Uusi vuosi, uudet kujeet – Lupinus rallimatka tuloillaan!

Lupinus_WRC Rally Estonia Rallimatka Viron ralli Jaanus Ree

Vuosi 2023 alkoi talviurheilun suhteen mukavissa merkeissä. Hiihdon Tour de Ski ja mäkihypyn mäkiviikko viihdyttivät vapaapäiviään viettäviä suomalaisia ja vihdoin sai oikein luvan kanssa rentoutua pitkän vuoden jälkeen. Lupinus käänsi pyhien aikana katseet jo ensi vuoteen ja Lupinus rallimatka Rally Estonia -WRC osakilpailuun on nyt julkaistu ja myynnissä!

Lupinus_WRC Rally Estonia Rallimatka Viron ralli Jaanus Ree
Kuva: Jaanus Ree

Talviurheilukausi saa ansaitsemansa lopun

Vuoden 2023 suunnitelmat ovat Lupinuksen osalta pitkällä. Vuosi alkaa sillä, että Planica matka toteutuu maaliskuun lopussa. Viimeiset paikat ovat vielä myynnissä ja myynti jatkuu tammikuun loppuun saakka! Planicassa päästään kruunaamaan talviurheilukausi 2022-2023 ryminällä ja uuden talven odotus pääsee alkamaan. Toivomme viikonlopulta suomalaisonnistumisia ja iloisia ilmeitä, mutta ennen kaikkea huikeaa urheilujuhlaa ja hauskanpitoa. Talvi ansaitsee kunniakkaan päätöksen!

Näyttäisi siltä että Planicassa ilmaan pääsevät ainakin Antti Aalto, Eetu Nousiainen, Niko Kytösaho ja toivottavasti myös joukkueen uusin tulokas eli Vilho Palosaari. Viime vuonna Planicassa nähdyn Kalle Heikkisen tilanne on vielä auki. Toivotamme tsemppiä kaikille urheilijoille!

Toki ennen Planican lentomäkeä ohjelmassa on vielä Planican MM-kilpailut. Siellä ladulle pääsevät suomalaistähdet kuten Iivo Niskanen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Remi Lindholm. Planicassa yhdistetyssä Suomea edustavat näillä näkymin ainakin Ilkka Herola ja Eero Hirvonen. Toki hiihdossa ja yhdistetyssä nähdään paljon muitakin suomalaisia ja Planican mitaliodotukset ovat olemassa. Yhdistetyssä ja mäkihypyssä nähdään myös naisten joukkueet!

Yhdistetyn ja hiihdon kausi päättyy legendaariseen Salpausselän kilpailuun. Kaikki parhaat suomalaiset nähdään siis vielä kerran Suomessa. Mäkihyppy on niin ikään Lahdessa edustettuna, mutta sieltä suunnataan vielä Planicaan tavoittelemaan maailmanennätystä.

Vuosi 2023 tuo paljon uusia jännittäviä urheilumatkoja ja matkakohteita

Nyt eletään vuoden 2023 ensimmäisiä päiviä, mutta Lupinuksen katseet on käännetty jo pidemmälle kesään, syksyyn ja jopa tulevaan talveen. Vuonna 2023 ohjelmistossa ovat urheilukilpailuiden osalta muun muassa WRC Rally Estonia eli rallimatka ja Keski-Euroopan mäkiviikko. Muut suunnitelmat julkaistaan hieman lähempänä. 😉

Noin muuten tiedossa on pari festivaalimatkaa, sillä syyskuussa päästään nauttimaan paitsi Oktoberfestistä Lupinus Oktoberfestmatkan puitteissa, sekä Pezinokin viinifestivalista Slovakiassa. Yhdistelmämatka yhdistelee Bratislavan ja Wienin tärkeimmät ja salaisimmat nähtävyydet ja hyvän ruuan ja juoman. Oktoberfestmatka ja Viiniä Wienissä -matka tulevat myyntiin piakkoin. Lisäksi ohjelmistoon on tulossa muun muassa ihmeellinen Islanti eli matka Islantiin ja muutamia Viron kohteita.

Lupinus Matkatoimisto Matka islanti

Kaiken kaikkiaan vuodesta on siis tulossa kiireinen, mutta mukava. Päivät täyttyvät tilausmatkojen ja ryhmämatkojen suunnittelusta ja omien pakettimatkojen rakentamisesta, markkinoinnista ja myynnistä. Myös lukijamatkat kuuluvat Lupinuksen ohjelmistoon!

Rallimatka Viroon – nopeita autoja, pakokaasun käryä ja hyvää ruokaa

Lupinuksella on rento ote elämään ja kuten tästäkin päivityksestä saattaa huomata, ruoka, juoma ja rentoutuminen ovat urheilun ohella yksi matkatoimiston kiinnostuksen kohteita. Yhdistämmekin urheilun tai penkkiurheilun elämyksiin ja rentoon olemiseen. Meidän matkamme on aina mietitty kokonaisvaltainen hyvinvointi edellä.

Lupinus WRC Rally Estonia Rallimatka Viron ralli
Kuva: https://neitsijarve.ee/

Näin ollen tarjoamme rallimatkan Viroon pienellä twistillä. Olemme varanneet asiakkaillemme ihanan majoituksen Neitsijärven majoituksesta Otepäästä. Päivät täyttyvät rallin erikoiskokeista ja suomalaisten kannustamisesta innokkaiden ja armottomien virolaisfanien edessä. Odotamme, että pääsemme näkemään sen, kuinka virolaiset saavat pitkän nenän Kalle Rovanperän tai jonkin muun suomalaisen viedessä koko Rally Estonian 2023. Illat sen sijaan sisältävät rentoa oleskelua, lämmitetyssä uima-altaassa kellumista ja saunomista. Paikan päällä on oma BBQ-kokki, joka tarjoilee parhaat liharuuat meidän ryhmällemme.

Lupinus_WRC Rally Estonia Rallimatka Viron ralli Jaanus Ree
Kuva: Jaanus Ree

Rallimatka ei siis ole pelkkää puskassa kykkimistä vaan kokonaisvaltainen loma, jolle voi lähteä mukaan koko perhe. Lue lisää Viron rallimatkasta ja varaa paikkasi ennen kuin ne loppuvat! 🙂

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *