Matka Ruotsin ralliin myynnissä nyt!

lupinus_ruotsin-ralli_matka-ruotsin-ralliin

Psssssst! Huomasitko, että matka Ruotsin ralliin on nyt myynnissä! Tiedossa on lumisissa olosuhteissa käytävä tiukka kisa ja sitä tasapainottamaan sauna ja yöt hotellin pehmeissä lakanoissa. Toivottavasti näemme myös Kalle Rovanperän voiton, mutta sitä emme voi mennä lupaamaan. Lupaamme kuitenkin sen, että Ruotsin ralli on ikimuistoinen, hyvin järjestetty ja mieleenpainuva!

Matka Ruotsin ralliin | Mitä odottaa?

Rallimatka Ruotsiin toteutuu helmikuussa 2024. Päivämäärät ovat 15.-18.02 eli torstai-sunnuntai. Kyseinen viikonloppu aloittaa hiihtolomat etelässä, joten rallimatkalla voi näppärästi aloittaa vaikkapa lomaviikon. Matka toteutuu minibusseilla, sillä niin pääsemme parhaille pelipaikoille ja saamme hieman joustoa kulkemiseen, sillä mikäli porukan toiveet eriävät kovasti, voimme jakautua kahteen eri suuntaan.

Tiedossa on kylmä ralli, jossa lunta sinkoilee ja renkaat liukuvat jäisissä mutkissa. Tiedossa on siis talviurheilua ja näin ollen matkalle kannattaa varautua hyvin kengin ja lämpimällä takilla ja toppahousuilla. Kylmyys on pukeutumiskysymys, mutta toki järjestämme niin, että vietämme ulkona aikaa mahdollisimman vähän ja sulatamme itsemme siirtymillä EK:den välillä.

Talviurheilun suosio on siinä, että kuuma minttu(kaakao) ei ole koskaan maistunut niin hyvältä, kuin silloin, kun pakkanen paukkuu. Illalla tuntee ollensa ulkona ja tunne on saunan jälkeen hyvä ja raukea!

Miksi valita Lupinus Ruotsin ralli?

Lupinus matkat tarjoavat penkkiurheilukokemuksia paikan päällä! Teemme tätä rakkaudesta lajiin ja kuuntelemme aina toiveita matkojen aikatauluihin ja sisältöön liittyen. Huolehdimme rallimatkoilla lounaat, jotta ruokailuista ei tarvitse itse rallihuumassa huolehtia. Räätälöimme matkasta sinulle ja sinun perheellesi tai kaveriporukallesi sopivan!

Ruotsin ralli on legendaarinen tapahtuma, joten laivaliput ja majoitukset myydään nopeasti loppuun. Me olemmekin varmistaneet sen, että meidän asiakkaillemme on laivassa tilaa ja hotellissa pehmeä sänky johon käpertyä. Tämä on siis oiva tilaisuus päästä kokemaan rallihuumaa naapurimaassa!

Lupinus Ruotsin ralli tarjoilee siis valmiin paketin, joka odottaa ottajaansa. Käytännössä sinun tulee vain hankkiutua Helsinki-Hämeenlinna-Tampere-Seinäjoki-Vaasa -reitin varrelle ja nappaamme sinut kyytiin! Uumajassa yövymme pelipaikoilla eli kaupungin sisällä ja näin pääsemme elämään rallihuumaa myös iltaisin. Varmista siis paikkasi reissulla jo tänään!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *