttimaksulinkin niin, että ne erääntyvät 60 päivää ennen matkaa. Voit myös varata soittamalla tai sähköpostitse!

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Puolan ralli 2024 | Matka WRC Puolan ralliin 26.06-01.07 | Myynnissä nyt!
Alkaen 999€
/ Aikuinen