Ruotsin ralli käyty | Seuraavana WRC Puola 2024

lupinus wrc puola 2024

Ruotsin rallireissu oli oikein mukava ja onnistunut. Porukka oli erittäin hyvä ja naurua riitti. Matkan ehdoton kohokohta rallillisesti oli luonnollisesti Esa-Pekka Lapin suomalaisvoitto. Lupinus kiittää matkalle osallistuneita ja toivottaa kaikki vanhat ja uudet tuttavuudet kesän ralleihin. Seuraavaa vuorossa on WRC Puola 2024 ja sen jälkeen Latvian MM-ralli.

Puolan rallimatka ja Latvian rallimatka ovat myynnissä jo! Puolan matkaan tuli alkuperäiseen verrattuna hieman muutosta, sillä päätimme yleisön pyynnöstä lentää paikan päälle. Latviaan mennään edelleen minibusseilla Tallinnan kautta. Latvian ralli ajetaan heinäkuussa ja Puolan ralli kesäkuussa. Alla hieman tunnelmakuvia Ruotsista!

Tunnelmia Ruotsin rallista

Ruotsin rallille lähdettiin reilun 20 henkilön porukalla. Meillä oli kaksi autoa, joilla liikuttiin ja kuten etukäteen arvelimmekin, oli Sprinter juuri sopivan kokoinen auto reissuun. Sillä pääsi tarvittaessa “bussina” paremmille paikoille, mutta mikäli halusimme jonnekin, missä bussiparkkia ei ollut, menimme “henkilöautona” sinne.

Lupinus WRC Puola 2024
Vauhdin hurmaa
Lupinus WRC Puola 2024
Jotain myös Craigille
lupinus wrc puola 2024
Ryhmä rämä viimeisen päivän tauolla
Lupinus WRC Puola 2024
Kuva ei välitä niitä märkiä rättejä, joita meidän päälle perjantai-aamuna satoi
Lupinus WRC Puola 2024
Aurinkoisia kelejä ja nopeita mutkia

WRC Puola 2024 luvassa seuraavana

Puolan ralli on nyt siis luvassa seuraavana. Toki rallia ajetaan muutenkin, mutta meille Puola on seuraava. Tässä vielä kauden aikataulu:

WRC kalenteri 2024

28.-31.03 Kenian safariralli

18.-21.04 Kroatia

09.-12.05 Portugali

30.05.-02.06 Italia Sardinia

27.-30.06 Puola (Lupinus järjestää matkan)

18.-21.07 Latvia (Lupinus järjestää matkan)

01.-04.08 Suomi

05.-08.09 Kreikka

26.-29.09 Chile

31.10.-03.11 Keski-Euroopan ralli

21.-24.11 Japani

Puolan ralli on meille seuraava rallimatka ja tämän vuoden reissuista ainoa, jonne lähdetään lentokoneella. Puolassa tiedossa on kylpylälomailua mainioissa puitteissa järven rannalla. Syömme hyvän hotelliaamupalan, lähdemme EK:lle, joista lähimmät ajetaan samassa kaupungissa ja palaamme illalla latautumaan ulko- ja sisäporealtaisiin ja saunaan. Tiedossa on siis rentoutumista ja rallia samassa paketissa. Ainakin Suninen on vahvistanut osallistumisensa Puolaan, muiden osalta odotamme edelleen vastauksia.

Latvian ralli taas on perinteisempi rallimatka eli tapaamme Tallinnan satamassa. Matkan hintaan kuuluvat toki myös laivaliput. Pakkaamme autot ja lähdemme kohti Latviaa. Pysähdymme rajalla SuperAlkossa, majoitumme majatalossa ja vietämme aikaa saunoen ja paljutellen. Tiedossa on loistavaa yhteishenkeä, illanviettoa ja hyviä rallihetkiä. Kuten aina, toivomme toki myös suomalaisvoittoa, mutta emme enää edes tiedä kumpi sen tuo kun vaihtoehtoja on vähintään kaksi 🙂

Varaa paikkasi täältä nettsivulta tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse/WhatsAppin kautta 🙂

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *