Planica 2023

Lupinus logo matka matkatoimisto

Reissu oli hieno ja täytti odotukset. Paikkana Kranjska Gora on todella idyllinen pieni alppikylä, jossa mieli ja silmät lepää.

Tapahtumana Planican lentomäkiviikonloppu on varmasti paras mäkihyppykisa maailmassa, mukaan lukien Keski-Euroopan mäkiviikko ja muut vastaavat mäkikisat. Järjestelyt toimivat hienosti, sukkulabussit kulkivat keskeytyksettä Kranjska Goran ja Planican väliä.

Liikkuminen itse kisapaikalla oli sujuvaa suuresta ihmismassasta huolimatta ja tunnelma kisapaikalla oli tosi hieno. Oheistapahtumat konsertteineen nostivat tunnelmaa entisestään.

Hotelli Alpina oli ihan hyvä ja siisti 3 tähden hotelli. Aamupala oli asiallinen ja riittävän monipuolinen. Ainoa pieni miinus hotellissa oli suihkun veden paine, joka muistutti lähinnä pissapoikaa, mutta saatiin kuitenkin suihkussa käytyä normaalisti.

Kranjska Goran kylän ravintolat ja kahvilat olivat korkeatasoisia ja hintataso jonkin verran Suomea halvempi, vaikka varmasti hinnoissa pientä ”kisalisää” olikin.

Kokonaisuutena hieno kisaviikonloppu ja onnistunut reissu. Kranjska Goran kylän sijainti on sen verran syrjäinen, että se vaatii muutaman tunnin autoilua lennon jälkeen, mutta paikka on kyllä sen arvoinen että puuduttavan ajomatkan kyllä sietää.

Ehkäpä ensi keväänä uudestaan..?

Saatat myös pitää...