WRC Rally Estonia – Rallimatka Viroon 20.-23.07.2023 **LOPPUUNMYYTY**

4 Päivää

**Päivitys 29.06.2023: Matka on loppuunmyyty. Ota uutiskirje seurantaan niin kuulet kun ensi kauden rallimatkat Ruotsi ja Latvia tulevat myyntiin**

**Päivitys 28.06.2023: Majoituksen omistaja vapautti meille myyntiin yhden mökin, jonka häneltä suoraan varannut nyt perui. Näin ollen voimme ottaa vielä yhden perheen tai porukan matkalle mukaan tai myydä pelkän majoituksen to-pe. Matkan hinnat: PERHE 1800 € (2+2), 3 tai 4 hlö PORUKKA 1947 €. Matkusta neljästään = Maksa vain kolmesta :). Pelkkä majoitus neljälle to-su 1000 €. Varaukset alehintaan sähköpostitse asiakaspalvelu@lupinus.fi tai puh. +358 41 471 9627. Tämä on nyt aikuisten oikeasti vika mökki joten nopeat syövät hitaat :)**

**Päivitys 13.06.2023: Jäljellä on kaksi huonetta. Viikoittaisten alennusten saamiseksi tsekkaa Lupinuksen Instagram tai Facebook. Perheelle (2+2 saatavilla 1800 € hintainen perhepaketti). Varaa sähköpostitse tai puhelimitse.**

**Päivitys 30.03.2023: Lupinus rallimatka on saanut WRC Rally Estonia virallisen partnerin aseman ja matka toteutetaan kilpailunjärjestäjän tuella. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että saamme parhaat EK:t ja huimimmat kurvit ja hypyt tietoomme suoraan kisajärjestäjältä. Lisäksi saamme kisaliput alehintaan, joten matka toteutuu kilpailukykyisellä hinnalla.**

Rallimatka Rally Estoniaan eli Viron ralliin! Koe rallitunnelmaa, ruokaelämyksiä ja rentouttava loma Etelä-Viron Otepäässä. Ohjelmassa WRC Rally Estonia – klassikko-EK:t, suomalaisia rallihetkiä ja nautinnollinen valmiiksi suunniteltu ja rakennettu ralliloma parhaalla porukalla!

Majoituksena meillä on tunnelmallinen Neitsijärven majoitus. Matkaan voi lähteä koko perheellä ja mikäli rallikärpänen ei ole puraissut koko porukkaa, voi osa perheestä viettää muuten laatuaikaa kauniissa miljöössä saunoen, uiden ja ulkoillen.

Lupinus rallimatka on sinun valintasi mikäli arvostat helppoutta ja haluat yhdistää rallin ja mukavuuden. Viroa puhuva suomalainen opas on valmiina ratkomaan kiperämmätkin pulmat, joten olet 100% hyvissä käsissä. Teemme matkasta asiakkaidemme näköisen, joten varaamalla meiltä pääset vaikuttamaan muun muassa siihen, että käymme varmasti katsomassa sinun lempierikoiskokeesi!

Matka pähkinänkuoressa

Suomi on maailman kovin rallimaa! Tai ainakin Suomen omat Kalle ja Jonne ovat puolustavia maailmanmestareita tulevalla rallikaudella.

Yksi rallikalenterin uudemmista, mutta hyvin suosituista rallitapahtumista järjestetään rallihullussa Etelä-naapurissamme Virossa. Viron ralli eli WRC Rally Estonia 2023 järjestetään heinäkuun helteillä 20.-23.7.2023.

Lupinus Rally Estonia rallimatka tarjoaa huikean rallikokemuksen, parhaat EK:t, saunaa ja BBQ-ruokaelämyksiä iltaisin ja mukavan tavan irtautua arjesta ilman matkasuunnittelun murheita. Valmiiksi mietitty ja suunniteltu matka hoituu viroa puhuvan suomalaisen oppaan johdolla ja olet hyvissä käsissä!

Kohokohdat

 • WRC Rally Estonia rallin MM-sarjan osakilpailu
 • Suomalaiset rallikuskit tulessa ja sinä eturivissä todistamassa sitä!
 • Huikeaa rallitunnelmaa, korkeita hyppyjä ja pakokaasun käryä
 • Parhaita ruokaelämyksiä huippuarviot saaneessa majoituksessa
 • Sauna ja lämmitetty uima-allas rentouttavan iltaohjelman takeina

Matkasuunnitelma

Päivä 1 :
Torstai 20.7

09:00 Laiva Helsingistä Tallinnaan.
11:15 Saapuminen Tallinnaan. Kokoontuminen autoille. Nopea kauppareissu jos tarvis.
Automatka Etelä-Viron Tarttoon minibussilla/henkilöautolla
Lounas/kahvitauko (omakustanteinen) Põltsamaalla
Hieman vapaa-aikaa Tartossa (mikäli tarpeen, yksi auto lähtee käymään majoituksessa välissä)

17:30 "Meet the crews" -esittelyt podiumilla
17:45 Nimikirjoitusten jako
18:00 Avausseremonia
18:30 Aloituspodium
20:05 Ensimmäinen EK Tartossa (Raadi)

Siirtyminen majoitukseen ja vapaata oleskelua saunan, uimisen ja rentoutumisen merkeissä. Majoituksessa on ravintola ja baari. Majoituksena toimii pidetty ja kovemmatkin laatuvaatimukset täyttävät Neitsijärve külalistemaja eli ihana majatalo Otepäässä järven rannassa.

Päivä 2 :
Perjantai 21.7

Perjantai aamu alkaa aikaisin. Herätys ja runsas aamiainen majoituksessa.

n. 07:30 lähtö EK:lle
10:01 EK3 Mustvee
Lounas ja pullakahvit tien päällä
14:42 EK5 Peipsiääre 2
Mahdollisuus palata majoitukseen jos tuntuu siltä että ralli riittää tälle päivää
18:21 EK8 Neeruti

Ilta menee jälleen vapaan ohjelman muodossa majoituksessa saunoen ja syöden tai vaikkapa lähialueeseen tutustuen.

*Ohjelma on alustava ja saattaa muuttua logistisista syistä. Pyrimme kuitenkin ehtimään kolmelle EK:lle ja tarjoamaan mahdollisuuden myös kevyempään päiväohjelmaan niille, ketkä suosivat sitä.

Päivä 3 :
Lauantai 22.7

Herätys ja aamupala

n. 07:30 lähtö EK:lle
09:02 EK10 Otepää 1
Lounas ja pullakahvit
Mahdollisuus jäädä majoitukseen tai lähteä mukaan mikäli aamu meni sivu suun
12:03 EK12 Otepää 2
14:56 EK13 Elva1

Ilta menee jälleen majoituksessa vapaalle vaihtaen. Saunaa ja mukavaa illanviettoa.

*Ohjelma on alustava ja saattaa muuttua logistisista syistä. Pyrimme kuitenkin ehtimään kolmelle EK:lle ja tarjoamaan mahdollisuuden myös kevyempään päiväohjelmaan niille, ketkä suosivat sitä.

Päivä 4 :
Sunnuntai 23.7

Herätys ja aamiainen. Huoneiden luovutus ja lähtö Kambjan EK:lle. Ensimmäisen kerran se ajetaan kello 09:05. Powerstage ajetaan samassa paikassa kello 13:15 ja katsomme sen kisajärjestäjän tärppikatsomosta, joten vietämme kahden EK:n välisen ajan maastossa paikkoja varaamassa paikallisia palveluita nauttien.

Päivä kruunataan iltapäivällä kello 16:30 järjestettävän palkintoseremonian muodossa ja seuraamme sen Tartossa. Tämän jälkeen matka kohti Tallinnaa ja satamaa alkaa.

Laiva kohti kotia lähtee kello 22:15. Helsingin Katajanokalla olemme kello 00:30.

Matkan hinta

Hintaan sisältyy

 • Laivamatkat HKI-TLN-HKI
 • Tervetulojuoma
 • Kuljetukset Tallinnan satamasta majoitukseen ja EK:lle (matkat sujuvat mukavassa ilmastoidusa autossa)
 • Majoitus (aivan valloittava pieni majatalo kauniilla paikalla luonnon keskellä)
 • Hyvä ja runsas aamiainen ja lounas, sekä pullakahvit (pe, la, su)
 • Sauna ja lämmitetyn ulkouima-altaan käyttö
 • Rallipassi ja 0-3 EK:ta päivässä (Itse valitset oman tunteen mukaan aina aamulla. Mikäli haluat viettää päivän vaikkapa shoppaillen tai kylpylässä, se järjestyy :))

Lisämaksusta

 • Juna/bussiliput Suomessa
 • Taksi Suomessa
 • Taksit ja lisäkuljetukset paikanpäällä esimerkiksi omavalinteista iltaohjelmaa varten
 • VIP-liput kilpailuun
 • Buffet laivalla

Matkapaketit

Myynnissä vielä 2 kappaletta 4 hengen mökkejä. Hinta riippuu siitä montako ihmistä mökissä majoittuu.

Hinnat ovat:

4 hlö mökissä: 649 €/hlö

3 hlö mökissä: 699 €/hlö

2 hlö mökissä: 849 €/hlö

Mikäli matkustat yksin ja haluat säästää, voimme järjestää sinulle huonekaverin 🙂

Lapset pääsevät mukaan alennettuun hintaan. Mikäli mukaan lähtee lapsia, ota yhteyttä (chat, sähköposti, puhelin, yhteydenottolomake) ja saat matkan alehintaan! Meiltä löytyy istuimia Isofix:illä, eli lapsetkin pääsevät mukaan turvallisesti.

UKK

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Matkan minimiosallistujamäärä on täynnä eli matka toteutuu joka tapauksessa.

Milloin matka tulee varata?

Matkan myynti loppuu heti kun kaikki paikat on täytetty eli nopeat syövät hitaat.

Tuleeko Kalle Rovanperä?

Emme voi taata, että Kalle on paikalla, mutta mitään syytä epäillä sitä ei ole.

Miksi valita Lupinus rallimatka?

Lupinus rallimatka on tehty rakkaudella lajia kohtaan. Lupinuksen opas asuu Virossa ja puhuu viroa, mutta on suomalainen. Näin ollen saat apua suomeksi ympäri vuorokauden, mutta paikallisuus ja paikallistuntemus on taannut parhaat diilit ja sujuvan asioiden hoidon myös sillon, jos jokin menee pieleen. Lupinuksen matkalla panostetaan laatuun ja viihtyvyyteen. Pidämme huolen siitä, että jokaisella asiakkaalla on hyvä olla ja näin olemmekin huolehtineet muun muassa ruokailumahdollisuuksista ja siitä, että majoituksessa voi ottaa kunnolla rennosti. Teemme matkasuunnitelmat niin, että teillä on mahdollisuus vaikuttaa muun muassa siihen, mitkä EK:t käymme katsomassa ja matkustamme pienryhmässä, jossa jokaisella on oikeus olla oma itsensä.

Voinko varata pelkän majoituksen jos haluan tulla omalla autolla?

Kyllä, majoitus Viron rallin ajaksi onnistuu myös ilman varsinaisen paketin ostamista. Hinta 300 €/hlö.

Milloin matka tulee maksaa? Millaiset ovat peruutusehdot?

Matkasta maksetaan varausvaiheessa 50% ja loput maksetaan viimeistään 1.7.2023. Matkan voi peruuttaa ilmaiseksi 24 tuntia varauksesta. Koska matka on jo niin lähellä, rahoja ei saa enää takaisin tuon 24h ajan jälkeen tulleista peruutuksista. Sairastapauksia varten suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Helpoiten vakuutuksen saa voimaan maksamalla matkan sellaisella luottokortilla, johon kuuluu matkavakuutus. Autamme mielellämme maksamiseen, vakuutuksiin ja peruutuksiin liittyvissä asioissa, joten ota yhteyttä!

Mitä aterioita matkan hintaan kuuluu?

Matkan hintaan kuuluu aamupala ja lounas kisapäivinä. Lounaaksi saamme ns. lounaspaketit matkalle mukaan otettavaksi. Niistä vastaa BBQ-kokki Tarvo Israel. Illalliset voi halutessaan tilata majoituksen ravintolasta, mutta myös muualla ruokaileminen onnistuu.

Sijainti

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

WRC Rally Estonia – Rallimatka Viroon 20.-23.07.2023 **LOPPUUNMYYTY**
Alkaen 649€
/ Aikuinen