Puola on yksi Euroopan suurimpia maita ja sen kulttuuri-, historia- ja tapahtumatarjonta on uskomattoman laajaa. Puola on kaunis maa, jossa erilaiset maisemat aina laakeista pelloista korkeisiin vuoriin vaihtelevat. Maassa on kymmeniä kauniita, vanhoja kaupunkeja ja se on koti useille maailmanluokan urheilutapahtumille.

lupinus puola

Puolan ehdottomasti suosituimmat matkailukaupungit ovat Varsova ja Krakova. Näistä Varsova on sodan jälkeen uudelleen rakennettu moderni keskus. Krakova taas on vanha, kuvauksellinen ja kaunis. Krakovan lähellä sijaitsee esimerkiksi Auschwitzin keskitysleiri. Se on myös portti vuoristoalueille.

Tatravuorten syleilyssä sijaitsee idyllinen Zakopane, jossa pääsee laskettemaan. Se on myös esimerkiksi mäkihypyn maailmancupin pitopaikka. Tatroille pääsee Krakovasta muutamassa tunnissa, joten Puola on mainio paikka yhdistää kaupunkilomailua, historiaa ja ulkoilma-aktiviteettejä.

Puolalla on myös rantaviivaa ja löydätkin maasta muun muassa Gdanskin ja Gdynian kaupungit. Puola on kesällä lämmin ja rantalomailu on mahdollista. Talvella pakkanen paukkuu ja etenkin Tatroilla lunta on paljon. Maa onkin monipuolinen ja tarjoaa jotain jokaiseen makuun!

Drift Masters

DMEC_Lupinus
4 päivää
799€
Drift Masters DMEC 2024. Lähde mukaan Drift Masters sarjan finaaliin Puolan Varsovaan! Luvassa suomalaisia urheiluhetkiä ja hauskanpitoa!
Seuraava lähtö
  • 12.9.202419 saatavilla

Ralli

Lupinus Puolan ralli
6 päivää
999€
Puolan ralli 2024 | Matka WRC Puolan ralliin saatavilla nyt! Lähde mukaan ja koe kesäinen ralli ja kylpyläloma yhdessä paketissa!
Seuraava lähtö
  • 26.6.202418 saatavilla