Oktoberfest 2024 – legendaarinen olutfestivaali Münchenissä 26.-29.09.2024 | NYT LISÄLÄHTÖ 03.-06.10!

4 Päivää

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
26.9.2024 - 29.9.2024 Saatavilla 939€
17 Saatavilla
3.10.2024 - 6.10.2024 Saatavilla 939€
17 Saatavilla

EDIT 07:02 Matkan hinta nousee jälleen 31.03 eli varaamalla ennen tuota päivämäärää lukitset parhaan hinnan!

EDIT 10.01. Suuren kysynnän vuoksi lisäsimme reissuun toisen päivämäärän. Matka saatavilla nyt 26.-29.09 tai 03.-06.10. Molemmat ovat to-su ja aikataulut ovat samat, mutta hotelli eri.

Oktoberfest 2023 on mennyt ja olemme kääntäneet katseet jo vuoteen 2024. Mikäli haluat matkalle mukaan vuonna 2024 niin anna sähköpostiosoitteesi tässä linkissä ja saat huikeat uutiskirjeen tilaajan alekoodit myös tälle matkalle.

********************************************************************************************************

Münchenin Oktoberfest on suorastaan legendaarinen olutfestivaali, jossa olut virtaa ja kaikilla on mukavaa. Oktoberfestejä vietetään ympäri maailmaa, mutta Lupinuksen Oktoberfest 2024 vie sinut tapahtuman alkukotiin Baijerin pääkaupunkiin.

Oktoberfestissä nautitaan vuosittain yli 7 miljoonaa litraa olutta, jonka lisäksi tapahtuma tarjoilee musiikkia ja muita ohjelmanumeroita. Myös lapset on huomioitu ja kyseessä onkin koko perheen sadonkorjuujuhla. Pakkaa siis nahkahousut tai dirndl ja lähde maistelemaan parasta saksalaista olutta ja tunnelmaa!

Lupinuksen Oktoberfest 2024 -matkalla pääset kokemaan Oktoberfestin syyskuun viimeisenä viikonloppuna eli 26.-29.09 tai vaihtoehtoisesti lokakuun alussa 03.-06.10. Paikan päälle lennetään suorilla lennoilla Helsingistä ja majoitus on hyvällä paikalla. Syyskuun reissulla majoitumme Hiltonissa ihan tapahtuma-alueen lähistöllä ja lokakuun alussa Novotel Munich Cityssä hieman lähempänä vanhan kaupungin ydintä.

Matkan aikana meillä on varattuna pöytä teltasta (syyskuussa kahtena päivänä, lokakuussa yhtenä) ja kokoonnumme tällöin nauttimaan olutta ja ruokaa tapahtumien ytimeen. Muuten ohjelma on vapaata, ja festivaalin lisäksi kaupungissa pääseekin myös nauttimaan historiasta, kulttuurista tai vaikkapa shoppailusta mikäli niin haluaa.

PS. Voit ladata syyskuun matkan esitteen PDF-muodossa alta! Se sopii hyvin vaikkapa matkaseuralle jaettavaksi 🙂

Matka pähkinänkuoressa

Oon mä juonut viinii Wienissä, monta pitkä kylmää Lyy… ei vaan Münchenissä! Oktoberfest on yksi kiistatta legendaarisimpia festareita maailmassa. Se yhdistelee perinteitä, paikallista kulttuuria ja hyvää olutta ja ruokaa, joten miksi ei?

Oletko aina halunnut käydä Oktoberfestillä, mutta järjestäminen jää aina viime tinkaan, lomaa ei tipu tai kaupunki on aina loppuunmyyty siinä vaiheessa kun idea iskee? Lupinuksen Oktoberfest-matkalla pääset nauttimaan olutfestarin tunnelmaa pitkänä viikonloppuna. Olemme järjestäneet lennot, kuljetuksen majoitukseen, pöytävaraukset ja majoituksen siistissä kahden hengen huoneessa aamupalalla varustettuna. Majoitumme Hampton by Hilton Munich City Centre West hotellissa reilun kilometrin päässä alueelta, joten tiedossa on taattua laatua ja hyvät puitteet ja hyvä etäisyys Oktober-fest alueelle ja vanhaan kaupunkiin. Varaa matka ja lähde syksyn kuumimmalle festarille helpommin kuin koskaan!

Lupinus Oktoberfest matkalle 2024 päästään kahtena peräkkäisenä viikonloppuna! Olutta, tanssia, musiikkia ja nahkahousuja!

Pähkinänkuoressa matkat eroavat toisistaan näin:

Syyskuun reissu: 26.-29.09

 • Finnairin lennot
 • Lähtö HKI torstaina kello 16:15
 • Lähtö MUC sunnuntaina kello 12:10
 • Hotellina Hampton by Hilton Munich City West*** (sis. aamupala ja kuntosali)
 • Majoituksesta alueelle 1,6 km ja keskustaan 3,1 km
 • Kaksi pöytävarausta teltoissa

Lokakuun reissu: 03.-06.10

 • Lufthansan lennot
 • Lähtö HKI torstaina kello 19:30
 • Lähtö MUC sunnuntaina kello 15:15
 • Hotellina Novotel München City**** (sis. aamupala ja kuntosali+spa)
 • Majoituksesta alueelle 3,3 km ja keskustaan 1,5 km
 • Yksi pöytävaraus teltassa

PS. Mikäli sinulla on suurempi kaveriporukka tai ryhmä, järjestämme mielellämme teille oman reissun festivaalialueelle. Toki teekke räätälöityjä paketteja myös vaikkapa vain yhdelle henkilölle 🙂
Voimme myös lyhentää/pidentää tätä pakettimatkaa sinun tarpeidesi mukaan hotellien ja lentojen saatavuustilanteen mukaan 🙂 Kysy lapsen hintaa erikseen!

Kohokohdat

 • Maailman kuuluisimman olutfestarin tunnelmaa
 • Baijerilaista ruokaa, juomaa ja tanssia ja laulua
 • Kaupunkitunnelmaa ja ostosmahdollisuuksia mikäli oluen juonti kyllästyttää
 • Nautintoja laadukkaassa hotellissa
 • Pöytävaraus panimoteltassa
 • Suomalainen opas
 • Joustavat järjestelyt ja maksuehdot

Matkasuunnitelma

Syyskuun lähtö:
Finnairin 16:15 lento Helsingistä Müncheniin. Siirrymme metrolla hotelliin, jossa check-in ja majoittuminen.

Lokakuun lähtö:
Lufthansan 19:30 lento Helsingistä Müncheniin. Siirrymme metrolla hotelliin, jossa check-in ja majoittuminen.

Aamupala hotellilla ja ihana uusi päivä. Tänään meillä on pöytävaraus alueella, mutta muuten ohjelma on vapaata ja aikaa on hyvin vaikkapa ilmaiselle kävelykierrokselle osallistumiseen tai Dachaun keskitysleirivierailuun. Aikataulu tarkentuu kun pöytävaraukset avautuvat.

Aamupala hotellilla. Oktoberfestin tunnelmaan pääsee jo kello 09:00 alkaen. Olut virtaa koko päivän ja viimeinen tuoppi tarjoillaan 23:30. Syyskuun lähdöllä meillä on taas pöytävaraus alueella, mutta muuten lauantain voi viettää vaikkapa hyvin syöden jossain kaupungin ravintolassa. Lokakuun lähdöllä lauantai on vapaa!

Aamupala hotellilla ja huoneiden luovutus. Kotimatkan aikataulut ovat seuraavat:

Syyskuun lähtö:
Finnairin 12:10 lento. Saavumme Helsinkiin kello 15:35

Lokakuun lähtö:
Lufthansan 15:15 lento. Saavumme Helsinkiin kello 18:45

Mikäli sinulla on tarvetta yhteyslennoille tai lipuille Suomen sisällä, lisäämme ne mielellämme matkapakettiisi! Voimme myös tarvittaessa räätälöidä lyhyemmän kahden yön matkan tai tehdä muita muutoksia. Ole rohkeasti yhteydessä soittamalla/WhatsAppilla tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lupinus.fi

Matkan hinta

Hintaan sisältyy

 • Suorat lennot Helsinki-München-Helsinki
 • Siirtymä lentokentältä hotelliin
 • Majoitus hotellissa 2 hengen huoneessa
 • Aamupala hotellilla
 • Pöytävaraukset teltoissa, puolikas kana ja 2 olutta per varaus (Syyskuussa kaksi varausta, lokakuussa yksi)
 • Suomalaisen oppaan palvelut 24/7
 • Lentokenttämaksut ja verot

Lisämaksusta

 • Huone yhdelle (lisämaksu 300 €)

Päivämäärät

MATKAN AJANKOHTA SAATAVUUS HINTA PAIKKOJA JÄLJELLÄ
26.9.2024 - 29.9.2024 Saatavilla 939€
17 Saatavilla
3.10.2024 - 6.10.2024 Saatavilla 939€
17 Saatavilla

UKK

Mikä on matkan minimiosallistujamäärä?

Minimiosallistujamäärä on kuusi eli matka tulee hyvin todennäköisesti toteutumaan joka tapauksessa. Pidämme sinut ajan tasalla!

Milloin matka tulee varata?

Lähdemme matkaan suhteellisen pienellä porukalla, joten matka kannattaa varata mahdollisimman pian. Varsinainen myynti päättyy 31.08.

Miksi valita Lupinus Oktoberfest-matka?

Lupinus Oktoberfest-matka on pienryhmämatka, joten saat aina henkilökohtaista palvelua ja vinkkejä. Olemme myös joustava matkatoimisto ja mukautamme matkasta sinun toiveidesi mukaisen mikäli valmis paketti ei sovi sinulle.

Voinko varata pelkän majoituksen jos haluan tulla omilla lennoilla?

Kyllä, voit varata meiltä myös pelkän hotellin. Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen!

Milloin matka tulee maksaa? Millaiset ovat peruutusehdot?

Matkasta maksetaan varausvaiheessa 50% mikäli matkan alkuun on yli 60 päivää. Loput maksetaan 60 päivää ennen matkaa. Matkan voi peruuttaa ilmaiseksi 24 tuntia varauksesta. Tämän jälkeen, mutta vähintään 60 päivää ennen matkaa tulee maksaa jo toteutuneet kulut tai vähintään 20% matkasta. Tämän jälkeen rahoja ei saa enää takaisin. Sairastapauksia varten suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Helpoiten vakuutuksen saa voimaan maksamalla matkan sellaisella luottokortilla, johon kuuluu matkavakuutus. Autamme mielellämme maksamiseen, vakuutuksiin ja peruutuksiin liittyvissä asioissa, joten ota yhteyttä!

Sijainti

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Oktoberfest 2024 – legendaarinen olutfestivaali Münchenissä 26.-29.09.2024 | NYT LISÄLÄHTÖ 03.-06.10!
Alkaen 939€
/ Aikuinen