Bratislavan ja Wienin joulutori | Yhdistelmämatka 13.12-17.12.2023

5 Päivää

Slovakia on Keski-Euroopan aliarvostettu helmi, jossa yhdistyy tulinen slaavisuus, keskiaikainen historia ja viinikulttuuri. Itävalta on perinteinen musiikin, kulttuurin ja palatsien kehto. Tällä yhdistelmämatkalla tutustumme molempiin! Koe Bratislava suomalaisen kaupungissa asuneen oppaan johdolla, nauti joulun odotuksesta kuuma höyryävä glögi kädessä paikallista ruokaa nauttien! Näe lisäksi Wien ja Wienin joulutori talvisessa asussaan jo koe molempien maiden kuumimmat joulutorit!

Lupinus Bratislava ja Wien -yhdistelmämatka yhdistelee kaikkea sitä, mitä ihminen voi matkalta haluta! Näemme Bratislavan talvisessa asussaan ja pääsemme nautiskelemaan joulutunnelmasta. Lisäksi saamme hyvän yleiskuvan Bratislavan nähtävyyksistä, pääsemme maistelemaan slovakialaista ruokaa ja halukkaille tarjoutuu lisäksi mahdollisuus omavalintaiseen ohjelmaan, kuten jääkiekko-ottelun seuraamiseen.

Wienissä ehdimme nähdä Wienin joulutori n ja tärkeimmät nähtävyydet ja kruunaamme matkan sacher-kakulla ja katakombeilla. Matkaan kuuluu lennot, majoitukset, ohjelman mukaiset aktiviteetit, slovakilainen lounas ja kuljetukset kohteessa. Koe Bratislava ja Wien ja lähde matkalle!

Matka pähkinänkuoressa

Bratislava ja Wien, lähimpänä toisiaan sijaitsevat pääkaupungit maailmassa, mutta kaksi niin erilaista maailmaa. Lupinuksen yhdistelmämatkalla tutustumme molempiin. Aloitamme raottamalla rautaesirippua ja kurkistamalla paikalliseen slovakialaiseen menoon ja kaupungin joulutoriin. Koemme Bratislavan talvisen kauneuden ja ruoka- ja juomaelämyksiä, sekä toiveiden mukaan myös hieman penkkiurheilua, shoppailua tai muuta mukavaa.

Wienissä näemme tärkeimmät nähtävyydet, sukellamme tuomiokirkon lattian alle katakombeihin ja kruunaamme matkakokemuksen Wienin joulutorilla. Pääsemme nauttimaan rauhallisesta Wienistä kiireisimmän turistikauden ulkopuolella. Matkaa johtaa suomalainen opas, joka on asunut Bratislavassa ja tuntee kaupungin ja sen elämänmenon. Syyskuinen pitkä viikonloppu Keski-Euroopan ytimessä odottaa!

Viiden päivän matka sisältää kolme yötä Bratislavassa ja yhden yön Wienissä. Majoitumme siisteissä hotelleissa 2 hengen huoneessa. Lennämme Finnairin suorilla lennoilla paikan päälle. Lähde nauttimaan kaupungin sykkeestä ja kurkista sellaiseen Slovakiaan mitä et ole ennen nähnyt!

Kohokohdat

 • Bratislavan ja Wienin uskomattomat joulutorit
 • Bratislavan sykkivä kaupunki
 • Slovakialaista ruokaa ja juomaa suomalaisen oppaan esittelemänä
 • Jääkiekkoa, jalkapalloa, shoppailua tai muuta iltaohjelmaa
 • Wienin katakombit, palatsit ja aito wieniläinen elämänmeno
 • Mahdollisuus kokea wieniläinen ooppera

Matkasuunnitelma

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä torstaina 17.12 kello 09:25 kun Finnairin suora lento lähtee. Lentoaikataulut saattavat vielä muuttua ja pidämme tämän sivuston, sekä asiakkaamme ajan tasalla! Saavumme Wieniin 10:50 paikallista aikaa ja hyppäämme kentältä suoraan Bratislavan bussiin. Bussimatka kestää noin tunnin ja pääsemme bussilla suoraan vanhaan kaupunkiin. Tavaroiden jättö hotellille, mahdollinen aikainen check-in ja lähtö yhteiselle tervetulolounaalle. Nautimme slovakialaista ruokaa legendaarisessa paikallisessa pubissa. Lounas kuuluu matkan hintaan.

Osalle matkustajista päivä on ollut jo pitkä, joten iltapäivän ja illan ohjelma on vapaa ja oppaalta saa vinkkejä tai oppaan saa halutessaan myös mukaan vaikkapa illalliselle, jääkiekkomatsiin, museokierrokselle tai näyttämään parhaita paikkoja katsella auringonlaskua. Vapaaillan voi käyttää myös lepäämiseen, shoppailuun tai muuten vain oleskeluun.

Päivä 2 :
Torstai 14.12

Herätys ja aamupala hotellilla. Aamupäivällä käymme kiertämässä vanhan kaupungin kadut ja keskustan tärkeimmät nähtävyydet. Lounas on omakustanteinen ja sen jälkeen voi levätä tai tehdä jotain muuta mukavaa. Alkuillasta suuntaamme Bratislavan joulutorille nauttimaan jouluisista tunnelmista. Alueelta löytyy ruokaa ja juomaa ja viini virtaa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu muun muassa livemusiikkia ja muita oheistapahtumia. Torin jälkeen vapaata ohjelmaa paluu omaan tahtiin hotelliin tai illan viettoa yhdessä oppaan kanssa.

Päivä 3 :
Perjantai 15.12

Herätys ja aamupala. Ilta on saattanut olla pitkä, joten aamupäivä on vapaata ohjelmaa. Omakustanteisen lounaan jälkeen vierailemme UFO:ssa katselemassa kaupunkia lintuperspektiivistä ja lisäksi tutustumme kaupungin salattuihin helmiin. Ilta vapaa ja torstain tapaan saatavilla on muun muassa parhaat vinkit auringonlaskun katseluun, jääkiekkoa, jalkapalloa tai muuta urheilua, pubi- tai baarikierros tai vaikkapa shoppailua. Hyvä aika ostaa slovakialaista viiniä ja ruokaa myös kotiinviemisiksi!

Päivä 4 :
Lauantai 16.12

Herätys ja aamupala. Huoneiden luovutus ja juna kohti Wieniä. Kirjaudumme hotelliin Wienissä ja lähdemme keskustaan. Vierailu Tuomiokirkon katakombeissa (vierailu vielä vahvistamatta). Mahdollisuus kokea Wieniläinen kahvilakokemus, Sacher-kakkua ja wieniläinen kahvi. Omakustanteinen lounas. Illalla suuntaamme porukalla Wienin joulutorille nauttimaan torin antimista ja viimeisestä illasta reissussa.

Päivä 5 :
Sunnuntai 17.12

Herätys ja aamupala. Aika pakata tavarat. Vielä ei ole kuitenkaan kiire, sillä lennämme kotiin näillä näkymin vasta kello 19:15 lähtevällä iltalennolla. Aamupäivällä käymmekin yhdessä Schönbrunnin palatsin puutarhassa. Palatsilla mahdollisuus omakustanteiseen ohjelmaan, kuten vierailuun palatsin museossa tai eläintarhassa. Omakustanteinen lounas ja viimeiset ostokset ennen kotimatkaa.

Matkan hinta

Hintaan sisältyy

 • Lennot (käsimatkatavara sisältyy)
 • Kuljetukset ja paikallisliikenteen liput paikan päällä
 • Majoitus 2 hengen huoneissa keskeisellä paikalla
 • Ohjelman mukaiset aktiviteetit
 • Tervetulolounas
 • Suomalainen opas
 • Lentokenttämaksut ja verot

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone (250 €)
 • Juna/bussiliput Suomessa (kysy hintaa)
 • Taksi Suomessa (kysy hintaa)
 • Taksit ja lisäkuljetukset paikanpäällä esimerkiksi omavalinteista iltaohjelmaa varten (kysy hintaa)
 • Ooppera/jääkiekko/jalkapalloliput ja muu iltaohjelma (kysy hintaa)
 • Ateriat, ruumalaukku ja varmat vieruspaikat lennoilla (kysy hintaa)

UKK

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Matkan minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä. Ilmoitamme noin 2 kk ennen matkaa mikäli näyttää siltä, että matka ei toteudu. Meiltä saat ajankohtaista tietoa chatissa, soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Milloin matka tulee varata?

Matkan myynti loppuu 2 kk ennen alkamispäivää eli 13.10.2023.

Milloin matka tulee maksaa? Millaiset ovat peruutusehdot?

Matkasta maksetaan varausvaiheessa 50% mikäli matkan alkuun on yli 60 päivää. Loput maksetaan 60 päivää ennen matkaa eli 16.7 mennessä. Matkan voi peruuttaa ilmaiseksi 24 tuntia varauksesta. Tämän jälkeen, mutta vähintään 60 päivää ennen matkaa tulee maksaa jo toteutuneet kulut tai vähintään 20% matkasta. Tämän jälkeen rahoja ei saa enää takaisin. Sairastapauksia varten suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Helpoiten vakuutuksen saa voimaan maksamalla matkan sellaisella luottokortilla, johon kuuluu matkavakuutus. Autamme mielellämme maksamiseen, vakuutuksiin ja peruutuksiin liittyvissä asioissa, joten ota yhteyttä!

Sijainti

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Bratislavan ja Wienin joulutori | Yhdistelmämatka 13.12-17.12.2023
Alkaen 999€
/ Aikuinen