Puolan ralli 2024 | Matka WRC Puolan ralliin 27.06-30.06 | Myynti loppuu 09.06!

4 Päivää

EDIT 02.06: Matka toteutuu ja paikkoja on vielä 10 kpl. Yksi huone on perhehuone, muut pienempiä. Viimeisten paikkojen myynti loppuu 09.06, jotta saamme lentolippuihin oikeat nimet. Maksuajat ovat meillä aina hieman joustavia, joten mikäli haluat napata yhden viimeisistä huoneista niin kirjoita ja laitetaan se varaukseen. Mikäli haluat pelkkää majoitusta tai muita järjestelyjä, kysy!

Puolan ralli palaa WRC-kalenteriin kaudelle 2024 ja se on loistava uutinen! Puolan rallimatkan saa meiltä nyt hintaan 1099 €/hlö. Hintaan kuuluvat lennot Helsinki-Varsova-Helsinki, rallipassi, kuljetukset Puolassa ja kolme yötä kylpylähotellissa. Pienessä kylpylässä on allas, poreallas ja sauna ja lisäksi pihassa on toinen allas, poreallas järvinäköalalla ja järvi. Hintaan kuuluvat hotelliaamupalat majoituksessa. Meidän lisäksemme koko hotellissa yöpyy vain muutama muu ihminen.

Puolan rallissa tullaan ajamaan nopeita sorateitä hieman Suomen ja Latvian, sekä Viron rallien tapaan. Masuria on Puolan Järvi-Suomi ja siellä on järvien väliä mutkittelevia pieniä teitä ja nopeita kurveja.

Puola on ihana maa, joka on sopivalla tavalla rempallaan ja jonka hintataso on vielä kohtuullisella tasolla. Puola onkin loistava matkailumaa, joka tarjoaa historiaa ja rentoa elämänmenoa. Matkalta voikin odottaa hyvää ruokaa, hauskanpitoa, bussimatkan tunnelmaa ja rallia. Mikäli rallia on liikaa, voi päivän viettää altaalla ulkona, järvellä vaikkapa kanootin kanssa tai esimerkiksi Hitlerin sudenpesään tutustuen.

Suuret linjat ovat selvillä ja Lupinus on paikalla kokemassa eeppisen Puolan rallin! Varaa paikkasi nyt! Tutustu myös Latvian rallimatkaan 2024!

Missä on Puolan ralli 2024?

Puolan ralli 2024 ajetaan Mikołajkin kaupungin alueella koillis-Puolassa. Alue on tunnettu turistikohteena ja siellä on muun muassa kylpylöitä ja mahdollisuuksia luontolomailuun. Rallin keskuspaikkana on siis Mikołajki ja tarkemmat kartat tarkentuvat vielä kevään aikana.

Lupinuksen majoitus on Mrągowo -nimisessä kaupungissa noin 25 minuutin ajomatkan päässä pääpaikoilta. Aikaisempina vuosina lähin pätkä on jäänyt noin 5 km päähän majoituksestamme, eli Rezydencja Mazury Spa & Lake kylpylähotellista.

Milloin ajetaan WRC Puola?

WRC Puola ajetaan 27.-30.06 eli kesäkuun lopussa. Se on kauden seitsemäs ralli ja ensimmäinen kolmesta Pohjolan- ja Baltian rallista. Sen jälkeen tulee Latvian ralli ja kolmantena seuraa elokuinen Secto Rally Finland 2024.

Se on siis loistava keino vaihtaa vapaalle juhannuksen jälkeen. Meidän rallimatkallemme lähtee vain yksi pikkubussi eli 18 asiakasta. Näin ollen nopeat syövät hitaat matkan varaamisen suhteen.

PS. Kaudella 2024 Lupinus tekee kolme vahvistettua rallimatkaa, joista Ruotsi on mennyt ja Puola ja Latvia tuloillaan. Yritämme lisäksi saada liput Japaniin ja mikäli se onnistuu, järjestyy matka sinne. Mikäli haluat tiedon uusista rallimatkakohteistamme ja Japanin reissun toteutumisesta, ota uutiskirje tilaukseen täällä.

Matka pähkinänkuoressa

Puolan rallimatkalle lennetään ennakkotiedosta poiketen. Matka alkaa torstaina aamulla Helsingistä ja takaisin ollaan sunnuntaina illalla. Rallitunnelmiin päästään alkuseremonioilla ja 1 EK:lla torstaina illalla. Muina päivinä käydään 2 EK:ta ja nautitaan illat kylpylän ja hotellin ravintolan hemmottelusta. Hotelli on oikeastaan meitä varten auki, sillä meillä on huoneista yhtä lukuunottamatta kaikki. Voimmekin kokea olomme oikein tervetulleiksi ja hyvin huolletuiksi ja aamulla pääsemme starttaamaan rallihommiin rentoutuneena.

