Drift Powerpark liput | Mistä liput DMEC Alahärmään?

Drift Powerpark liput kannattaa ostaa pian. Se ajetaan Pohjanmaan sydämessä Alahärmässä, jossa sijaitseva PowerPark on tunnettu monipuolisesta tarjonnastaan niin huvipuistovieraiden kuin moottoriurheilun ystävien keskuudessa. Yksi erityisesti adrenaliinin ystäville suunnattu tapahtuma on Drift Powerpark, joka tuo yhteen driftauksen eli sivuluisuajon ystävät Suomesta ja ulkomailta. Tämä tapahtuma on kasvanut merkittäväksi osaksi PowerParkin moottoriurheilutarjontaa ja houkuttelee paikalle vuosittain tuhansia katsojia.

Drift Masters European Championship on moottoriurheilun helmi, joka tarjoaa näyttävää ja jännittävää viihdettä driftingin ystäville. Sen korkeatasoiset kilpailut, upeat radat ja taitavat kuljettajat tekevät siitä tapahtuman, jota ei kannata jättää väliin. DMEC jatkaa driftingin suosion kasvattamista Euroopassa ja maailmalla, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kuljettajille kuin katsojillekin.

Drift Powerpark liput, saako lippuja vielä?

Drift Powerpakiin on vielä muutamia lipputyyppejä vapaana! Drift Powerparkin alue tarjoaa täydelliset puitteet drift-tapahtumille. Alueella on laaja ja monipuolinen radan rakenne, joka mahdollistaa erilaiset ajolinjat ja haastavat ajosuoritukset. Tapahtumaa varten radalle asetetaan erityisiä ajolinjoja ja esteitä, jotka tekevät kilpailusta entistä jännittävämmän. Lisäksi PowerParkin ympäristö on suunniteltu niin, että katsojat pääsevät nauttimaan kilpailuista läheltä ja turvallisesti.

Drift Powerpark | Mistä ostaa DMEC liput?

DMEC on saanut laajan fanikunnan niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa. Kilpailut houkuttelevat paikalle tuhansia katsojia, ja tapahtumat lähetetään myös suoratoistona, mikä mahdollistaa kilpailujen seuraamisen missä päin maailmaa tahansa. Sarja hyödyntää aktiivisesti sosiaalista mediaa ja muita digitaalisen viestinnän kanavia, mikä on auttanut sen suosion kasvussa.

Drift Powerparkiin liput löydät täältä!

Mikä on DMEC

Drift Masters European Championship (DMEC) perustettiin virallisesti vuonna 2018, vaikka sen juuret juontavat aiempiin Euroopassa järjestettyihin drifting-sarjoihin. Sarjan tavoitteena on ollut tuoda yhteen Euroopan parhaat drifting-kuljettajat ja tarjota heille kansainvälinen kilpakenttä, jossa he voivat mitata taitojaan toisiaan vastaan. Vuosien varrella DMEC on laajentunut ja kehittynyt, ja siitä on tullut yksi maailman merkittävimmistä drifting-sarjoista.

DMEC on Euroopan arvostetuin drifting-sarja, joka houkuttelee huippukuskeja eri puolilta maailmaa kilpailemaan mestaruudesta. Drifting, eli sivuluisuajo, on näyttävä moottoriurheilulaji, jossa kuljettajat ajavat autojaan hallitusti sivuluisussa läpi radan, tehden samalla näyttäviä temppuja ja saavuttaen mahdollisimman korkeat pisteet. DMEC on nostanut tämän lajin suosion uusiin korkeuksiin ja tarjoaa katsojille henkeäsalpaavaa viihdettä.

Suomen ensimmäinen DMEC-matka nyt myynnissä!

Drift Masters 2024 eli DMEC kausi huipentuu Puolan Varsovaan syyskuussa! Lupinus lähtee reissuun todistamaan paikan päälle suomalaista kultajuhlaa. Kun Puolaan mennään niin käymme samalla “olennaisimmat” nähtävyydet eli tällä reissulla näet Krakovan ja Varsovan kaupungit, pääset vierailemaan Auschwitzissa ja näet koko DMEC-kauden huipentavan areenaosakilpailun 60 000 muun ihmisen kanssa! Varaa paikkasi nyt, sillä niitä on vain 19 kappaletta!

    Saatat myös pitää...

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *