WRC Rally Sweden 15.-18.02.2024 | Ruotsin ralli 2024

4 Päivää

EDIT 09.02: Ruotsin ralli on loppuunmyyty. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä sähköpostitse. Seuraava rallireissu on kesäkuussa Puolaan ja sitä seuraava heinäkuussa Latviaan. Matkat ovat jo myynnissä. Vuoden 2025 Ruotsin rallista tulee tietoa ja alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille, joten tilaa uutiskirje TÄSTÄ!

Ruotsin ralli eli luminen ja jäätävä talviralli tulee taas! Lupinuksen rallimatkalla pääset näkemään pöllyävää lunt ja liiraavat ja sutivat maailman nopeimmat ralliautot! Pääset kokemaan rallitunnelmaa talvisissa olosuhteissa kuumaa kahvia tai minttukaakaota nauttien!

Kalle ja Jonne ovat todennäköisesti mukana, vaikka ajavatkin puolikkaan kauden ja mikäli tämän kauden vauhti jatkuu, saatetaan Suomen lippu nähdä heilumassa korkeimmalla korokkeella. Ja lisäksi meillä on Esuppi ja muut tähdet, joten suomalaisväriä tullaan varmasti näkemään. Joten mikäpä olisi parempi tapa täräyttää kausi 2024 käyntiin kuin matka Ruotsin ralliin!

Matkasuunnitelma WRC Rally Sweden

Ruotsiin mennään Vaasasta lähtevällä laivalla. Minibussit lähtevät Helsingin satamasta torstaina aamulla ja nappaavat teidät kyytiin valitsemallanne pysäkillä (Helsinki-Hämeenlinna-Tampere-Parkano-Seinäjoki-Vaasa). Paketin hinta on laskettu alkamaan Vaasan satamasta, joten kuljetus Suomen sisällä menee meidän piikkiimme, sillä autot tulevat täältä Virosta ja joudumme ajamaan saman matkan joka tapauksessa. Voit siis hypätä kyytiin mistä haluat Helsingin ja Vaasan väliltä! 🙂 Tarkempi aikataulu katsotaan lähempänä ja otetaan siinä myös junien saapumisajat huomioon 🙂 Yli lähdetään Wasalinen 16:45 vuorolla ja Uumajassa ollaan kello 19:15.

Matka toteutetaan minibusseilla, joten pääsemme varmasti niihinkin paikkoihin, joihin suurella bussilla ei ole asiaa. Minibussit mahdollistavat myös joustavammat aikataulut, sillä voimme jakaantua autoihin myös hieman mielenkiinnon mukaan ja EK:ta voi lisätä tai jättää välistä mikäli vähempikin riittää. Katselupaikat ja ohjelma saattaa elää lähempänä matkaa ja vielä senkin aikana, sillä yritämme aina löytää parhaat paikat, jossa tapahtuu, mutta jossa ei ole kaikkein suurinta ihmismassaa.

Ruotsin ralli kestää siis to-su ja aikataulu on sellainen, että torstaina illalla tutustutaan rallitunnelmaan Uumajassa ja perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina katsomme kaksi EK:ta. Tsekkaa aikataulu alta!. Sunnuntaina katsomme PowerStagen. Käymme myös katsomassa ainakin yhden huollon ja muuta oheisohjelmaa, mitä järjestäjä tarjoilee. Lisäksi pyrimme tutustumaan ainakin yhteen pätkään ajamalla sen itse läpi ennen kuin tie suljetaan.

Matkan hinta 899 €

Viron rallin 2023 tapaan matkapakettiin kuuluu kahvitus ja lounas eli nappaamme pe-su autoihin mukaan lounasruokaa, kahvit ja jotain hyvää kahvin kanssa nautittavaksi. Illallinen on omakustanteinen, mutta järjestämme niin, että ehdimme käydä kaupassa tai syömässä eli nälkään ei kukaan kuole. Matkan hintaan kuuluu laivaliput, kuljetukset Ruotsissa, rallipassi ja rallilehti, majoitus 2 hlö huoneessa Uumajassa ja to-su lounaat ja kahvit, tervetulojuoma, suomalainen opas ja verot ja muut kulut. Lisäksi jo aiemmin mainittu kuljetus Helsinki-Vaasa on teille tosiaan ilmainen.

Yövymme Uumajassa kahdessa eri hotellissa, hotell Botniassa ja hotell Björkenissä (EDIT. 28.11 uudet varaajat menevät Björkeniin :)). Molemmissa hotelleissa on luonnollisesti myös sauna, joten jäiset jäsenet pääsee hyvin sulattelemaan siellä. Toivotaan vain, että ruotsalainen pistää saunaan kunnolla lämpöjä päälle!

Varaa siis Lupinus rallimatka, mikäli arvostat helppoutta ja sitä, että me huolehdimme sinut parhaille katselipaikoille ja illaksi hotellin lämpöön. Huolehdimme kahvit ja ruuan EK:den välissä ja seuraamme reaaliajassa parkkipaikkojen ja katsomoiden täyttymistä niin, että sinun ei tarvitse kiroilla ruuhkassa.

Mikäli sinulla on kysymystä matkasta, otathan yhteyttä niin selvitellään! Puhelimeen, sähköpostiin ja WhatsAppiin vastaa Saana 07-20 välillä arkisin 🙂

Matka pähkinänkuoressa

Matka WRC Ruotsin talviralliin 15.-18.02. Matka toteutetaan minibusseilla ja yöpyminen on Uumajassa. Voit hypätä kyytiin Helsingin ja Vaasan väliltä ja Vaasasta lähdemme kaikki yhdessä ylittämään merta Wasalinen iltavuorolla.

Reissussa näemme maailman parhaat rallikuskit työssään ja pääsemme sulattelemaa jäisen rallipäivän päälle hotellin saunassa ja nauttimaan hotellin puhtaista lakanoista. Käymme 2 EK:ta per päivä ja lisäksi  tutustumme järjestäjän järjestämään oheisohjelmaan. Matkan hintaan kuuluvat lounaat ja kahvi to-su. Liikumme minibusseilla, ajamme ennakkoon läpi ainakin yhden pätkän ja virittäydymme rallitunnelmaan samanhenkisessä porukassa.

Kohokohdat

 • WRC Rally Sweden | Maailmanluokan rallikilpailu ja mahdollinen suomalaisvoitto
 • Minibussireissu ralliin eli mahdollisuus päästä tiukimmillekin katselupaikoille
 • Hotelliloma laadukkaassa hotellissa, jossa myös mahdollisuus saunoa
 • Ruotsin Lapin lumoa talvella eli uskomaton luonto ja mahdollisuus nähdä revontulet
 • Perheystävällinen rallimatka. Me hankimme valmiiksi turvaistuimet ja taukoja pidetään kun tarve
 • Kokonainen paketti eli huolehdimme lounaat ja kahvit mukaan pätkille
 • Hyvä mahdollisuus päästä kokemaan rallitunnelmaa, sillä ajamme ainakin yhden pätkän etukäteen ja käymme huollossa

Matkasuunnitelma

Päivä 1 :
Torstai 15.02.

Lähtö Helsingistä noin kello 08:00. Ajomatka läpi Suomen reittiä Hämeenlinna-Tampere-Parkano-Seinäjoki-Vaasa ja 15:45 lähtevä Vaasa-Uumaja laiva. Saapuminen Uumajaan kello 19:15 ja rallitunnelman haistelua. Hotelliin kirjautuminen.

Päivä 2 :
Perjantai 16.02.

Herätys, aamupala ja lähtö EK:lle.
Alustava suunnitelma on tällainen:
09:51 EK3 Norrby 1
Lounas
Norrbyn ja lounaan jälkeen tavoitteena on käydä ajamassa seuraavan päivän Sarsjöliden läpi etukäteen
14:35 EK5 Brattby 2
Illalla mahdollisuus myös nähdä 19:05 EK8 Umeå Sprint (omatoimisesti) tai huolto

Päivä 3 :
Lauantai 17.02.

Herätys, aamupala ja lähtö EK:lle.
Alustava suunnitelma on tällainen:
10:08 EK11 Bygdsiljum 1
Lounas
15:05 EK13 Sarsjöliden
Illalla mahdollisuus myös nähdä 19:05 EK15 Umeå (omatoimisesti) tai huolto

Päivä 4 :
Sunnuntai 18.02.

Aamulla aamupala ja huoneiden luovutus.
07:27 EK16 Västervik
12:15 EK18 Umeå 2 (Wolf Power Stage)

Tämän jälkeen Wasalinen kello 15:00 lähtevä laiva kohti Vaasaa. Vuoro on myöhästytetty odottamaan rallikansa, joten laivassa lienee hyvä tunnelma ja toivottavasti suomalaisjuhlat! Vaasassa olemme 19:15 ja tämän jälkeen ajamme Helsinkiin samaa reittiä kuin palatessa. Arvioitu saapumisaika Helsinkiin on 01:00.

Matkan hinta on 899 €/hlö

Hintaan sisältyy

 • Kuljetus Suomessa (Helsinki-Vaasa eli nouse kyytiin jossain Helsingin ja Vaasan välillä)
 • Laivaliput Vaasasta Uumajaan
 • Rallipassi ja rallilehti (kartat).
 • Majoitus Uumajassa 2 hlö huoneessa
 • Kuljetukset EK:lle (pe 2 kpl, la 2 kpl, su 2 kpl) Lisäksi käymme huollon ja ajamme yhden EK:n etukäteen läpi
 • Lounaat ja pullakahvit to-su. Ns. retkiruokailu tien päällä
 • Suomalainen opas (Matkalla mukana Saana)
 • Verot ja muut maksut. Ei piilokuluja, toimistomaksuja, maksutapamaksuja tai mitään muutakaan ylimääräistä

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone hotellissa (300€) Voimme myös parittaa sinut toisen yksinäisen matkustajan kanssa, mikäli jaat mieluummin huoneen.

UKK

Mikä on rallimatkan minimiosallistujamäärä?

Minimiosallistujamäärä on 8 ja se on täynnä jo reippaasti eli matka toteutuu.

Milloin matka tulee maksaa?

Varausmaksu 50% erääntyy 3 päivää varauksen teosta ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen matkaa eli 15.12. Olemme kuitenkin joustavia maksuissa, joten teemme sinulle yksilöllisen maksusuunnitelman mielellämme!

Mitä jos sairastun tai en pääse muuten matkalle?

Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa, sillä matkan voi peruuttaa maksutta ainoastaan 24h sen varauksesta. Sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan 20% tai enemmän, mikäli todellisia kuluja on syntynyt enemmän. Alle 60 päivää ennen matkaa tehdyistä peruutuksista ei saa rahoja takaisin, sillä joudumme maksamaan kulut joka tapauksessa.

Miksi valita Lupinus rallimatka?

Lupinus rallimatka on tehty rakkaudella lajia kohtaan. Lupinuksen matkalla panostetaan laatuun ja viihtyvyyteen. Pidämme huolen siitä, että jokaisella asiakkaalla on hyvä olla ja näin olemmekin huolehtineet muun muassa ruokailumahdollisuuksista ja siitä, että majoituksessa voi ottaa kunnolla rennosti. Teemme matkasuunnitelmat niin, että teillä on mahdollisuus vaikuttaa muun muassa siihen, mitkä EK:t käymme katsomassa ja matkustamme pienryhmässä, jossa jokaisella on oikeus olla oma itsensä ja jossa jokaisen toiveet voidaan kuulla ja mahdollisuuksien mukaan toteuttaa. Lupinus on myös aidosti lapsiystävällinen matkatoimisto!

Paljonko lapsen matka rallille maksaa?

Kerro meille lapsesi ikä ja laskemme hänelle hinnan. Emme ole laskeneet niitä valmiiksi, sillä hotellissa, laivalla ja tapahtumassa ikärajat vaihtelevat, joten erilaisia variaatioita tulisi liikaa. Laskemmekin sinulle täsmähinnan! Lupinuksen matkalla lapset ovat erittäin tervetulleita ja hankimme modernit turvaistuimet valmiiksi autoon. “Hyväksytämme” valitut istuimet teidän perheellä ennen reissua ja minibussi pysähtelee tarpeen mukaan, joten stressiä lasten kanssa reissaamisesta ei kannata ottaa!

Mitkä ovat matkan maksutavat?

Matkan voi maksaa tilisiirrolla tai kortilla, sillä voimme lähettää maksulinkin ja voit maksaa debit- tai credit-kortilla. Luottokorttimaksuissa on se hyvä puoli, että tällöin matkavakuutus astuu voimaan, mikäli sinulla on vakuutuksellinen kortti. Meille edullisinta olisi se, että maksat tilisiirrolla, mutta suosittelemme sinun kannaltasi ennen kaikkea luottokorttia juuri matkavakuutuksen vuoksi.

Sijainti

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

WRC Rally Sweden 15.-18.02.2024 | Ruotsin ralli 2024
Alkaen 899€
/ Aikuinen