DMEC liput | Mistä liput driftauksen osakilpailuihin?

Lupinus DMEC liput

DMEC on nyt huippusuosittua ja sen näkee siitä, kuinka paljon lippuja kysellään, myydään ja arvotaan eri sivustoilla! DMEC liput esimerkiksi PowerParkiin loppuvatkin yleensä kesken. Tässä artikkelissa kerrommekin hieman lisää siitä mistä DMEC-osakilpailuiden lippuja saa. Kerromme myös hieman lisätietoja Suomen ensimmäisestä DMEC-matkasta eli meidän pakettimatkastamme Varsovan osakilpailuun!

DMEC liput Suomen osakilpailuun

DMEC Suomi eli Drift Masters sarjan Suomen osakilpailu järjestetään keskellä lämpimintä kesää eli heinäkuun 06.-07. Tapahtuma on perinteiseen tapaan Härmän PowerParkissa Mika Salo Circuitilla. Liput ovat jo nyt myynnissä osoitteessa Lippu.fi. Tapahtumaliput maksavat noin 150 €/kpl ja ne ovat kahden päivän liput eli niillä näkee karsinnat ja varsinaisen kisapäivän tapahtumat.

DMEC Suomi on todella suosittu tapahtuma ja alueelta on vaikeaa löytää majoitusta siihen aikaan. Olethan liikkeellä hyvissä ajoin ja varmistat myös majoituksen saatavuuden niin ikäviä yllätyksiä ei pääse sattumaan. 🙂

DMEC liput Varsovaan

Suomen lisäksi DMEC:iä ajetaan muun muassa Riikassa ja Varsovassa. Jokaiseen tapahtumaan liput myy paikallinen kisajärjestäjä, joten yhtä yhtenäistä lipunmyyntijärjestelmää ei ole. DMEC liput esimerkiksi kauden päättävään Varsovaan ovat jo myynnissä ja niitä on tämän artikkelin kirjoitushetkellä myyty jo 20 000 kappaletta.

Helpoin tapa lähteä Varsovan osakilpailuun on luonnollisesti hankkia Lupinus-matka ja lähteä valmiille pakettimatkalle! Lue lisää seuraavasta osiosta!

Lupinus pakettimatka DMEC Varsova 2024 osakilpailuun

Meidän pakettimatkamme on myynnissä nyt ja löydät sen tästä linkistä: DMEC Varsova.

Meidän reissumme toteutetaan pienessä porukassa eli meitä on kaiken kaikkiaan matkanjohtaja (Saana) mukaanlukien 20 kpl. Lennämme Helsingistä Varsovaan suorilla lennoilla ja yövymme keskustassa sijaitsevassa kolmen tähden hotellissa. Kuljemme areenalle julkisilla ja muun ajan syömme ja juomme hyvin ja tutustumme Puolan pääkaupungin elämään.

Varsovan tapahtuma kruunaa DMEC 10 vuotta juhlavuoden, joten se on tänä vuonna erityisen eeppinen. Voimmekin suositella reissuun lähtöä ja toivomme, että pääsemme heiluttelemaan Suomen lippuja myös koville urheilijoillemme korkeimmalle korokkeelle. 🙂 Tutustu siis reissun kuvaukseen ja kysy, jos jotain jäi mietityttämään. Meihin saat yhteyden 07-20 arkisin puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta 🙂

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *