Naapurimaamme Ruotsi on suomalaisten suosituimpia matkakohteita. Maassa on uskomattoman upea luonto, mahdollisuus kokea shoppailu- ja kulttuurielämyksiä ja huikeat laskettelumaastot. Lisäksi Ruotsissa voi kokea esimerkiksi rallin huumaa ja muita urheiluelämyksiä. Anna Ruotsille mahdollisuus näyttää parhaita puoliaan!

lupinus matkakohteet ruotsi

Olet saattanut piipahtaa Tukholmassa päiväreissulla raskaan risteilyillan jälkeen. Eikö kaupunki vakuuttanut? Oliko hintataso korkea ja välimatkat pitkiä? Eikö kaupunkilomailu ole sinun juttusi? Älä huoli, sillä Ruotsi on paljon muutakin kunhan annat sille mahdollisuuden vakuuttaa sinut! Naapurimaamme on oikeastaan hyvinkin monipuolinen lomakohde ja pitkästä maasta löydät juuri sinulle sopivimman elämyksen.

Lupinuksen Ruotsin matkojen valikoimasta löydät Ruotsin talvirallin eli WRC Rally Swedenin. Koe rallin huumaa talvisessa kotimaassa ja lähde rallimatkalle!

Ralli

lupinus_ruotsin-ralli_matka-ruotsin-ralliin
4 päivää
899€
Ruotsin ralli eli WRC Rally Sweden | Rallimatka talviralliin. Rallikausi alkaa jälleen! Koe Ruotsin talviralli ja nauti!