Itävalta – musiikin, kulttuurin ja historian kehto. Itävalta tunnetaan ennen kaikkea Wienistä, kuuluisista säveltältäjistä ja Alpeista. Itävalta onkin pieni, mutta monipuolinen matkailumaa.

lupinus matkakohteet itävalta
Kuva: Raphael Nast

Itävallassa kannattaakin nähdä Wien, sillä pääkaupungin linnat ja muu arkkitehtuuri ovat näkemisen arvoisia. Wienissä et ole koskaan yksin, sillä kaupunki pulppuaa elämää ja ihmisiä ympäri vuoden. Mozartin kuulat, Sacher-kakku ja wieniläinen kahvilakokemus ovat kuitenkin sen arvoisia.

Itävallassa on kuitenkin myös paljon muuta nähtävää. Maassa järjestetään urheilukilpailuita, kuten Keski-Euroopan mäkiviikko ja F1-osakilpailu. Alpeilla pääsee laskettelemaan tai siirtymään vaikkapa suoraan after-ski:n pariin.

Lisäksi pienemmät kaupungit, kuten Innsbruck, Salzburg ja Graz vetävät puoleensa omalla tarjonnallaan. Tiesitkö, että sacher-kakku on kotoisin Salzburgista eikä Wienistä, kuten usein ajatellaan?

Itävallasta löytyy paljon tutkittavaa, eikä maa ole missään nimessä ainoastaan Wien. Lupinuksen valikoimassa olevalla Slovakian ja Itävallan yhdistelmämatkalla pääset kuitenkin tutustumaan myös siihen!

Mäkihyppy

lupinus_mäkiviikko_matka-makiviikolle
, 11 päivää
Mäkiviikko 2023-2024 | Lupinus mäkiviikkomatka vie sinut mäkiviikolle, jossa koemme kaikki neljä kilpailua ja karsinnat! Lähde mukaan!