Valmismatka – Miksi valita valmis pakettimatka edelleen vuonna 2023? Miksi Lupinus voittaa kilpailijansa?

lupinus matkakohteet madagascar

Pakettimatka, valmismatka, ryhmämatka. Rakkalla lapsella on monta nimeä. On olemassa ihmisiä, jotka ulkomaille mennessään varaavat aina pakettimatka. Sitten on niitä ihmisiä, joita ei saa pakettimatkalle kirveelläkään ja viimeisenä on se porukka, joka valitsee matkatyypin tilanteen mukaan.

Valmismatka on joidenkin mielestä niin 1990-lukua tai vähintäänkin ylihinnoiteltu ja tyhmä vaihtoehto. Osalle valmismatka sopii sen helppouden vuoksi, sillä joku muu hoitaa ajattelun ja metatyöt ja aivot pääsevät lepäämään oikein kunnolla. Me olemme erilaisia.

Valmismatkat eivät kuitenkaan ole menneen talven lumia vaan sopivat myös sellaiselle matkustajalle, joka osaisi koota matkansa myös itse. Itse asiassa valmismatka voi olla rentouttava kokemus ja mahdollistaa sellaisia elämyksiä, jotka eivät muuten olisi mahdollisia. Lue tästä postauksesta kuinka ja miksi!

lupinus matkatoimisto newyork valmismatka

Valitse valmismatka ja lepää kunnolla!

Ensimmäinen syy valmismatkan valinnalle on se, että työelämän, perhe-elämän ja jopa vapaa-ajan hallinta vaatii järkyttävän määrän metatyötä päivittäisellä tasolla. Metatyö eli valmistelu ja ajattelu, jota yksinkertaistenkin asioiden toteuttaminen vaatii kuormittaa aivoja ja vie aikaa.

Kun ajatellaan vaikkapa lomamatkaa ulkomaille, vaatii sen toteuttaminen paljon asioita. Ensinnäkin lomalle tulee valita aika. Aikaa tulee järjestää huolehtimalla siitä, että kaikki osallistujat saavat vapaata töistä, koulusta ja harrastuksista eikä mitään muutakaan ole samaan aikaan. Tämä vaatii usein neuvotteluja, hakemuksia ja anomuksia, sekä kalenterin hallintaa pitkälle tulevaisuuteen.

Kun lomalla on aika, tarvitaan sille paikka. Lomakohteet tulee vertailla, hintataso selvittää, lennot varata, majoitukset valita check-in ajan, mukavuuksien, sijainnin, hinta-laatusuhteen ja toiveiden mukaan. Kun lennot ja majoitukset on varattu ja maksettu tulee varata lentokentääkuljetus ja aktiviteetit, selvittää mahdollisuudet, varata valuuttaa, huolehtia vakuutukset, hoitaa kukkien kastelija ja pakata.

Pienten työtehtävien määrä yksinkertaisellakin lomalla on valtava ja kuormittaa. Valmismatka vapauttaa lomailijan osasta metatyötä. Toki kukkia matkatoimisto ei kastele ja laukut tulee edelleen itse pakata, mutta muuten rahalla saa palvelun, joka hoitaa sen, että kuljetukset, lennot ja majoitukset on varattu ja mikäli jotain menee pieleen, on vastuu uudelleenjärjestelyistä pois matkustajan pöydältä.

Valmismatka vapauttaa siis aikaa ja aivojen kapasiteettiä. Eikä se välttämättä edes maksa matkustajalle enempää kuin itse suunniteltu matka, sillä usein ryhmämatkalaisille annetaan paremmat hinnat ja näin matkatoimisto voi tarjota kilpailukykyisen hinnan myös oman provikkansa jälkeen.

Meillä Lupinuksella tiedetään se, kuinka raskasta kivojenkin asioiden suunnittelu voi olla. Me teemmekin sen asiakkaidemme puolesta tarjoamalla räätälöityjä matkoja, mutta myös räätälöimällä pakettimatkojamme aina tarpeen mukaan. Huomioimme erikoistarpeet ja -toiveet ja soittelemme itse lentoyhtiöille ja hotelleihin mikäli jotain on tarve varmistaa etukäteen. Vähennämme sinun kuormitustasi ja kommunikoimme sinun suuntaasi avoimesti, mutta vain tarpeellisten asioiden osalta. Emme spämmää tai tee elämääsi vaikeaksi vaan varmistamme sen, että pääset sinne minne tarkoitus silloin kun pitääkin!

Lupinus Planica mc Bled

Ryhmämatka – mahdollisuus tavata samanhenkisiä ihmisiä tai erakoitua rauhassa

Ryhmämatka järjestetään aina tietynlaisille ihmisille. Tätä voidaan kutsua kohderyhmäksi ja sen löytämiseen voidaan käyttää markkinoinnin työkaluja tai käsitteitä, mutta yksinkertaisimmillaan asia on niin, että matkasta ovat aina kiinnostuneet tietynlaiset ihmiset.

Matkan yhteen kohteeseen.. sanotaan vaikka Sloveniaan, jonne Lupinuksenkin yksi matkoista kohdistuu… voi järjestää hyvin monenlaisille ihmisille. Ryhmämatkan tarkoituksena voi olla viininmaistelu, laskettelu, rantalomailu tai vaikkapa vuorikiipeily. Yksi matka ei sovi kaikille ja matkanjärjestäjän on aina hyvä selvittää millaisista asioista tietty ihmisryhmä on kiinnostunut.

Mikäli ryhmämatkan kohdistus ja markkinointi osuu kohdalleen, löytävät oikeat ihmiset matkan ja näin matkan osallistujat ovat jollain tasolla samanhenkisiä. Pakettimatka mahdollistaakin sen, että halutessaan sosiaalinen matkailija voi tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin. Pakollista se ei kuitenkaan ole ja ryhmämatkalla saa aina erakoitua tai viettää aikaa vain omalla porukalla kaikessa rauhassa ilman huolen häivää.

Me Lupinuksella olemme ennen kaikkea introverttejä ja ymmärrämme oman tilan tarpeen. Ymmärrämme sosiaalisen ahdistuksen, erityisherkkyyden piirteet ja sen, miten hauskatkin keskustelut väsyttävät pitkäksi aikaa. Varmistammekin aina sen, että asiakkaillamme on tilaa olla rauhassa ja yksin, emmekä pakota ketään tekemään mitään. Tuemme toki myös ekstroverttejä, tarjoamme puhelinasiakaspalvelua ja olemme matkoilla läsnä. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä!

Ryhmämatkojen vahvuus onkin se, että ne sopivat erilaisille ihmisille ja jokainen voi olla oma itsensä!

Lupinus Matkatoimisto Matka islanti

Pakettimatka – tilaisuus matkustaa paikkoihin, joihin et muuten pääse!

Viimeisenä syynä sille, miksi Lupinus pakettimatka kannattaa, on se, että Lupinuksen matkojen avulla pääset sellaisiin paikkoihin ja tapahtumiin, joihin et muuten ehkä pääsisi. Toki esimerkiksi Planicaan , Rukalle tai rallikilpailuihin, jotka ilmestyvät piakkoin ohjelmistoomme pääsee kuka vain, mutta ongelmaksi muodostuu usein logistiikka ja se, että majoitukset ovat loppuunmyytyjä.

Meidän toimintaideamme on se, että varaamme majoitukset noin vuotta ennen tapahtumaa ja näin varmistamme sen, että tilaa on sitten kuin sille on tarve. Kun asiakas sitten saa idean lähteä matkalle, voimme tarjota hyvällä sijainnilla sijaitsevan majapaikan ja kuljetukset, eikä matkan toteutuminen jää näistä kiinni.

Hankimme myös aina kisaliput urheilukilpailuihin, sillä emme halua, että asiakas joutuu stressaamaan niistä tai lähtee paikanpäälle niin, että kilpailu on jo loppuunmyyty. Osa kilpailijoistamme jättää kisalippujen hankinnan asiakkaalle, mutta me emme tee niin, sillä usein esimerkiksi ulkomaalaisiin mäkihyppykilpailuihin liput pitää varata todella hyvissä ajoin ja toisinaan ostaminen nettikaupan kautta ei onnistu vaan se tulee tehdä sähköpostitse. Olemme kokeneet myös tilanteen, jossa rahat tulee siirtää vaikkapa puolalaiselle tilille, eikä korttimaksu onnistu. Näissä tilanteissa meidän käytössämme olevat kansainväliset maksutavat auttavat pitämään valuuttamuunnosten kulut kohtuullisina ja säästävät asiakkaan rahoja.

Urheilumatkamme ovat siis aina kokonaisvaltaisia paketteja, joten pääset maksamallasi hinnalla aina sovittuun paikkaan sovittuun aikaan ja pääset nauttimaan kilpailusta 100% varmasti!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *