Drift Masters DMEC 2024 kauden finaali Varsovassa | 12.-15.09.2024 | Matka myynnissä nyt!

4 Päivää

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
12.9.2024 - 15.9.2024 Saatavilla 799€
19 Saatavilla

Drift Masters 2024 eli DMEC kausi 2024 huipentuu Puolan Varsovaan syyskuussa! Lupinus lähtee reissuun todistamaan paikan päälle suomalaista kultajuhlaa! Varaa paikkasi nyt!

Mikä on Drift Masters European Championship sarja?

Drift Masters European Championship (DMEC) on eurooppalainen drifting-kilpailusarja, joka kokoaa yhteen alueen parhaat driftaajat kilpailemaan taituruudestaan ja nopeudestaan. Drifting on moottoriurheilulaji, joka vaatii kuljettajilta taitoa hallita autoa liukkaalla alustalla, usein asfaltilla tai soratiellä. DMEC on noussut merkittäväksi sarjaksi, jossa kilpailijat voivat näyttää taitonsa lajin vaativassa taiteessa.

DMEC:n historia alkoi vuonna 2014. Jo silloin, kun ensimmäinen kausi käynnistyi, keräsi sarja huomattavaa huomiota ja fanikuntaa. Kilpailut järjestetään useissa Euroopan maissa, ja jokainen kausi huipentuu finaalitapahtumaan, jossa kruunataan mestari. Tapahtumissa käytetään monenlaisia ratoja, mikä lisää kilpailun monimuotoisuutta ja vaatii kuljettajilta monipuolista taituruutta.

Driftingin ytimessä on auton hallittu sivuluisu, joka vaatii kuljettajalta taitoa ja herkkyyttä. DMEC:ssä kilpailijat tuovat esiin luovuutensa ja tekniset taitonsa luodakseen näyttäviä ja vaikuttavia driftaustilanteita. Tuomarit arvioivat kuljettajien suoritukset, ottaen huomioon kriteerit kuten kuljettajan taituruus, nopeus ja auton hallinta.

Kilpailut houkuttelevat lajin faneja ja moottoriurheilun ystäviä ympäri Eurooppaa. DMEC tarjoaa myös mahdollisuuden paikallisille lahjakkuuksille päästä kilpailemaan suuremmalla näyttämöllä ja ansaita tunnustusta omille taidoilleen. Sarja onkin toiminut kasvualustana monille lahjakkaille driftaajille, jotka ovat myöhemmin nousseet kansainväliselle huipulle.

DMEC kuljettajista Suomessa ehkä tunnetuin, mutta ei menestynein on Kalle Rovanperä. DMEC 2024 tuleekin mahdollisesti näkemään enemmän Kallea, sillä hän ajaa rallin puolella vain puolikkaan kauden. Näemme toivottavasti Kallen kuitenkin myös rallimatkoillamme, kuten Puolan rallissa. Menestyksen puolesta DMEC kuskeista Suomea edustavat muun muassa Lauri Heinonen, Juha Rintanen ja Juha Pöytälaakso. DMEC 2023 Heinonen ja Rintanen nousivat koko sarjassa podiumille saakka!

DMEC ei ole pelkästään kilpailusarja, vaan se myös edistää drifting-kulttuuria ja yhteisöä. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden fanien ja kuljettajien väliseen vuorovaikutukseen, luoden ainutlaatuisen ilmapiirin, joka yhdistää ihmisiä intohimon ja rakkauden moottoriurheiluun. Drift Masters European Championship on siten paitsi kilpailu, myös tapahtuma, joka vahvistaa driftingin asemaa eurooppalaisessa moottoriurheilussa.

DMEC matkalla päästää paitsi driftaustunnelmiin, koetaan myös Varsova ja päästään syömään ja juomaan hyvin. Eurooppalainen kaupunki tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös historiasta tai shoppailusta kiinnostuneelle, mikäli mukaan lähtee myös lajista vähemmän kiinnostuneita perheenjäseniä!

Matka pähkinänkuoressa

DMEC on uusi suomalainen mestaruuslaji! Drift Masters -sarja huipentuu Puolan Varsovaan, jonne Lupinuksen porukka lähtee katsomaan kauden huipennusta. Matkaan lähdetään Helsinki-Vantaan kentältä ja matka taittuu Finnairin suorilla lennoilla. Varsovassa yövytään kolme yötä keskustan kolmen tähden hotellissa.

Matkan aikana käymme kahteen kertaan Varsovan kansallisareenalla, jolla kauden päätöskilpailu pidetään. Perjantaina ajetaan harjoitus ja karsinnat ja lauantaina on pääpäivä. Areenalla on pistetty parasta, sillä kyseessä on Drift Masters sarjan 10-vuotissyntymäpäivä ja sitä juhlitaan erityisin menoin perjantaina! Hotellilta areenalle on raitiovaunulla vain noin vartin matka, joten voimme keskittyä olennaiseen eli hyvään ruokaan, juomaan ja autourheilun tuomaan jännitykseen ja sykkeiden nousuun!

 

Kohokohdat

 • Suomen ensimmäinen pakettimatka DMEC-kilpailuun
 • Maailman kuumimmat eurooppalaiset driftauskisat
 • Mahdollinen suomalaisvoitto tai vaikkapa kaksoisvoitto!
 • Varsovan ruoka- ja juomatarjonta ja villi yöelämä
 • Puolan edullinen hintataso ja hyvä meininki

Itinerary

Päivä 1 :
Torstai 12.09

Lennämme Helsinki-Vantaalta Varsovaan kello 19:45 lähtevällä Finnairin lennolla
Saavumme Varsovaan 20:25. Majoittuminen keskustan hotelliin***.

Päivä 2 :
Perjantai 13.09

Aamupala ja vapaa aamupäivä varhain heränneille.
11:30 - Areena aukeaa
11:45 - "Machine park" aukeaa
13:30 - Harjoitukset alkavat
16:30 - Karsinnat alkavat

Päivä 3 :
Lauantai 14.09

Aamupala ja vapaa aamupäivä varhain heränneille. Mahdollisuus käydä vaikkapa ilmaisella kävelykierroksella.
13:00 - Areena aukeaa
15:00 - Kilpailu alkaa
Vapaa ilta. Opas voi lähteä esittelemään Varsovaa ja puolalaista ruoka- ja juomapuolta

Päivä 4 :
Sunnuntai 15.09

Aikainen aamu ja huoneiden luovutus. Kotiin lähdetään aamulla 08:55 lennolla. Kotona ollaan 11:35, joten kotimaan vaihtoyhteyksille jää hyvin aikaa.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lentoliput Helsinki-Varsova-Helsinki
 • Majoitus Varsovassa 2 hlö huoneessa
 • Liput DMEC-tapahtumaan
 • Suomalainen opas (Matkalla mukana Saana)
 • Verot ja muut maksut. Ei piilokuluja, toimistomaksuja, maksutapamaksuja tai mitään muutakaan ylimääräistä

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
12.9.2024 - 15.9.2024 Saatavilla 799€
19 Saatavilla

UKK

Miten matka maksetaan?

Voit varata sen suoraan netistä ja maksaa kortilla tai PayPalilla saman tien. Mikäli valitset tilisiirron, saat maksutiedot ja voit maksaa matkan omassa pankissasi. Varausmaksu tulisi tehdä vähintään 72 tuntia varauksesta. Mikäli maksat varausvaiheessa puolet, lähetämme laskun ja korttimaksulinkin niin, että ne erääntyvät 60 päivää ennen matkaa. Voit myös varata soittamalla tai sähköpostitse!

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Matkan minimiosallistujamäärä on 10.

Milloin matka tulee maksaa?

Varausmaksu 50% erääntyy 3 päivää varauksen teosta ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen matkaa.

Millaiset peruutusehdot matkalla on?

Matkan voi peruuttaa kuluitta 24 h varauksen jälkeen. Sen jälkeen, mutta ennen 60 päivän aikarajaa veloitetaan vähintään 20% matkasta tai toteutuneet kulut. Sen jälkeen rahoja ei saa takaisin. Ensisijainen korvaaja sairaustapauksissa on matkavakuutus, joten kannattaa maksaa luottokortilla mikäli korttiin on sidottu vakuutus.

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Drift Masters DMEC 2024 kauden finaali Varsovassa | 12.-15.09.2024 | Matka myynnissä nyt!
Alkaen 799€
/ Aikuinen