WRC Rally Umeå 2024 | Janni Hussi ja Kalle Rovanperä mukana?

lupinus wrc rally umea 2024 ruotsin ralli ruotsin mm ralli

WRC Rally Umeå 2024 eli Ruotsin MM-ralli täräyttää rallikauden käyntiin perinteisesti helmikuussa 2024. Itse asiassa Ruotsin ralli on kyllä kauden toinen ralli, sillä Monte Carlo avaa kauden jo ennen sitä, mutta käytännössä suomalaisten katseet on suunnattu ennen kaikkea Pohjoismaiseen lumiralliin. Koska 2024 kauteen liittyy vielä kysymyksiä, emme tiedä ovatko Janni Hussi ja esimerkiksi edes Kalle Rovanperä mukana, mutta oletamme näin!

Tallispekulaatiot käyvät kuumana edelleen näin marraskuulla, mutta yksi asia on varma ja se on se, että enemmän kuin yksi suomalainen ralliässä taistelee kauden 2024 voitosta myös lumisessa Ruotsissa. Varaa paikkasi matkalle tästä linkistä RUOTSIN RALLI

Lue tästä lisää Janni Hussista ja siitä, miksi odotamme häntä Ruotsiin!

Kuka on Janni Hussi?

Janni Hussi on suomalainen mediapersoona, yrittäjä, ja urheilija, joka on noussut tunnetuksi monipuolisista saavutuksistaan sosiaalisessa mediassa, televisiossa ja fitness-maailmassa. Hän syntyi 14. syyskuuta 1991 Kuusankoskella. Janni on saanut suuren suosion etenkin nuoremman yleisön keskuudessa, ja hänen tarinansa inspiroi monia ihmisiä.

Janni Hussi aloitti urheilu-uransa nuorena. Hän harrasti ennen kaikkea jalkapallo, joka jäi kuitenkin 13-vuotiaana sattuneen onnettomuuden jälkeen. Tämän jälkeen Jannin tunnetuimmaksi lajiksi on muodostunut bikini fitness, jossa hän kilpaili menestyksekkäästi. Hän voitti Suomen mestaruushopeaa vuonna 2014 ja saavutti muita merkittäviä sijoituksia kansainvälisissä kilpailuissa. Tämä toi hänelle laajan seuraajakunnan sosiaalisessa mediassa ja avasi ovia erilaisille mahdollisuuksille.

Sosiaalinen media on ollut keskeinen tekijä Jannin menestyksessä. Hänellä on suuri seuraajakunta eri alustoilla, erityisesti Instagramissa. Hän jakaa aktiivisesti arkeaan, treenivinkkejä, terveellisen elämäntavan edistämistä sekä matkakokemuksiaan seuraajiensa kanssa. Jannin aitous ja avoimuus ovat tehneet hänestä suositun roolimallin monille nuorille.

Janni Hussi ja ralli | WRC Rally Umeå 2024

Vuonna 2022 Janni Hussi toimi Sami Pajarin kartanlukijana kahdessa eri rallikilpailussa. Ensimmäinen näistä oli Lahti Historic Rally elokuussa 2022. Myöhemmin he osallistuivat ralliin Liettuassa, ja kyseisessä kilpailussa he onnistuivat voittamaan.

Alkuvuodesta 2023 Janni toimi kartanlukijana Matias Henkolan rinnalla Jyväskylän Talvirallissa, joka on perinteinen suomalainen talviralli. Tämä kuvastaa Jannin monipuolisuutta rallimaailmassa ja halua osallistua erilaisiin kilpailuihin.

Kaudella 2023 Janni Hussi aloitti yhteistyön Heikki Kovalaisen kanssa ja toimi hänen kartanlukijanaan rallin SM-sarjassa. Heidän ensimmäinen yhteinen kilpailunsa oli Kuopion SM-ralli helmikuussa 2023. Kesäkuussa samana vuonna Kovalainen ja Hussi saavuttivat kuudennen sijan Itärallissa. Heinäkuussa he osallistuivat Ruotsin EM-ralliin ja sijoittuivat viidenneksi. Myös Rooman EM-ralliin he osallistuivat heinäkuussa.

Lahden SM-rallissa Kovalainen ja Hussi kilpailivat SM1-luokassa ja saavuttivat seitsemännen sijan. Tulevaisuudessa Janni ja hänen kartanlukijakumppaninsa, Joona, suunnittelevat kilpailevansa yhdessä WRC2-sarjassa kaudella 2024.

Lokakuussa 2023 Joona ja Hussi aikoivat osallistua Keski-Euroopan ralliin, mutta Joona loukkasi selkänsä testeissä tapahtuneessa ulosajossa, joka valitettavasti esti heidän osallistumisensa kyseiseen kilpailuun. Parivaljakko aikoo kuitenkin ajaa MM-sarjaa vuonna 2024 ja sitä mekin odotamme!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *