Golfmatka ulkomaille | Miksi lähteä golfmatkalle?

lupinus golfmatka ulkomaille

Golfin suosio ei rajoitu enää pelkästään kotimaan kentille. Yhä useammat harrastajat suuntaavat golfmatkalle ulkomaille nauttiakseen lajista uusissa ympäristöissä. Mutta miksi valita golfmatka ulkomaille? Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miksi ulkomaan golfmatka voi olla unohtumaton kokemus.

Miksi lähteä golfmatkalle ulkomaille?

1. Uudet kentät, uudet haasteet

Yksi tärkeimmistä syistä suunnata golfmatka ulkomaille on päästä pelaamaan uusilla kentillä. Jokainen golfkenttä on uniikki ja tarjoaa omanlaisensa haasteet ja maisemat. Uusien kenttien kokeileminen voi auttaa pelaajaa kehittymään ja tarjota virkistävän vaihtelun tutuista kotikentistä.

2. Matkustaminen ja seikkailu

Golfmatka ulkomaille tarjoaa loistavan tilaisuuden yhdistää rakkaus lajiin ja matkustamiseen. Voit tutustua erilaisiin kulttuureihin, nähtävyyksiin ja ruokiin samalla kun nautit golfin pelaamisesta. Golfmatka voi olla myös mainio tapa viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa, luoden ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

3. Säävarmuus

Usein golfmatkat suuntautuvat aurinkoisiin kohteisiin, joissa sääolosuhteet ovat suotuisat pelaamiselle lähes ympäri vuoden. Tämä antaa mahdollisuuden paeta talven pimeyttä ja nauttia aurinkoisesta säästä, mikä tekee golfaamisesta vieläkin miellyttävämpää.

4. Golfpakettitarjoukset

Monet matkanjärjestäjät tarjoavat erilaisia golfpaketteja, jotka sisältävät majoituksen, green feen ja usein myös muita etuja kuten kuljetuksia ja ravintola-alennuksia. Näiden pakettien avulla matkan suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, ja voit keskittyä täysin golfista nauttimiseen.

5. Verkostoituminen

Golfmatka ulkomaille voi olla loistava tilaisuus verkostoitua muiden golfaajien kanssa ympäri maailmaa. Monissa golfkeskuksissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja kilpailuja, joissa voit tutustua uusiin ihmisiin ja jakaa yhteisen intohimon golfiin.

Kaiken kaikkiaan golfmatka ulkomaille tarjoaa upean tilaisuuden kokea golfia uudessa ympäristössä, tutustua erilaisiin kulttuureihin ja nauttia matkustamisesta. Olit sitten aloitteleva golfaaja tai kokenut konkari, ulkomaan golfmatka voi tarjota unohtumattomia elämyksiä ja uusia oppimisen hetkiä. Joten pakkaa mailasi ja lähde seikkailuun kohti uusia golfseikkailuja!

Mistä ostaa golfmatka ulkomaille?

Ohjeet oman golfmatkan kokoamiseen ulkomaille

 1. Valitse kohde: Ensimmäinen askel oman golfmatkan suunnittelussa on valita haluttu kohde. Harkitse mieltymyksiäsi, budjettiasi ja matkan ajankohtaa. Suosittuja golfkohteita ovat esimerkiksi Espanja, Portugali, Skotlanti, ja Yhdysvallat, mutta valinnanvaraa on paljon riippuen omista toiveistasi.
 2. Tutustu kenttiin: Kun olet valinnut kohteesi, tutustu alueen golfkenttiin. Verkkosivustot kuten GolfNow ja GolfAdvisor tarjoavat tietoa eri kentistä, niiden arvioista ja hinnoista. Valitse kentät, jotka haluat ehdottomasti pelata matkasi aikana.
 3. Etsi majoitus: Seuraavaksi sinun tulee varata majoitus. Voit valita hotellin tai vuokrata loma-asunnon riippuen omista mieltymyksistäsi ja budjetistasi. Monet hotellit tarjoavat myös golfpaketteja, jotka sisältävät majoituksen ja pelioikeudet tiettyihin kenttiin.
 4. Varaa lennot ja kuljetukset: Kun majoitus on varattu, varaa lennot kohteeseen ja järjestä tarvittavat kuljetukset lentokentältä majoituspaikkaasi. Vertaile lentohintoja eri lentoyhtiöiden ja varaussivustojen välillä saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.
 5. Tee varaukset: Varaa pelioikeudet haluamillesi golfkentille etukäteen. Monet kentät tarjoavat mahdollisuuden varata aikoja verkossa tai puhelimitse. Varmista, että varaat riittävästi aikaa pelata kaikki haluamasi kentät matkasi aikana.

Ei kannata kuitenkaan nähdä turhaa vaivaa ja aikaa, ota meihin yhteyttä ja järjestämme teille golfmatkan ulkomaille!

  Minne suunnata golfmatka ulkomaille talvella 2025?

  Talvella 2025 golfmatkailijat voivat nauttia lukuisista upeista kohteista ympäri maailmaa, joissa golfin pelaaminen on mahdollista lämpimässä ilmastossa ja aurinkoisissa maisemissa. Tässä muutamia suosittuja kohteita, jotka tarjoavat loistavia golfmahdollisuuksia talvella 2025:

  1. Florida, Yhdysvallat: Florida on tunnettu talvisesta golfin pelaamisestaan. Alueella on lukuisia huippuluokan golfkenttiä, erityisesti eteläisissä kaupungeissa kuten Miami, Orlando ja West Palm Beach. Floridan lämmin ilmasto ja upeat maisemat tekevät siitä ihanteellisen kohteen talvella golfmatkalle.
  2. Arizona, Yhdysvallat: Toinen suosittu golfkohde Yhdysvalloissa talvella on Arizona. Phoenixin ja Scottsdalen alueella on lukuisia maailmanluokan golfkenttiä, joista monet ovat avoinna ympäri vuoden. Arizona tarjoaa myös upeita maisemia aavikkoalueilla ja vuoristoissa.
  3. Espanja: Espanja on yksi Euroopan parhaista golfkohteista, ja monet alueet, kuten Costa del Sol ja Costa Blanca, ovat erityisen suosittuja talvisin. Alueella on laaja valikoima golfkenttiä eri vaikeustasoilla ja upeita rannikkomaisemia.
  4. Portugali: Portugali on toinen suosittu golfkohde Euroopassa, joka houkuttelee golfareita ympäri maailmaa talvisin. Algarven alueella on erityisen runsaasti golfkenttiä, ja alueen leuto ilmasto tekee siitä ihanteellisen talvella golfaamiseen.
  5. Thaimaa: Thaimaa tarjoaa upeita golfkokemuksia talvella trooppisessa ilmastossa. Kohteet kuten Bangkok, Pattaya ja Phuket ovat tunnettuja laadukkaista golfkentistään ja upeista maisemistaan.
  6. Dubai, Arabiemiraatit: Dubai on yksi Lähi-idän johtavista golfkohteista, ja alueella on useita maailmanluokan golfkenttiä, jotka ovat avoinna ympäri vuoden. Dubain moderni kaupunkimiljöö ja upeat golfresortit tekevät siitä houkuttelevan kohteen talvella.

  Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista golfkohteista talvella 2025. Valitsemaasi kohdetta voi vaikuttaa budjetti, matkustusmukavuus ja henkilökohtaiset mieltymykset. Muista tarkistaa kohdekohtaiset matkustusrajoitukset ja turvallisuusohjeet ennen matkan varaamista.

  Kuinka varata tiiaika ulkomailta?

  Tiiajan varaaminen ulkomailta voi vaihdella hieman riippuen golfkentästä ja käytetyistä järjestelmistä, mutta yleensä seuraavat vaiheet auttavat sinua varaamaan tiiajan ulkomailla:

  1. Valitse golfkenttä: Ensimmäinen askel on valita haluamasi golfkenttä, jolla haluat pelata. Voit tehdä tämän tutkimalla eri golfkenttiä alueella, jossa olet ja valitsemalla sinulle sopivan vaihtoehdon.
  2. Tarkista varausjärjestelmä: Useimmat golfkentät käyttävät varausjärjestelmää, joka mahdollistaa tiiajan varaamisen etukäteen. Tarkista golfkentän verkkosivusto tai soita suoraan kentälle selvittääksesi, mitä varausjärjestelmää he käyttävät.
  3. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään: Joillakin kentillä sinun täytyy rekisteröityä tai kirjautua sisään heidän varausjärjestelmäänsä ennen tiiajan varaamista. Seuraa ohjeita ja täytä tarvittavat tiedot rekisteröityäksesi tai kirjautuaksesi sisään.
  4. Valitse haluamasi päivä ja aika: Kun olet kirjautunut sisään varausjärjestelmään, voit valita haluamasi päivän ja ajan, jolloin haluat pelata golfia. Usein voit nähdä saatavilla olevat tiiajat ja valita niistä sinulle sopivimman.
  5. Vahvista varaus: Kun olet valinnut tiiajan, vahvista varaus noudattamalla varausjärjestelmän antamia ohjeita. Varmista, että tarkistat varauksen tiedot huolellisesti ennen vahvistamista varmistaaksesi, että kaikki tiedot ovat oikein.
  6. Maksa tarvittaessa: Joillakin kentillä saatetaan pyytää maksamaan etukäteen tiiajasta. Seuraa varausjärjestelmän antamia ohjeita maksun suorittamiseksi, jos se on tarpeen.
  7. Vahvista varausvahvistus: Kun varaus on tehty ja mahdollinen maksu suoritettu, saat yleensä sähköpostitse varausvahvistuksen, joka sisältää tiedot tiiajasta ja mahdollisesti muita tarvittavia tietoja, kuten kentän sijainnin ja ohjeet.

  Seuraamalla näitä ohjeita voit helposti varata tiiajan ulkomailta ja nauttia golfista missä tahansa maailmassa. Muista tarkistaa golfkentän varauspolitiikka ja mahdolliset lisäohjeet ennen varauksen tekemistä. Otathan yhteyttä mikäli haluat meiltä tarjouksen golfmatkapakettiin!

  Saatat myös pitää...

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *