Padelmatka | Koe kesäinen Eurooppa padelin parissa

lupinus padelmatka

Padelmatka on paras tapa suunnata aurinkoon kesällä 2023! Padel on tullut jäädäkseen tai siltä se ainakin tuntuu. Padel on huippusuosittu peli, jota pelataan ympäri Suomen sisätiloissa ja kesällä myös ulkona. Padel on myös hyvä syy ja tapa yhdistää ulkomaan matkailu ja terveellinen liikuntaharrastus. Kerää siis kaveriporukka tai perhe kasaan ja lähtekää Lupinuksen padelmatkalle!

Mitä padel on?

Padel on mailapeli, joka kehitettiin 1960-luvulla Meksikossa. Se on sekoitus tennistä ja squashia, ja sitä pelataan nelinpelinä sisätiloissa tai ulkona pienemmällä kentällä ja lyhyemmällä mailalla kuin tenniksessä. Padelissa käytetään pehmeämpää palloa kuin tenniksessä, mikä tekee siitä helpomman aloittelijoille ja vähemmän fyysisesti vaativan kuin esimerkiksi tennis. Padel on erittäin suosittu Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, mutta se kasvattaa suosiotaan myös muualla maailmassa.

Padel on hauska ja sosiaalinen mailapeli, joka tarjoaa monia terveyshyötyjä ja joka sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille pelaajille. Tässä muutamia syitä, miksi pelata padelia:

 1. Helppo aloittaa: Padelin pelaaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityistä taitoa. Aloittelijat voivat oppia peruslyönnit nopeasti ja nauttia pelistä alusta alkaen.
 2. Sosiaalinen: Padelia pelataan yleensä nelinpelinä, joten se on hauska tapa viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Pelaaminen tarjoaa myös tilaisuuden tavata uusia ihmisiä ja liittyä paikalliseen padel-klubiin.
 3. Terveyshyödyt: Padelin pelaaminen parantaa kestävyyttä, koordinaatiota ja reaktionopeutta. Se on myös hyvä tapa polttaa kaloreita ja ylläpitää kuntoa.
 4. Joustavat pelimahdollisuudet: Padelia voi pelata sisätiloissa tai ulkona, ja pelikenttien saatavuus on kasvamassa ympäri maailmaa. Pelaajat voivat pelata lyhyitä pelejä tai pitkiä otteluita, joten peli on helppo sovittaa omaan aikatauluun.
 5. Hauskaa: Padelin pelaaminen on hauskaa ja antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia kilpailuhenkisestä ilmapiiristä samalla kun he parantavat pelitaitojaan. Padelissa on myös paljon erilaisia strategioita ja taktiikoita, joten jokainen peli on erilainen ja haastava.

Missä padelia voi pelata?

Padelia voi pelata monissa eri paikoissa. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

 1. Padel-klubit: Padel-klubit ovat erikoistuneita urheilukeskuksia, jotka tarjoavat padelkenttiä, vuokramailoja ja palloja sekä valmentajia ja ohjausta. Usein padel-klubit ovat avoinna kaikille, mutta joissakin tapauksissa voi olla tarpeen maksaa jäsenmaksu tai liittyä klubiin.
 2. Urheilukeskukset: Useimmat urheilukeskukset tarjoavat padelkenttiä, joihin voi varata ajan. Joissakin tapauksissa urheilukeskukset voivat myös tarjota vuokramailoja ja palloja.
 3. Julkiset kentät: Joissakin kaupungeissa on julkisia padel-kenttiä, joita voi käyttää ilmaiseksi. Nämä kentät ovat yleensä saatavilla ympäri vuoden ja niitä ei tarvitse varata etukäteen.
 4. Hotellit ja lomakeskukset: Joissakin hotelleissa ja lomakeskuksissa on padel-kenttiä, joita voi käyttää vieraiden tai asiakkaiden ilmaiseksi tai lisämaksusta.
 5. Ulkokentät: Padelia voi pelata myös ulkokentillä, kuten puistoissa tai rannoilla. Joskus näitä kenttiä voi löytää myös yksityisiltä henkilöiltä, jotka ovat asentaneet oman padel-kentän kotiinsa.
  On tärkeää muistaa, että padel-kenttien saatavuus voi vaihdella eri maissa ja alueilla. Parhaiten kannattaa tutustua lähialueen urheilukeskuksiin ja padel-klubeihin sekä etsiä tietoa verkosta.

Miksi valita Lupinus padelmatka?

Lupinus padelmatka on tilausmatka eli te kerrotte milloin ja minne haluatte lähteä ja me järjestämme lennot, majoitukset, kuljetukset ja pelimahdollisuuden. Voitte opetella padelia kohteessa tai lähteä pelaamaan oma-aloitteisesti ja kehittämään jo Suomessa hankittuja taitoja.

Lupinus padelmatka tehdään teidän ehdoillanne ja se sopii esimerkiksi kaveriporukan tai perheen matkaksi. Voitte toki myös lähteä työporukalla vaikkapa etätöihin esimerkiksi Espanjan aurinkoon! Ottakaa yhteyttä ja järjestetään!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *