Yhdistetty Otepää | Matka maailmancupiin 09.-11.02 2024 | Myynti vuodelle 2024 loppunut!

3 Päivää

Yhdistetty on yksi suomalaisten lempilajeista, sillä siinä yhdistyvät vauhti, rohkeus ja kestävyys ja yhdistetyn urheilijan tulee olla hyvä kahdessa hyvin erilaisessa lajissa. Yhdistetty Otepää käydään vuonna 2024 helmikuulla, joten viikonloppu voi tuoda mukanaan ratkaisuja ja mukava reissu on tiedossa joka tapauksessa vaikka voitto olisikin jo Riiberin plakkarissa!

Nyt yhdistettyä pääsee siis katsomaan Lupinuksen matkalla. Matkan hintaan kuuluvat laivaliput, kuljetukset Virossa, tapahtumaliput, opas ja majoitus kylpylähotellissa. Tiedossa on talvisia urheiluelämyksiä, penkkiurheilua ja mahdollisuus sulatella jäisiä jäseniä kylpylän lämmössä.

Yhdistetty Otepää kutsuu! Matkan hinta on 350 €/hlö ja paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nyt! Tsekkaa myös matkamme mäkihypyn maailmancupiin! Myynnissä ovat matka mäkiviikolle ja matka Planicaan.

Matkasuunnitelma

Päivä 1 :
Perjantai 09.02

Aamulaiva Tallinnaan. Ajomatka Otepäähän, majoittuminen ja ensimmäinen kilpailu. Illalla kylpylää ja hyvää ruokaa.

Päivä 2 :
Lauantai 10.02

Kisapäivä. Illalla vapaata ohjelmaa edellisen päivän tavoin.

Päivä 3 :
Sunnuntai 11.02

Aamulla stadionille katsomaan vikat suoritukset. Matka Tallinnaan ja illalla laivalla yli.

Matkan hinta 350 €/per henkilö

Hintaan sisältyy

  • Laivaliput
  • Kisaliput
  • Majoitus 2 yötä hotellissa 2 hlö:n huoneessa
  • Kuljetukset paikan päällä
  • Kylpylän käyttö
  • Suomalainen opas
  • Verot ja muut maksut

Lisämaksusta

  • Yhden hengen huone
  • Kuljetukset Suomessa

UKK

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Minimiosallistujamäärä on 6. Kerromme mielellämme varaustilanteesta sinulle kun varaat matkaa, jotta tiedät missä mennään.

Milloin matka tulee maksaa?

Varausmaksu 50% erääntyy 3 päivää varauksen teosta ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen matkaa. Olemme kuitenkin joustavia maksuissa, joten teemme sinulle yksilöllisen maksusuunnitelman mielellämme!

Mitä jos sairastun tai en pääse muuten matkalle?

Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa, sillä matkan voi peruuttaa maksutta ainoastaan 24h sen varauksesta. Sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan 20% tai enemmän, mikäli todellisia kuluja on syntynyt enemmän. Alle 60 päivää ennen matkaa tehdyistä peruutuksista ei saa rahoja takaisin, sillä joudumme maksamaan kulut joka tapauksessa.

Paljonko lapsen matka maksaa?

Kerro meille lapsesi ikä ja laskemme hänelle hinnan. Emme ole laskeneet niitä valmiiksi, sillä hotellissa, laivalla ja tapahtumassa ikärajat vaihtelevat, joten erilaisia variaatioita tulisi liikaa. Laskemmekin sinulle täsmähinnan! Lupinuksen matkalla lapset ovat erittäin tervetulleita ja hankimme modernit turvaistuimet valmiiksi autoon. “Hyväksytämme” valitut istuimet teidän perheellä ennen reissua ja minibussi pysähtelee tarpeen mukaan, joten stressiä lasten kanssa reissaamisesta ei kannata ottaa!

Mitkä ovat matkan maksutavat?

Matkan voi maksaa tilisiirrolla tai kortilla, sillä voimme lähettää maksulinkin ja voit maksaa debit- tai credit-kortilla. Luottokorttimaksuissa on se hyvä puoli, että tällöin matkavakuutus astuu voimaan, mikäli sinulla on vakuutuksellinen kortti. Meille edullisinta olisi se, että maksat tilisiirrolla, mutta suosittelemme sinun kannaltasi ennen kaikkea luottokorttia juuri matkavakuutuksen vuoksi.

Sijainti

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Yhdistetty Otepää | Matka maailmancupiin 09.-11.02 2024 | Myynti vuodelle 2024 loppunut!