Kohokohdat

 • Koe unohtumaton WRC Puola
 • Nauti kesäisestä roadtripistä
 • Hyppää kyytiin hyvin suunnitellulle rallimatkalle
 • Ole suomalaisen oppaan kanssa turvallisissa käsissä
 • Nauti kylpylästä ja ulkoaltaista
 • Tilaa drikkejä, olutta tai hierontaa hotellilla
 • Nauti puolalaisen keittiön parhaista paloista

Matkasuunnitelma

Päivä 1 :
Torstai 27.06

07:30 Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä suoralla lennolla Varsovaan
08:10 Saapuminen Varsovaan
Noin 3h ajomatka Mragowoon, check-in
16:20 nimikirjoitusten jako
17:00 alkuseremonia
18:05 Meet the Crews
19:05 EK1 Mikołajki Arena

Illanviettoa ravintolassa/baarissa/kylpylässä. Alakerran ravintolasta voi ostaa juomia ja ruokia hyvin varustellusta listasta. Kylpylässä on pieni allas ja poreallas sisällä ja ulkona ja lisäksi sauna.

Päivä 2 :
Perjantai 28.06

Monipuolinen buffet-aamupala hotellilla
2 EK:ta jotka valitaan hieman lähempänä. Toiveita saa esittää!
Lounas on mukana autolla ja syömme ns. tien päällä
Illanviettoa ravintolassa/baarissa/kylpylässä

Päivä 3 :
Lauantai 29.06

Monipuolinen buffet-aamupala hotellilla
2 EK:ta jotka valitaan hieman lähempänä. Toiveita saa esittää!
Lounas syödään taas EK:den välissä
Illanviettoa ravintolassa/baarissa/kylpylässä

Päivä 4 :
Sunnuntai 30.06

Mikäli halukkuutta riittää niin yksi pätkä aamuun
14:15 SS-19 Mikołajki 2 (Wolf Power Stage)
Loppuseremoniat
Ajomatka kohti Varsovaa
21:05 lento Varsovasta Helsinkiin
23:45 saapuminen Helsinkiin

Hintaan sisältyy

 • Suorat lennot Helsingistä Varsovaan (sis. ruumamatkatavara)
 • Aamupalat ja lounaat
 • Kuljetukset Puolassa
 • Rallipassi
 • Majoitus Mragovossa hotellissa 2-4 hengen huoneessa
 • Kylpylän käyttö ja aamupalat
 • Kuljetukset EK:lle (to 1 kpl, pe 2 kpl, la 2 kpl, su 1-2 kpl)
 • Suomalainen opas (Matkalla mukana Saana)
 • Verot ja muut maksut. Ei piilokuluja, toimistomaksuja, maksutapamaksuja tai mitään muutakaan ylimääräistä

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone (+200€)

UKK

Miksi valita Lupinus rallimatka?

Lupinus on kasvava matkatoimisto juuri rallimatkojen saralla. Meiltä saat kokonaisen hyvin mietityn ja suunnitellun paketin. Kävimme muun muassa tammikuussa 2024 tutustumassa Puolan rallin pelipaikkoihin ja majoitukseen etukäteen. Ei siis yllätyksiä vaan hyvä, joustava palvelu, kilpailukykyinen hinta ja kiva reissu!

Tuleeko Kalle Rovanperä?

Emme tiedä, mutta kerromme heti kun tiedämme 🙂

Milloin matka pitää maksaa?

Matkan varausmaksu on 50% ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen reissua. Mikäli haluat muunlaisen maksuaikataulun, ota yhteyttä!

Millaiset peruutusehdot matkalla on?

Matkan voi peruuttaa kuluitta 24 h varauksen jälkeen. Sen jälkeen, mutta ennen 60 päivän aikarajaa veloitetaan vähintään 20% matkasta tai toteutuneet kulut. Sen jälkeen rahoja ei saa takaisin. Ensisijainen korvaaja sairaustapauksissa on matkavakuutus, joten kannattaa maksaa luottokortilla mikäli korttiin on sidottu vakuutus.

Miten matka maksetaan?

Voit varata sen suoraan netistä ja maksaa kortilla tai PayPalilla saman tien. Mikäli valitset tilisiirron, saat maksutiedot ja voit maksaa matkan omassa pankissasi. Varausmaksu tulisi tehdä vähintään 72 tuntia varauksesta. Mikäli maksat varausvaiheessa puolet, lähetämme laskun ja korttimaksulinkin niin, että ne erääntyvät 60 päivää ennen matkaa. Voit myös varata soittamalla tai sähköpostitse!

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Puolan ralli 2024 | Matka WRC Puolan ralliin 27.06-30.06 | Myynti loppuu 09.06!
Alkaen 1099€
/ Aikuinen