Saksa, tuttu maa, joka voi kuitenkin yllättää, mikäli sille antaa mahdollisuuden! Saksasta löytyy suomalaisten suosikkimatkakohteita kuten Berliini, München, Köln ja Frankfurt. Se vetääkin puoleensa edullisten ja hyvin saatavilla olevien lentojensa vuoksi, sekä siksi, että Saksassa on helppoa nautti hyvää ruokaa edullisesti.

Kaupunkien lisäksi maasta löytyy myös mainioita pikkukyliä ja hurja määrä erilaisia tapahtumia, joihin osallistua! Saksassa vietetään muun muassa Oktoberfestiä ja lisäksi Keski-Euroopan mäkiviikko starttaa sieltä!

lupinus matkakohteet saksa
Kuva: © München Tourismus H. Gebhardt

Saksa on maa, jossa pääsee rantalomailemaan Itämeren rantaan, suurkaupunkin vilinään, riehakkaaseen Alppilomatunnelmaan tai vaikkapa kylpylälomalle. Saksa on maa, josta löytyy jotain jokaiseen makuun.

Anna Saksalle mahdollisuus ja tsekkaa alla olevat matkat, joita tarjoamme juuri nyt! Mikäli jokin tapahtuma tai matkakohde puuttuu, ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle Saksan matka!

Festarit

Lupinus Oktoberfest 2023
4 päivää
939€
Oktoberfest 2024 matka 26.-29.09 ja 03.-06.10. Matka syksyn kuumimmalle olutfestarille myynnissä mainioon ennakkohintaan nyt!
Seuraava lähtö
  • 26.9.202417 saatavilla
  • 3.10.202417 saatavilla

Mäkihyppy

lupinus_mäkiviikko_matka-makiviikolle
, 11 päivää
Mäkiviikko 2023-2024 | Lupinus mäkiviikkomatka vie sinut mäkiviikolle, jossa koemme kaikki neljä kilpailua ja karsinnat! Lähde mukaan!