Lupinuksen synty

Lupinus Planica lentomäen mc juhla

Matkatoimisto Lupinus syntyi vuosikymmen luomistyön seurauksena. Matkailu on aina ollut intohimoni, mutta vasta korona-aika ja sen jälkeiset ensimmäiset ulkomaanmatkat saivat minut ymmärtämään, kuinka paljon se merkitseekään. Matkailu ei ole minulle tapa irtaantua arjesta vaan voisi jopa sanoa, että se on minun arkeani, sillä niin syvällä matkailu minussa on.

Lupinuksen sysäsi käyntiin tapahtumien sarja, jonka seurauksena ymmärsin, että elämässä tulee ottaa härkää sarvista ja tehdä sitä mitä itse haluaa. Opiskelen urheiluliiketoimintaa ja koulun penkiltä sainkin idean yhdistää kaksi intohimoani eli (penkki)urheilu ja matkailu. Lupinus syntyi.

Lupinus ei ole pelkkä urheilumatkatoimisto vaan auttaa kaikenlaisiin matkailutarpeisiin. Urheilumatkoja on kuitenkin tulossa mitä jännittävämpiin kohteisiin ja kesäkaudesta 2023 tuleekin uskomatonta urheilutapahtumien ilotulitusta. Ensin tulee kuitenkin innovoida, suunnitella ja rakentaa matkapaketteja. Tulossa on myös festivaalitarjontaa, kotimaan matkailua ja muutamia Viron salattuja helmiä. Ota siis Lupinuksen some:t seurantaan sivuston yläreunasta ja pysy ajan tasalla. 🙂

Lupinus Planica lentomäen mc ilo
Slovenian Cene Prevc ja Anže Lanišek juhlistamassa pian koittavaa loman alkua Planicassa 2022

Minä uskon, että lomailu on tärkeää. Ei siksi, koska se on siistiä tai mahdollistaa vierailun eri paikoissa vaan siksi, koska ihminen ei ole kone. Työnteko tai koulun käyminen ilman lomailua ei ole pitkän päälle järkevää, sillä hyvin levänneet aivot toimivat paremmin. Pitämällä vaikkapa viikon aivolomaa varmistat sen, että jaksat tehokkaana ja hyvin levänneenä myös uudet koittavat haasteet. Älä siis koskaan aliarvioi loman tarvettasi tai yliarvioi itseäsi. Elämä on tehty elämistä varten ja matkailuun käytetty raha on loistava sijoitus itseensä.

Lomailu on kallista, tiedetään. Lupinus-lomia ei tarvitsekaan maksaa heti varausvaiheessa kokonaisuudessaan. Osa kulutusluottoja tarjoavista pankeista ja rahoituslaitoksista tarjoaa myös lomarahoitusta. Loman rahoittaminen luotolla on ihan ok, mikäli sen pystyy maksamaan piakkoin pois, jotta korko ei ehdi lähteä juoksemaan. Suosittelemme kuitenkin lomaa varten säästämistä etukäteen joistain arjen menoista nipistämällä. Ja muista, se ei ole paras äiti tai vahvin isä, joka järjestää kalleimmat lomat. Kotimaan- tai kotiseutumatkailu on parhaimmillaan loma parhaimmillaan!

-Saana

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *