Planica 2024 | Huikea matka lentomäkeen!

lupinus planica mäkihyppymatka planica 2024

Planica 2024 järjestetään 21.-24.03.2024. Lupinus Planica-matka on täällä taas! Lentomäessä järjestettävä maailmancupin finaali on legendaarinen, eikä syystä, sillä se on koko kiertueen mukavin kisa katsoa paikanpäällä! Syitä tähän on muutamia, mutta niistä päällimmäisenä on keväinen lämmin sää, mukavat paikalliset ihmiset ja hyvä ilmapiiri, halpa olut ja ruoka ja maailmanennätyshypyt. Oletko myyty? Lue lisää syitä ja tietoa Lupinus-matkasta tästä artikkelista!

Lupinus ja Planica

Planican lentomäellä on tärkeä osa Lupinuksen synnyssä, sillä siellä päätös matkatoimiston perustamisesta oikeastaan syntyi. Tapahtuma on niin erityislaatuinen, että Lupinuksen omistaja Saana halusi, että muutkin saavat kokea sen. Saana on kokenut Planican kävijä ja on ollut lentomäen osakilpailussa useita kertoja hieman eri kokoonpanoilla ja eri majoituksissa ja eri kuljetuksilla liikkuen. Näin ollen yleiskuva tapahtumasta on hyvä.

Planican kilpailussa vaikeinta onkin ehdottomasti logistiikka. Koko kylä on täyteen ammuttu, joten majoitukset tulee varata hyvissä ajoin. Matka Kranjska Goraan on suhteellisen lyhyt useilta kentiltä, mutta joka tapauksessa useimmissa tapauksissa tarvitaan vuokra-autoa tai taksia, sillä julkiset eivät toimi kovinkaan hyvin. Taksi ja auton vuokraaminen ovat kuitenkin suhteellisen kalliita, joten kustannusten jakaminen pikkuryhmän kanssa on järkevää monellakin tapaa.

Halu viedä asiakkaita Planicaan synnytti siis Lupinuksen ja sen vuoksi Planican reissu on aina rakkain. Sen vuoksi se tullaan toteuttamaan joka vuosi vaikka vain pienelläkin porukalla!

Millainen on Lupinus lentomäkimatka?

Millainen sitten on Lupinus lentomäkimatka Planicaan! Löydät ajankohtaisimman tiedon tämän vuoden reissusta mäkihyppymatkan sivustolta. Tässä kuitenkin hieman pidempi sepustus aiheesta kiinnostuneille!

Planica on hieman hankalasti saavutettavissa, joten vuonna 2024 päätimme minimoida autossa istumisen ja lennämme Ljubljanan kentälle. Lentoon kuuluu vaihto, mutta se on lyhyehkö ja helppo, joten päivän pituus pysyy muuten aisoissa. Ljubljanan kenttä on Kranjissa eli itse asiassa vain noin 60 km päässä Kranjska Gorasta.

Aloitamme siis reissun kokoontumalla Helsinki-Vantaan kentällä. Opas on apuna lentokenttämuodollisuuksissa mikäli sille on tarve. Mikäli ei, voimme tavata myös vasta myöhemmin 🙂 Kentällä on aika virittäytyä lomatunnelmaan ja unohtaa työ- ja kotiasiat.

Sloveniaan saavuttaessa nautimme tervetulojuomat ja suuntaamme majoittumaan. Meille on varattuna huoneita kivasta hotellista kylän keskeltä, mutta mikäli matkustat budjetilla, voimme majoittaa sinut myös hostellityyppiseen majoitukseen kävelymatkan päähän. Hostellissa on oma huone, ei jaettua huonetta mikäli et sitten halua jakaa meidän porukasta jonkun kanssa 🙂

Torstaina lähdemme aamupalan jälkeen mäelle kisajärjestäjän bussilla. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina on niin ikään mäkihyppyä aamulla ja vapaata illalla. Opas kutsuukin porukan mukanaan syömään ja istumaan iltaa, mutta mitenkään pakollista se ei ole. Voimme myös käydä piknikillä, mikäli säätila sallii sen 🙂

Lupinus-matkan varaaminen | Planica 2024

Matkalle on vielä muutamia paikkoja, mutta meitä on ihan maksimissaan vajaat kymmenen. Kyseessä ei siis ole varsinainen ryhmämatka vaan näppärä pieni matkapaketti. Pakettia voi räätälöidä ja olemme avoimia erilaisille järjestelyille.

Matkan voi varata netin kautta tai voit soittaa tai laittaa sähköpostia! Yhteystiedot ovat +358 41 471 9627/ Saana tai asiakaspalvelu@lupinus.fi

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *