Matka mäkiviikolle 2023-2024 tulee! Hyppää mäkiviikon tunnelmiin jo nyt!

lupinus_mäkiviikko_matka-makiviikolle

Matka mäkiviikolle 2023-2024 on myynnissä nyt! Paikkoja on rajoitetusti, sillä matkaan lähdetään yhdellä minibussilla, joka mahduttaa siis korkeintaan 8 asiakasta. Reissu onkin loistava mahdollisuus kokea mäkiviikko kerran elämässä joko perheen kanssa tai vaikkapa kaveriporukalla!

Lue tämä artikkeli ja kuulet kaiken olennaisimman mäkiviikosta ja mäkiviikkomatkasta!

Mäkiviikko | Legendojen taistelutanner

Mäkiviikko on yksi talvilajien merkittävimmistä tapahtumista, joka on järjestetty vuosittain yli 60 vuoden ajan. Tämä kilpailujen sarja pidetään aina vuodenvaihteessa, ja se kattaa neljä hyppyrimäkeä, jotka sijaitsevat Saksassa ja Itävallassa. Oberstdorf, Garmisch-Partenkirchen eli GaPa, Innsbruck ja Bischofshofen eli Bissen nostavat suorastaan kylmät väreet vannoutuneimman mäkihyppyfanin käsivarsiin!

Mäkiviikko on mäkihyppääjän unelma ja suurin haaste, sillä sen voittaja muistetaan, mutta voittaminen on erittäin vaikeaa. Se johtuu siitä, että voittajan tulee hypätä kahdeksan hyvää hyppyä, joten sattumalta voitto ei missään nimessä irtoa. Voitto onkin tavoitellumpi ja halutumpi kuin vaikkapa arvokisavoitto!

Mäkiviikko on legendojen taistelutanner ja Suomen Janne Ahosen viisi voittoa juuri mäkiviikolta on nostanut hänet legendojen voittoon. Matka mäkiviikolle onkin unohtumaton kokemus ja mahdollisuus päästä kokemaan legendaarinen kiertue livenä!

Matka mäkiviikolle ei unohdu koskaan!

Mäkiviikko järjestetään vuodenvaihteessa. Lupinus mäkiviikkomatkan päivämäärät ovat 28.12.-07.01. Tiedossa onkin hyytävän kylmiä ja pimeitä päiviä alppitähtien alla. Meitä mäkiviikon paukkupakkasissa lämmittää ihana ja korkealaatuinen Juuttisäkki pipo ja saman brändin kaulahuivi! Löydät Juuttisäkiltä myös kauneimmat laukut ja paljon muuta.

Mäkiviikon tunnelma kiteytyykin juuri lämpimiin vaatteisiin, höyryävän kuumaan glögiin alkoholilla tai ilman ja tunnelmaan, jossa jokainen mäestä alas suksilla tuleva on sankari. Mäkiviikon tunnelmaa on vaikeaa kuvailla, sillä se tulee kokea.

Lupinuksen mäkihyppymatka yhidsteleekin sopivasti urheilua ja urheilutunnelmaa, mutta myös hauskanpitoa, rentoutumista ja kulttuuria. Matkalla ehdit syömään hyvin, lepäämään välipäivinä, tutustumaan lähialuieden nähtävyyksiin ja halutessasi tutustumaan myös samanhenkisiin ihmisiin.

Valitse siis Lupinus mäkihyppymatka ja lähde kokemaan unohtumaton mäkiviikko!

PS. Älä unohda myöskään Planicaa, sillä matka Planicaan 2024 toteutuu jälleen! Tiedossa on tuttuun tapaan villiä biletystä, hyvää ruokaa ja Slovenialaista vieraanvaraisuutta, sekä toki myös maailmanennätyshypyn odotusta!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *