Drift Masters DMEC 2024 kauden finaali Varsovassa | 11.-16.09.2024 | Koe Krakova, Varsova, Auschwitz ja driftausfinaali samassa paketissa!

6 Päivää

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
12.9.2024 - 17.9.2024 Saatavilla 1099€
19 Saatavilla

EDIT 09.04: Muutimme hieman matkan sisältöä, eli mikäli olet lukenut kuvauksen helmi/maaliskuussa niin luethan uudelleen 🙂

Drift Masters 2024 eli DMEC kausi 2024 huipentuu Puolan Varsovaan syyskuussa! Lupinus lähtee reissuun todistamaan paikan päälle suomalaista kultajuhlaa! Kun Puolaan mennään niin käymme samalla “olennaisimmat” nähtävyydet eli tällä reissulla näet Krakovan ja Varsovan kaupungit, pääset vierailemaan Auschwitzissa ja näet koko DMEC-kauden huipentavan areenaosakilpailun 60 000 muun ihmisen kanssa! Varaa paikkasi nyt, sillä niitä on vain 19 kappaletta!

Mikä on Drift Masters European Championship sarja?

Drift Masters European Championship (DMEC) on eurooppalainen drifting-kilpailusarja, joka kokoaa yhteen alueen parhaat driftaajat kilpailemaan taituruudestaan ja nopeudestaan. Drifting on moottoriurheilulaji, joka vaatii kuljettajilta taitoa hallita autoa asfaltilla. DMEC on noussut merkittäväksi sarjaksi, jossa kilpailijat voivat näyttää taitonsa lajin vaativassa taiteessa.

DMEC:n historia alkoi vuonna 2014. Jo silloin, kun ensimmäinen kausi käynnistyi, keräsi sarja huomattavaa huomiota ja fanikuntaa. Kilpailut järjestetään useissa Euroopan maissa, ja jokainen kausi huipentuu finaalitapahtumaan, jossa kruunataan mestari. Tapahtumissa käytetään monenlaisia ratoja, mikä lisää kilpailun monimuotoisuutta ja vaatii kuljettajilta monipuolista taituruutta. Varsovassa ajetaan areenalla, joten siellä on tunnelmaa, savua, melua ja hyvä näköyhteys koko radalle.

Driftingin ytimessä on auton hallittu sivuluisu, joka vaatii kuljettajalta taitoa ja herkkyyttä. DMEC:ssä kilpailijat tuovat esiin luovuutensa ja tekniset taitonsa luodakseen näyttäviä ja vaikuttavia driftaustilanteita. Tuomarit arvioivat kuljettajien suoritukset, ottaen huomioon kriteerit, joista tärkein on kuljettajan auton hallintakyky. Sitä mitataan erilaisilla tavoilla, kuten luistokulmaa, näyttävyyttä, ajolinjaa ja sulavuutta arvioiden.

Kilpailut houkuttelevat lajin faneja ja moottoriurheilun ystäviä ympäri Eurooppaa. DMEC on driftauksen kansainvälisesti kovin sarja eli ikään kuin lajin F1 tai WRC:n Rally1-sarja. DMEC kuljettajista Suomessa ehkä tunnetuin, mutta ei menestynein on Kalle Rovanperä. DMEC 2024 tuleekin mahdollisesti näkemään enemmän Kallea, sillä hän ajaa rallin puolella vain puolikkaan kauden. Näemme toivottavasti Kallen kuitenkin myös rallimatkoillamme, kuten Puolan rallissa. Menestyksen puolesta DMEC kuskeista Suomea edustavat muun muassa Lauri Heinonen, Juha Rintanen ja Juha Pöytälaakso. DMEC 2023 Heinonen ja Rintanen nousivat koko sarjassa podiumille saakka!

DMEC ei ole pelkästään kilpailusarja, vaan se myös edistää drifting-kulttuuria ja yhteisöä. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden fanien ja kuljettajien väliseen vuorovaikutukseen, luoden ainutlaatuisen ilmapiirin, joka yhdistää ihmisiä intohimon ja rakkauden moottoriurheiluun. Drift Masters European Championship on siten paitsi kilpailu, myös tapahtuma, joka vahvistaa driftingin asemaa eurooppalaisessa moottoriurheilussa.

DMEC matkalla päästää paitsi driftaustunnelmiin, koetaan myös Krakova ja Varsova ja päästään syömään ja juomaan hyvin. Lennämme Krakovaan ja yövymme siellä, näemme kaupungin pikaisesti ja suuntaamme Auschwitziin. Sieltä bussi vie meidät Varsovaan, jossa yövymme 4 yötä. Näemme DMEC:in karsinnat ja finaalit eli olemme areenalla kahtena päivänä juhlimassa 10-vuotiasta sarjaa. Lisäksi meille on järjestetty Varsovan opastettu kierros. Tiedossa on siis kattava paketti Puolaa, autourheilua ja nautiskelua.

Matka pähkinänkuoressa

DMEC on uusi suomalainen mestaruuslaji! Drift Masters -sarja huipentuu Puolan Varsovaan, jonne Lupinuksen porukka lähtee katsomaan kauden huipennusta. Tänä vuonna Varsovan finaali on entistäkin eeppisempi, sillä samalla juhlitaan sarjan 10-vuotispäivää ja tiedossa on paljon asiaan kuuluvaa ja kuulumatonta autoriehaa. Meillä on areenalla numeroidut paikat ja ne sijaitsevat lähdön puolella. Autot kiertävät areenaa, jolle rata on rakennettu, joten näemme rivien 18 ja 19 paikoilta hyvin koko radan.

Matkaan lähdetään keskiviikkona Helsinki-Vantaan kentältä ja matka taittuu suorilla lennoilla. Lennämme Krakovaan, jotta pääsemme näppärästi katsastamaan myös Auschwitzin traagisten keskitysleirien alueet. Aloitamme reissun Krakovassa yhteisellä puolalaisella illallisella (kuuluu hintaan). Torstaina aamulla näemme hiukan kaupunkia ja suuntaamme Auschwitziin. Sieltä matka jatkuu Varsovaan (noin 4h ajoa). Visiitti Auschwitziin on niin ikään matkapaketin hinnassa jo mukana eli ylimääräisiä kuluja ei siitä tule.

Varsovassa yövytään neljä yötä kolmen tähden hotellissa. Hotellina meillä on Hotel Gromada Warsaw Centrum ja se sijaitsee ihan keskustassa lähellä kaikkea. Siirtyminen kentältä keskustaan ja areenalle tapahtuu julkisilla oppaan kanssa, sillä areena on todella lähellä keskustaa. Julkisen liikenteen lippu Varsovassa olon ajaksi kuuluu myös pakettiin.

Matkan aikana käymme kahteen kertaan Varsovan kansallisareenalla, jolla kauden DMEC-päätöskilpailu pidetään. Luonnollisesti myös kisaliput ovat paketin hinnassa mukana ja ne on jo meille toimitettukin 🙂

Perjantaina ajetaan harjoitus ja karsinnat ja lauantaina on varsinainen pääpäivä. Koska yövymme keskustassa, on hotellilta areenalle raitiovaunulla vain noin vartin matka, joten voimme keskittyä olennaiseen eli hyvään ruokaan, juomaan ja autourheilun tuomaan jännitykseen ja sykkeiden nousuun! Toivottavasti pääsemme juhlimaan myös suomalaisvoittajaa!

Sunnuntai on “vilvoittelupäivä” ennen maanantain kotimatkaa. Tarkoitus on nähdä Varsovaa vähän paremmin. Kynnelle kykenevät pääsevät näkemään kaupungin paikallisen oppaan antamalla kierroksella. Muut voivat ladata akkuja hotellilla. Kotiinpäin lähdetään maanantaina iltasella 🙂

Kohokohdat

 • Suomen ensimmäinen pakettimatka DMEC-kilpailuun
 • Helppo ja turvallinen tapa kokea DMEC
 • Maailman kuumimmat driftauskisat
 • Mahdollinen suomalaisvoitto tai vaikkapa kaksoisvoitto!
 • Varsovan ruoka- ja juomatarjonta ja villi yöelämä
 • Vierailu historiallisen Krakovan vanhassa kaupungissa
 • Opastettu kierros Auchwitzissa
 • Puolan edullinen hintataso ja hyvä meininki
 • Suomalainen opas mukana alusta loppuun saakka

Itinerary

Lennämme Helsinki-Vantaalta Krakovaan kello 17:10 lähtevällä Finnairin lennolla
Saavumme kello 18:10
Siirtyminen keskustaan ja majoittuminen hotelliin
Yhteinen illallinen

Päivä 2 :
Torstai 12.09

Aamupala ja huoneiden luovutus
Aamukävely Krakovassa
Bussi hakee meidät ja vie Auschwitziin
Siellä 3,5 h vierailu joka kattaa molemmat leirit
Sen jälkeen noin 4h ajomatka Varsovaan, jossa majoitumme keskustan hotelliin

Päivä 3 :
Perjantai 13.09

Aamupala ja vapaa aamupäivä varhain heränneille.
11:30 - Areena aukeaa
11:45 - "Machine park" aukeaa
13:30 - Harjoitukset alkavat
16:30 - Karsinnat alkavat

Päivä 4 :
Lauantai 14.09

Aamupala ja vapaa aamupäivä varhain heränneille. Mahdollisuus käydä vaikkapa ilmaisella kävelykierroksella.
13:00 - Areena aukeaa
15:00 - Kilpailu alkaa
Vapaa ilta. Opas voi lähteä esittelemään Varsovaa ja puolalaista ruoka- ja juomapuolta

Päivä 5 :
Sunnuntai 15.09

Aamupala ja kaupungille
Tänään meille on järjestetty oma opastettu kierros Varsovan keskustassa ja tarkoitus on tutustua Varsovaan hieman tarkemmin ryhmän toivomusten mukaisella tavalla

Päivä 6 :
Maanantai 16.09

Aamupala ja huoneiden luovutus
Mahdollisuus ostaa tuliaiset kotiin
Lento kotiinpäin lähtee kello 19:10
Saapuminen Helsinkiin 21:50

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lentoliput Helsinki-Krakova ja Varsova-Helsinki (sisältää ruumamatkatavara)
 • Majoitus Krakovan keskustassa 2 hlö huoneessa 1 yö
 • Tervetuloillallinen puolalaiseen tapaan
 • Vierailu Auschwitzissa
 • Majoitus Varsovan keskustassa 2 hlö huoneessa 4 yötä
 • Liput DMEC-tapahtumaan (pe ja la)
 • Julkinen liikenne reissun ajan
 • Varsovan kävelykierros
 • Suomalainen opas (Matkalla mukana Saana)
 • Verot ja muut maksut. Ei piilokuluja, toimistomaksuja, maksutapamaksuja tai mitään muutakaan ylimääräistä

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
12.9.2024 - 17.9.2024 Saatavilla 1099€
19 Saatavilla

UKK

Miten matka maksetaan?

Voit varata sen suoraan netistä ja maksaa kortilla tai PayPalilla saman tien. Mikäli valitset tilisiirron, saat maksutiedot ja voit maksaa matkan omassa pankissasi. Varausmaksu tulisi tehdä vähintään 72 tuntia varauksesta. Mikäli maksat varausvaiheessa puolet, lähetämme laskun ja korttimaksulinkin niin, että ne erääntyvät 60 päivää ennen matkaa. Voit myös varata soittamalla tai sähköpostitse!

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Liput tapahtumaan on jo ostettu ja lennot ja hotelli varattu, joten matka tulee toteutumaan.

Milloin matka tulee maksaa?

Varausmaksu 50% erääntyy 3 päivää varauksen teosta ja loput tulee maksaa 60 päivää ennen matkaa.

Millaiset peruutusehdot matkalla on?

Matkan voi peruuttaa kuluitta 24 h varauksen jälkeen. Sen jälkeen, mutta ennen 60 päivän aikarajaa veloitetaan vähintään 20% matkasta tai toteutuneet kulut. Sen jälkeen rahoja ei saa takaisin. Ensisijainen korvaaja sairaustapauksissa on matkavakuutus, joten kannattaa maksaa luottokortilla mikäli korttiin on sidottu vakuutus.

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Drift Masters DMEC 2024 kauden finaali Varsovassa | 11.-16.09.2024 | Koe Krakova, Varsova, Auschwitz ja driftausfinaali samassa paketissa!
Alkaen 1099€
/ Aikuinen